duminică, 27 mai 2018

PANICĂ ÎN MAMAIA! Elicopterul trimis să aducă invitați la un club de fițe a scăpat de sub control! Pilotul a zburat la mică înălțime - momentul, surprins de camerele video!

PANICĂ ÎN MAMAIA! Elicopterul trimis să aducă invitați la un club de fițe a scăpat de sub control! Pilotul a zburat la mică înălțime - momentul, surprins de camerele video!

Elicopterul care era să producă un dezastru în Mamaia a fost filmat cu câteva momente înainte de aterizare, sâmbătă, 28 aprilie, în nordul stațiunii. Sosirea lui cu invitați la deschiderea clubului Nuba era să declanșeze și alte tragedii, prin furtuna stârnită de trecerea sa la mică înălțime.

Camera de bord a unui taximetrist surprinde venirea aparatului de zbor care aduce invitații speciali (pe cântărețul grec Antonis Remos) la deschiderea clubului de pe plajă, Nuba Beach Club. Trecerea elicopterului la mică înălțime produce o furtună puternică în care obiecte de dimensiuni mari, niște panouri, sunt luate pe sus și aruncate printre oameni, în zona circulată. Câțiva trecători și șoferi aflați în afara mașinilor trebuie să se ferească fulgerător de obiectele care zboară razant deasupra capetelor lor. Martorii spun că manevra pilotului de elicopter a fost total greșită de la bun început.

„Deși clubul are heliport pe cupolă, pilotul elicopterului n-a reușit nici la repetițiile din ajun să aterizeze la punct fix. Așa că a făcut alegerea cu aterizarea în parcare, ceea ce este extrem de periculos. Dacă parcarea era goală, ar fi fost mai sigur. Dar cu atâția oameni aflați acolo, cu mașini în jur, gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă se dezechilibra aparatul de zbor și sărea o bucată din elice. Îi omora pe toți, iar o scânteie ar fi fost de ajuns să ia foc totul. Ar fi fost un dezastru de proporții“, consideră Claudiu, un client frecvent al localurilor de pe litoral.

Elicopterul aparține companiei JT Air aparținând omului de afaceri Jean Paul Tucan, din Năvodari, cu proprietăți imobiliare și linii de transport. Tucan a fost șef al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, fiind cel care a instalat sistemul de iluminare pe Podul Agigea la Crăciunul din 2007. Nuba este noul venit pe litoral în categoria cluburilor de fițe, restaurantul-club din nordul stațiunii Mamaia având inaugurarea sâmbătă, 28 aprilie. Evenimentul monden a fost la un pas de tragedie deoarece un elicopter care aducea invitați a scăpat de sub control în parcare.

Deschiderea „celui mai exclusivist“ beach-club cu restaurant, piscină, lounge - așa cum a fost anunțată de presa mondenă - aduce în România VIP-uri precum cântărețul grec Antonis Remos, miliardarul extravagant Gianluca Vacchi, Jean Roch - patronul VIP Room, Gabriel Gueye și MC Silviu Andrei.

„Cea mai nouă locație NUBA, ce se va inaugura în acest weekend, pune la dispoziția clienților inclusiv un heliport pentru a putea ateriza direct cu elicopterul pe plaja Nuba Beach Club“, a fost anunțat în campania de PR. Aterizarea unui elicopter la inaugurare era să producă, însă, o tragedie.

O manevră greșită a celor de la bord a provocat un salt precum al unui cal nărăvaș scăpat din frâu, provocând panică. Parcarea unde se aterizează era plină de oameni care așteptau să intre în club, iar lângă elicopter venise un bărbat din partea gazdelor să întâmpine oaspeții. Acesta s-a speriat zdravăn sărind cât colo de lângă elicopter. Zilele trecute, presa internațională dădea imagini despre aterizarea ratată a unui elicopter care salva oameni dintr-un incendiu, aterizare care lua viața unui salvator.

Conform presei economice, clubul aparține unui trio de oameni de afaceri: Jean Sasu, Alin Negulescu și Alexandru Nanu. Nuba Beach Club este o investiție de 2 milioane euro și se prezintă drept „noul epicentru al Mamaiei“.

Sursă: Adevărul

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

AMENZI de peste 2.800.000 de lei, aplicate șoferilor în ultimele 24 de ore
De Neptun TV 26 mai 2018

Pentru siguranța cetățenilor, peste 10.600 de polițiști au acționat, la data de 25 mai a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

PREVEDERILE noului Regulament UE pentru protecția datelor, care intră în vigoare astăzi!
De Neptun TV 25 mai 2018

În plus, în cazul în care date personale sunt pierdute ori sustrase, compania care le stoca este obligată să informeze fiecare persoană, fără întârziere, în caz contrar riscând să fie amendată.

CONSTANȚA. Donează sânge și primești bilete gratuite la Neversea sau Untold!
De Neptun TV 25 mai 2018

Realizată împreună cu Institutul Național de Transfuzii Sanguine și cu platforma tehnologică de donare de sânge „Și Eu Donez”, campania, care la edițiile trecute a mobilizat mii de tineri din România, se desfășoară în acest an în perioada 29 mai - 29 iunie, în toate centrele de transfuzii din țară.

