duminică, 25 august 2019

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'

'Pașapoarte de parc' oferite  cu prilejul  Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'

Europa sărbătorește Parcul  în fiecare an, la data de 24 mai.  În acest context, elevii  claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.

Astfel, ei s-au adresat preșcolarilor și școlarilor mici aflați în Parcul Tăbăcarie, cu un set de reguli de respectat în acest spațiu, oferind pliante și ,,Pașapoarte de Parc’’ personalizate.

Ȋn această primăvară, elevii Colegiului au participat la o serie de alte activități ecologice, printre care: Campania - Curățăm Constanța noastră, Sărbătoarea Cireșilor Ȋnfloriți în Colegiu, Ziua Națională a Voluntariatului - Dăruiește o floare pentru Delfinariu, masă rodundă - Amprenta mea de carbon, realizarea grădiniței de plante aromatice din Parcul didactic al școlii, activități coordonate de prof. dr. Polixenia G. Popescu si prof. Acreței Maria - Virginia.

Calitatea și multitudinea activităților de educație ecologică derulate au fost evaluate și apreciate prin acordarea statutului internațional de Ecoscoala încă din anul 2005, de către Centrul Carpato Danubian de Geoecologie, inițiatorul Programului Mondial EcoȘcoală în România.

Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu a obținut de 6 ori disticția Steagul Verde în urma derulării acestui program.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

REPORTER SPECIAL. Primarul Decebal Făgădău, în direct la Neptun TV - află cât va fi prețul gigacaloriei în această iarnă, dar și despre alte proiecte ale primăriei!
De Neptun TV 31 iulie 2019

În această seară, începând cu ora 20.00, la emisiunea Reporter Special, invitat va fi primarul Constanței, Decebal Făgădău