miercuri, 26 iunie 2019

Pentagonul refuză să aplice solicitarea lui Trump de construire a centrelor pentru imigranți

Pentagonul refuză să aplice solicitarea lui Trump de construire a centrelor pentru imigranți

Departamentul american al Apărării a refuzat să aplice solicitarea președintelui Donald Trump privind construirea unor centre pentru deținerea imigranților la frontiera Statelor Unite cu Mexicul, afirmă surse citate de agenția Reuters.

Administrația de la Washington a cerut armatei SUA să construiască centre speciale pentru deținerea imigranților latino-americani care traversează ilegal frontiera dintre Mexic și Statele Unite. Însă oficiali americani au declarat sub protecția anonimatului pentru agenția Reuters că planul elaborat de conducerea Departamentului pentru Securitate Internă a fost abandonat deoarece Pentagonul l-a respins.

Departamentul Apărării a acceptat doar să trimită trupe pentru a oferi asistență Poliției de frontieră. Armata SUA a anunțat acum câteva zile că va mobiliza peste 7.000 de militari la frontiera cu Mexicul, pentru dispozitivul de oprire a imigranților.

 
 
 

 

 

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.