MOȘII DE VARĂ. Ce NU ai voie să dai de pomană de Sâmbăta Morților
De Neptun TV 25 mai 2018

Pentru ca această reîntoarcere să se desfășoare fără incidente, oamenii săvârșeau rituri de înduplecare și de îmbunare a spiritelor morților: împodobeau gospodăriile și mormintele cu ramuri de tei și făceau pomeni fastuoase, practici ce s-au păstrat până astăzi în satele bucovinene.

Spectacol aniversar la Căminul de bătrâni cu prilejul a 41 de ani de existență
De Neptun TV 24 mai 2018

Manifestarea se va desfășura vineri, 25 mai, în curtea Căminului din strada Unirii nr.104, la ora 14.00. Programul artistic cuprinde atât muzică populară și ușoara românească, grecească și armânească.

CARNAGIUL DIN UNGARIA. Nouă vieți pentru un live pe Facebook - microbuzul nu avea talon sau licență de transport!
De Neptun TV 24 mai 2018

Preocupat cu transmisiunea live, șoferul nu era suficient de atent la drum. Ținea telefonul în mână, privea în cameră și le arata celor care îl urmăreau atmosfera relaxată din mașină, dar și scene din trafic.

RUSALII 2018. În ce zi sărbătorim Rusaliile anul acesta și ce semnifică! Tradiții și superstiții
De Mediafax 24 mai 2018

În ziua de Rusalii nu e bine să te cerți cu alții fiindcă....

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! Și-a ucis cu sânge rece soția de 26 de ani, apoi a intrat cu mașina într-un stâlp! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 24 mai 2018

Împreună cu soțul său, locuia doar de câteva zile în apartamentul în care s-a întâmplat nenorocirea.

SFÂȘIETOR. Scrisoare pentru Alex Hogea, victima cu numărul 60 din Colectiv. 'Au trecut 30 de luni... este prea greu, mult prea greu fără Tine'
De Neptun TV 24 mai 2018

Mesajul este o scrisoare adresată fiului său în care tatăl scrie că a ținut să facă o vizită la școala din Sinaia pe care l-a absolvit și Alex special pentru a le ura success la BAC și la examenul de admitere celor care termina acum liceul.

CONSTANȚA. Sentință DEFINITIVĂ în dosarul 'Grădinița Groazei' - ce pedeapsă au primit educatoarele care i-au maltratat pe micuți!
De Neptun TV 23 mai 2018

Magistrații de la Judecătoria Constanța au dat sentința astăzi în dosarul „Grădinița groazei”.

CONSTANȚA. Un tânăr de 18 ani are nevoie de ajutorul nostru - Ionuț a rămas imobilizat după o operație!
De Neptun TV 23 mai 2018

Coșmarul lui a început în urmă cu trei ani când a fost depistată boala, iar mama lui l-a dus în București, unde băiatul a fost operat de mai multe ori.

CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ! 900 de tone de gunoaie și amenzi de 300.000 de lei!
De Neptun TV 22 mai 2018

Pentru nerespectarea normelor de curățenie au fost emise aproape 800 de sancțiuni și au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 300 de mii de lei.

ANGAJĂRI ARMATĂ! MApN anunță 3.400 de posturi disponibile - cum se aplică pentru un post și care sunt salariile oferite!
De Neptun TV 22 mai 2018

Conform unei propuneri de modificare legislativă, rezerviștii voluntari vor primi în cont...

Atenție, se oprește apa în Constanța! Vezi consumatorii afectați
De Neptun TV 22 mai 2018

Pentru executarea unor lucrări de extindere a rețelei de apă potabilă în municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 24 mai 2018, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

CONSTANȚA. Restaurantul Tamara, ÎNCHIS! Ce au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului
De Neptun TV 21 mai 2018

Printre neregulile descoperite de către OPC, se numără...

CONSTANȚA. Tânăr prins de polițiști - a încercat să fure o mașină amenințând șoferul cu un pistol cu bile! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 21 mai 2018

De asemenea, bărbatul a amenințat și alte două persoane care opriseră pentru a vedea ce se întâmplă, apoi a fugit peste câmp, spre localitatea Hârșova.

CONSTANȚA. Imnul oficial al festivalului NEVERSEA 2018 a fost lansat astăzi - cine a compus piesa care va deveni hit! VIDEO
De Neptun TV 21 mai 2018

Astăzi, 21 mai, lansează imnul oficial compus de Manuel Riva și Alexandra Stan. Cunoscutul hit ‘’Miami’’ al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediția 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor, dedicată vibe-ului NEVERSEA.

ATENȚIE ȘOFERI! Noile prevederi prin care șoferilor li se suspendă dreptul de a circula au intrat în vigoare!
De Neptun TV 20 mai 2018

Suspendarea dreptului de a circula pe drumurile publice se aplică șoferilor temporar până în momentul în care cumpărătorul reușește să își declare autoturismul.

Sfinții Împărați Constantin și Elena. Tradiții și superstiții. Ce sa NU faci niciodată în această zi
De Neptun TV 19 mai 2018

Peste 1,7 milioane de români își aniversează onomastica de Constantin si Elena. Femeile, pentru a alunga duhurile rele și necurate, tămâie și stropesc cu aghiasmă. Pentru ca voia bună să se adune în familie, se zice că trebuie să aducem în casă măcar trei fire de bujori îmbobociți.