joi, 23 noiembrie 2017

Pățania unui șofer român de TIR, în Italia! A ajuns la spital după ce a fost bătut de 4 hoți!

Pățania unui șofer român de TIR, în Italia! A ajuns la spital după ce a fost bătut de 4 hoți!

Un șofer român de camion a trecut prin clipe de groază în noaptea de luni spre marți, 17 octombrie 2017, în zona de serviciu Civita de pe autostrada A2, în dreptul localității Oricola (L’Aquila). Bărbatul, șofer pe un camion cu care transporta articole de îmbrăcăminte, s-a oprit pentru a se odihni.

Potrivit rotalianul.com, patru infractori mascați, probabil crezând că nu se află nimeni în cabina camionului sau că șoferul doarme atât de dus încât nu se va trezi, au spart încuietorile remorcii și au încercat să fure marfa dar zgomotul făcut de hoți l-a trezit pe șoferul român.

Bărbatul a ieșit din cabină și a încercat să-i înfrunte pe hoți dar aceștia au început să-l lovească pe șofer cu un baston, provocându-i răni la un picior, apoi au fugit pe autostrada A24, în direcția localității Carsoli, la bordul unui automobil Alfa Romeo 156 de culoarea neagră.

Șoferul l-a sunat imediat pe proprietarul societății la care lucrează pentru a-l informa despre cele întâmplate iar acesta a sosit imediat la fața locului și l-a condus pe conaționalul nostru la spital pentru îngrijiri medicale, nu înainte de a chema carabinierii la fața locului pentru a denunța tentativa de furt și agresiunea asupra bărbatului român.

Cazul este anchetat acum de carabinierii din Tagliacozzo coordinați de noul căpitan, Silvia Gobbini, relatează ziarul Terra Marsicane News.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Un drum expres de mare viteză ar urma să fie construit pe litoral - când încep lucrările
De Cristina Puşcaşu 22 noiembrie 2017

Scăpăm în sfârșit de aglomerația de pe litoral. Compania nationala de drumuri si autostrazi vrea sa construiasca drumul express Techirgiol. Vestea proastă este însă că deocamdată nu se știe nici când vor începe lucrările și cu atât mai puțin când se vor finaliza.

ANUNȚ CNAIR. Stații meteo instalate pe principalele drumuri din Constanța și Tulcea - vezi unde au fost amplasate!
De Neptun TV 21 noiembrie 2017

Prin intermediul acestora, CNAIR va monitoriza starea carosabilului pe timpul iernii.

Șofer român de TIR, băgat la închisoare 3 luni după ce a modificat TAHOGRAFUL pentru a conduce mai multe ore decât limita legală!
De Neptun TV 14 noiembrie 2017

De asemenea, judecătorul a decis confiscarea camionului, înmatriculat în România.

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Se închide traficul pe strada Soveja - vezi rutele ocolitoare!
De Neptun TV 14 noiembrie 2017

În aceste condiții, traseele liniilor de transport în comun 102N, 102P, 1 și 3 se modifică.

UTIL ȘOFERILOR! Cum ne echipăm CORECT mașina de iarnă!
De Roxana Glăvan 6 noiembrie 2017

Este coadă la depozitele de anvelope, service-urile au programări pentru câteva săptămâni de acum încolo, iar în magazine, raioanele auto sunt pline de antigel, huse cu încălzire în scaune sau lanțuri. Dacă nu aveți nimic din toate enumerate mai sus, pregătiți-vă financiar: costurile depășesc lejer o mie de lei.

CONSTANȚA, orașul SENSURILOR GIRATORII fără sens - nu mai puțin de 40 sunt INSTALATE în oraș!
De Roxana Glăvan 1 noiembrie 2017

Pe o distanță de 2 km, sensul giratoriu de la Eden este al 5-lea de pe strada Soveja, cum venim dinspre Delfinariu.

Șoferi de TIR nevinovați, UMILIȚI în vamă: 'Am stat acolo în jur de 32 de ore NEMÂNCAȚI... Și-au bătut joc'
De Neptun TV 31 octombrie 2017

Șoferii au fost tratați ca niște infractori după ce câinii polițiștilor s-au agitat lângă camioanele lor, iar de aici a început o întreagă aventură.

MAI, avertisment pentru șoferi! Urmează o perioadă cu vreme severă: cum să evitați amenzile!
De Neptun TV 29 octombrie 2017

Ministerul Afacerilor Interne recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze asupra condițiilor meteo și rutiere din zona traseului pe care vor să-l parcurgă și să respecte semnalizarea rutieră din zona respectivă sau a polițiștilor prezenți la fața locului.

Veste bună pentru șoferi: limita de viteză în localități ar putea crește!
De Neptun TV 26 octombrie 2017

Măsura ar facilita traversarea localităților situate de-a lungul drumurilor naționale și europene și vizează creșterea vitezei medii de deplasare pe drumurile din România și reducerea duratei călătoriilor rutiere.