sîmbătă, 23 iunie 2018

Pățania unui șofer român de TIR, în Italia! A ajuns la spital după ce a fost bătut de 4 hoți!

Pățania unui șofer român de TIR, în Italia! A ajuns la spital după ce a fost bătut de 4 hoți!

Un șofer român de camion a trecut prin clipe de groază în noaptea de luni spre marți, 17 octombrie 2017, în zona de serviciu Civita de pe autostrada A2, în dreptul localității Oricola (L’Aquila). Bărbatul, șofer pe un camion cu care transporta articole de îmbrăcăminte, s-a oprit pentru a se odihni.

Potrivit rotalianul.com, patru infractori mascați, probabil crezând că nu se află nimeni în cabina camionului sau că șoferul doarme atât de dus încât nu se va trezi, au spart încuietorile remorcii și au încercat să fure marfa dar zgomotul făcut de hoți l-a trezit pe șoferul român.

Bărbatul a ieșit din cabină și a încercat să-i înfrunte pe hoți dar aceștia au început să-l lovească pe șofer cu un baston, provocându-i răni la un picior, apoi au fugit pe autostrada A24, în direcția localității Carsoli, la bordul unui automobil Alfa Romeo 156 de culoarea neagră.

Șoferul l-a sunat imediat pe proprietarul societății la care lucrează pentru a-l informa despre cele întâmplate iar acesta a sosit imediat la fața locului și l-a condus pe conaționalul nostru la spital pentru îngrijiri medicale, nu înainte de a chema carabinierii la fața locului pentru a denunța tentativa de furt și agresiunea asupra bărbatului român.

Cazul este anchetat acum de carabinierii din Tagliacozzo coordinați de noul căpitan, Silvia Gobbini, relatează ziarul Terra Marsicane News.

Comenteaza aceasta stire

Cum arată nodul rutier de pe A1 unde un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens și a omorât trei oameni! VIDEO cu momentul impactului
De Neptun TV 20 iunie 2018

Șoferul de 70 de ani care a intrat pe contrasens pe Autostrada A1 și a provocat un accident rutier extrem de grav a fost indicat ca vinovat de producerea tragediei. Cu toate acestea, împrejurările în care s-a produs tragedia stârnesc controverse printre experți.

Cât timp mai este valabilă procedura de restituire a fostelor taxe auto!
De Mediafax 10 iunie 2018

Potrivit procedurii de restituire a fostelor taxe auto, proprietarii de mașini care au plătit aceste sume în perioadele în care s-au aplicat mai au la dispoziție DOAR...

ATENȚIE la mașinile second-hand aduse din Germania! Nu toate pot fi înmatriculate în România
De Neptun TV 8 iunie 2018

Românii care vor o mașină la mâna a doua din Germania trebuie să fie atenți la actele pe care le primesc, ca nu cumva pe talon să fie aplicată o ștampilă pentru....

CONSTANȚA. ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de circulație astăzi pe podul de la Agigea! În ce zile traficul va fi închis complet și care e ruta ocolitoare
De Neptun TV 7 iunie 2018

Pe perioada închiderii circulației, traficul rutier pentru toate categoriile de autovehicule se va desfășura pe ruta...

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții pe Autostrada Soarelui pe ambele sensuri de mers!
De Neptun TV 6 iunie 2018

Șoferii sunt sfătuiți să semnalizeze din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație, să sporească atenția la volan și să reducă viteza în zona de efectuare a lucrărilor semnalizate.

Cum arată primele autobuze electrice din România! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 1 iunie 2018

Compania poloneză Solaris a livrat primele 10 autobuze electrice în luna mai, iar în zilele următoare vor trimite încă unul.