luni, 24 septembrie 2018

Pățania unui șofer român de TIR, în Italia! A ajuns la spital după ce a fost bătut de 4 hoți!

Pățania unui șofer român de TIR, în Italia! A ajuns la spital după ce a fost bătut de 4 hoți!

Un șofer român de camion a trecut prin clipe de groază în noaptea de luni spre marți, 17 octombrie 2017, în zona de serviciu Civita de pe autostrada A2, în dreptul localității Oricola (L’Aquila). Bărbatul, șofer pe un camion cu care transporta articole de îmbrăcăminte, s-a oprit pentru a se odihni.

Potrivit rotalianul.com, patru infractori mascați, probabil crezând că nu se află nimeni în cabina camionului sau că șoferul doarme atât de dus încât nu se va trezi, au spart încuietorile remorcii și au încercat să fure marfa dar zgomotul făcut de hoți l-a trezit pe șoferul român.

Bărbatul a ieșit din cabină și a încercat să-i înfrunte pe hoți dar aceștia au început să-l lovească pe șofer cu un baston, provocându-i răni la un picior, apoi au fugit pe autostrada A24, în direcția localității Carsoli, la bordul unui automobil Alfa Romeo 156 de culoarea neagră.

Șoferul l-a sunat imediat pe proprietarul societății la care lucrează pentru a-l informa despre cele întâmplate iar acesta a sosit imediat la fața locului și l-a condus pe conaționalul nostru la spital pentru îngrijiri medicale, nu înainte de a chema carabinierii la fața locului pentru a denunța tentativa de furt și agresiunea asupra bărbatului român.

Cazul este anchetat acum de carabinierii din Tagliacozzo coordinați de noul căpitan, Silvia Gobbini, relatează ziarul Terra Marsicane News.

Comenteaza aceasta stire

Cum ar putea SCĂPA șoferii de punctele de penalizare
De Neptun TV 21 septembrie 2018

Măsura apare într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

RABLA 2018. Românii care renunță la mașinile vechi pot cere din nou prima de casare
De Neptun TV 19 septembrie 2018

Regulile din anul 2018 pentru programul Rabla sunt incluse în Ordinul Ministerului Mediului nr. 661/2017 privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019. Concret, acestea au fost stabilite în 2017 pentru o perioadă de trei ani, astfel că se aplică și în 2018.

INFOTRAFIC. Restricții pe Autostrada București - Constanța, pentru lucrări!
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Lucrări de frezare, asfaltare și reparații la parapet au loc joi pe Autostrada A2 București – Constanța, până la ora 17.00. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza și să fie atenți la volan.