sîmbătă, 20 iulie 2019

Pas mare înainte

Sala Sporturilor arată aproape ca nouă și gata de Liga Campionilor. Mărirea spațiului perimetral cu 2 metri de fiecare parte a terenului, prin dizlocarea primelor 2 rînduri de gradene la tribune pare să fie atu-ul Constanței pentru ca HCM să primească acceptul Federației Europene de a juca în Liga Campionilor la Constanța. "Nu voi da un răspuns direct. Vă pot spune doar că este un pas bun făcut de club de a avea măcar acum dimensiunile terenului regulamentare. Sigur, nu sunt suficiente pentru multe activități, dar pentru meciuri sunt OK." a declarat oficialul olandez. Dacă va primi acceptul EHF, Sala Sporturilor va găzdui primul meci din Cahmpions League pe 23 septembrie, cînd HCM va debuta în grupa D a competiției contra Croației Zagreb. Învingătoarea în primul meci al sezonului, la Brașov, 32-27 cu Dinamo, HCM va debuta pe teren propriu contra Universității Cluj miercuri la Medgidia de la ora 18.00.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.