luni, 10 decembrie 2018

Paul McCartney, Jon Bon Jovi, Sheryl Crow și Sean Paul cântă pentru Terra

Paul McCartney, Jon Bon Jovi, Sheryl Crow şi Fergie sunt câteva dintre vedetele care au participat la înregistrarea unei piese despre importanţa protecţiei mediului. “Love Song to the Earth” va fi imnul oficial al Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Climă, ce va avea loc la Paris, în luna decembrie.

Dacă un acord politic se obține mai greu, lumea artistică s-a mobilizat rapid. Paul McCartney, Jon Bon Jovi, Sheryl Crow și Fergie, alături de Sean Paul, Leona Lewis, Colbie Caillat, Nicole Scherzinger, Natasha Bedingfield, Angelique Kidjo, Kelsea Ballerini și Victoria Justice au înregistrat imnul oficial al Conferinței pentru Mediu.

Piesa intitulată “Love Song to the Earth” tocmai a fost lansată pe iTunes și Apple Music, iar încasările vor fi donate Fundației Națiunilor Unite și ONG-ului Friends of the Earth.

De la expirarea Pactului de la Kyoto în 2012, nu a mai existat consens pentru a iniția un nou acord internațional pentru limitarea emisiilor de gaze. Astfel, se pun mari speranțe în Summit-ul pentru Climă de la Paris, din luna decembrie, pentru adoptarea unui pact recunoscut de cele 190 de țări ale Organizației Națiunilor Unite.

În premieră, statele sărace și marile puteri industrializate negociază pentru a reduce poluarea, considerată cauza principală a încălzirii globale.

Comenteaza aceasta stire

Cele mai frumoase destinații de iarnă din Europa
De Mediafax 24 noiembrie 2018

De văzut este spectacolul "Spărgătorul de nuci" la Teatrul de balet. De asemenea, se poate petrece o noapte în bizarul Hotel de gheață de la Bâlea Lac, situat la o oră de mers cu mașina în Munții Făgăraș.