marţi, 21 noiembrie 2017

'Pedofil drăguț, vânez copii în Parcul Tăbăcărie' - avertismentul unei mame speriate către constănțence!

'Pedofil drăguț, vânez copii în Parcul Tăbăcărie' - avertismentul unei mame speriate către constănțence!

O mamă care a ieșit la plimbare cu copiii în Parcul Tăbăcărie a avut parte de o experiență neplăcută după ce a observat un bărbat care îi mângâia fetița.

Femeia a fost revoltată și de gestul celorlalte mame aflate în parc care în loc să-și supravegheze micuții, stăteau mai mult pe telefon.

"Constanța, într-un parc foarte aglomerat la ora 6 seara. Cu greu mai poți găsi un loc de cățărat în marea de copii ce aleargă haotic spre disperarea părinților care nu-i mai pot supraveghea. Mă așez pe o bancă și încerc să îi urmăresc pe amândoi, printre tricouri multicolore, țipete, râsete și plâns de copil lovit sau rătăcit.

În fața mea, un individ la vreo 40 de ani a adunat în jur un cârd de fetițe despletite și drăguțe pe care le învață să se dea peste cap agățate de o bară. Se alătură grupului și Ema, fericită că domnul o ținea bine de burtică și o ajuta să facă răsucirile. N-am oprit-o, dar urmăream mișcările individului iubitor de fetițe și atât de amabil să le ajute pe toate. Nu rata nicio ocazie să le atingă abdomenul și spatele ori câte ori se dezgoleau și se juca cu părul lor înainte de fiecare ridicare. În scurt timp, am realizat că domnul nu venise însoțit de vreun copil, n.avea atârnat de el vreun rucsac, jucărie, pantof sau orice altceva i-ar fi putut trăda calitatea de părinte. 

Deci, cu ce scop se afla la locul de joacă? Am întrebat o doamnă a cărei fetiță părea se fie preferata domnului, dacă îl cunoaște. Mi-a răspuns că nu știe cine e, dar e bucuroasă că a apărut pentru că așa avea și ea liniște. "A venit și ieri" a completat, în timp ce-si butona telefonul.

Mă gândeam că poate sunt paranoică, de vreme ce niciun părinte nu părea îngrijorat de prezența unui ciudat care ne mângâia fetele și le atrăgea în locuri cât mai depărtate privirii noastre.
Îl trimit și pe Patrick în grupul fetelor, așteptând reacții. Se pare că individul prefera doar fetițe, pentru că l-a împins cât colo, gonindu-l din preajma fetelor. Ăsta a fost momentul în care m-am ridicat și am pornit spre el să-i cer explicații.

M-a văzut că îl priveam insistent și a început să facă pași înapoi.

- Aveți copii? îl întreb mai tare cât să mă audă și ceilalți părinți.

Nu-mi răspunde și dă să plece.

- V-am întrebat ceva. Ce faceți într-un loc de joacă de unul singur?

Până să mai zică ceva , apare o bună samariteană care îl salvează:

- Da' ce te bagi? Dacă nu-ti convine, ia-ti copilul și pleacă.

Între timp, suspectul meu a dispărut ca și cum n-ar fi fost.

Alte 4 mămicuțe contrariate că le-am întrerupt de la activități practice gen Facebook, comentau de zor, că le-am stricat buna dispoziție copilelor.

Pe drum, Ema mi-a spus că domnul îi spusese să-si despletească părul, pentru că fetițele trebuie să fie frumoase și la locul de joacă, nu doar la petreceri.

Postați liniștiți, dragi părinți, cineva are grijă de copiii voștri", scrie mămica pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Fetițe lăsate în mașină de mama plecată la cumpărături - o copilă a pornit motorul ÎN JOACĂ! VIDEO
De Andreea Jîjîie si Cristina Puşcaşu 7 noiembrie 2017

Este de necrezut ce a făcut o mamă din Constanța. Femeia și-a lăsat cei doi copii în mașină, ce par de vârsta grădiniței, într-o parcare a unui supermarket, și a plecat liniștită la cumpărături. Câțiva clienți ai magazinului le-au văzut pe fetițe și nu s-au mai dezlipit de lângă autoturism, mai ales că una dintre copile a reușit să pornească motorul.

Mămică ÎNGROZITĂ de imaginea propriului bebeluș în timpul unei ecografii
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Prima data când auzi inimioara copilului tău, prima dată când vezi chipul sau trupușorul bebelușului tău, chiar dacă o faci cu ajutorul unui ecograf, este un moment plin de magie, de care fiecare mămică își va aminti toată viața.

SEMNAL DE ALARMĂ de la meteorologi: vine o iarnă de coșmar, cu ger năprasnic! PROGNOZĂ METEO
De Neptun TV 30 octombrie 2017

Președintele Societății Meteorologice Române a declarat că ne așteaptă o iarnă grea, o iarnă asemănătoare cu cea din 2012. Potrivit acestuia, pe durata iernii ne vom confrunta cu cel puțin trei viscole.

CONSTANȚA. Laborator de analize, acuzat de NEPĂSARE! O gravidă a pierdut consultul pentru că nu a primit analizele la timp!
De Andreea Filip 25 octombrie 2017

Tânăra este gravidă în luna a treia și se confruntă cu o sarcină cu probleme.

CAZ ȘOCANT! Mămică MĂCELĂRITĂ de doctor - 10 zile ÎN COMĂ după cezariană! Manuela are nevoie de ajutorul nostru
De Neptun TV 22 octombrie 2017

Medicii susțin că este necesară conectarea la un aparat care sa stimuleze carnea sa creasca.