marţi, 20 august 2019

Peste 40 de persoane, evacuate dintr-un bloc după ce o garsonieră a luat foc

Peste 40 de persoane, evacuate dintr-un bloc după ce o garsonieră a luat foc

Peste 40 de persoane au fost evacuate, joi dimineața, dintr-un bloc de garsoniere situat în municipiul Suceava, după ce una dintre locuințe a luat foc. 20 dintre locatari au reușit să iasă singuri, pompierii evacuând încă 22 de persoane, între care și patru copii.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, un incendiu a izbucnit la o garsonieră situată la etajul trei al unui bloc de locuințe din municipiul Suceava. 

Din cauza fumului dens care a inundat etajele trei și patru a fost nevoie de evacuarea a peste 40 de persoane.

”Pompierii au evacuat 22 de persoane, între care și patru minori, două persoane intoxicându-se cu fum și având nevoie de ajutor medical, însă nu au necesitat transportul la spital. Alte 20 de persoane aflate în imobil s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă ale pompierilor din Suceava, o autospecială SMURD și un echipaj al Serviciul Județean de Ambulanță Suceava.

În urma incendiului, interiorul garsonierei a ars în totalitate, la fel ca și bunurile existente în locuință.

Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului.

 

 

Comenteaza aceasta stire