duminică, 18 august 2019

Peste 20 de mii de persoane au participat în Capitală la parada dedicată Zilei Naționale

Peste 20 de mii de persoane au participat în Capitală la parada dedicată Zilei Naționale. Manifestările au avut de toate: spectacol și la sol și în aer. Pentru politicienii de la Putere parcă nu mai e nicio ieșire publică la care să nu fie apostrofați de români. Președintele Traian Băsescu a fost huiduit la Arcul de Triumf din Capitală, iar premierul Emil Boc fost primit la fel la Alba Iulia în momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazu.

În orașul-simbol al Marii Uniri de la 1918, românii și-au manifestat nemulțumirea față de Guvernul condus de Emil Boc. Atunci când acesta a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazu de la Alba Iulia, mulțimea a strigat “Hoții” și l-a huiduit copios pe Boc, în timp ce câțiva membri ai PDL au încercat să acopere fundalul scandând “România”.

De aceeași primire a avut parte și președintele Traian Băsescu la București, la parada organizată la Arcul de Triumf la care participă peste 20 de mii de oameni.

Pe lângă Traian Băsescu la tribuna oficială au mai stat proaspătul președinte al Senatului, Vasile Blaga, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, cel al Turismului, Elena Udrea, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, precum și fostul președinte, Emil Constantinescu. Aproape 1.500 de militari au defilat în fața celor adunați în București. Forțele terestre, aeriene și maritime le-au mai îndulcit ziua românilor veniți să vadă parada de la care politicienii nu aveau cum să lipsească. 

Comenteaza aceasta stire