sîmbătă, 17 august 2019

Pericol pentru consumatori! Batoanele Mars și Snickers vor fi RETRASE de pe piața din România!

Pericol pentru consumatori! Batoanele Mars și Snickers vor fi RETRASE de pe piața din România!

Compania care produce celebrele batoane de ciocolată Mars și Snickers a decis să retragă de pe piața din România, dar și din alte 54 de țări, unele loturi de batoane și bomboane Mars, Snickers și Milky Way.

Decizia fără precedent a companiei a venit după ce un client a găsit o bucată de plastic într-un baton.

Compania a anunțat printr-un comunicat de presă că a decis să retragă aceste produse cu eventuale probleme din Belgia, Luxemburg și Germania. Este vorba despre Mars, Snickers, Milky Way, dar și lotul din cutiile de bomboane Celebrations, dulciuri cu termenul de expirare între iunie 2016 și ianuarie 2017, conform romaniatv.net.

Compania a anunțat inițial că va retrage dulciurile din Germania, însă măsura a fost extinsă în Marea Britanie, Franța, Belgia, Italia și Spania. Ulterior, un reprezentant al companiei a declarat că decizia va afecta 55 de țări.

În România vor fi retrase doar miniaturile de 8 grame, multipack 4x50 g Snickers și Mars, respectiv Celebrations 220 g și 400 g.

O listă completă a produselor vizate de măsură a fost afișată pe site-ul mars.de, însă acesta nu putea fi accesat marți seara.

"Până la această dată, MARS a primit o singură reclamație de la un consumator, iar în România nu a fost înregistrată nicio reclamație", se arată într-un comunicat al companiei. Produsele care fac obiectul retragerii au fost fabricate în Olanda.

Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziție și sigure pentru consum, potrivit companiei.

Comenteaza aceasta stire