joi, 21 februarie 2019

PETIȚIILE, LA MODĂ! Elevii se plâng online de Moromeții și cer ajutor divin pentru a lua Bac-ul!

PETIȚIILE, LA MODĂ! Elevii se plâng online de Moromeții și cer ajutor divin pentru a lua Bac-ul!

O petiție inițiată de elevii de clasa a XII în urmă cu câteva ore, după ce au susținut proba la limba română a examenului de Bacalaureat, a strâns deja aproape 1.400 de semnături și sute de comentarii.

Numită 'Moromeții la subiectul 3 la bac', petiția aspune că

'mulți dintre noi au încurcat perioadele și am scris Moromeții, hai sa semnăm petiția pentru a se lua în considerare și Moromeții la Bac la subiectul 3! Dumnezeu fie cu noi'.

Petiția poate fi găsită aici: http://www.petitieonline.com/signatures/morometii_la_subiectul_3_la_bac/

Semnarea petițiilor a devenit o adevărată modă printre elevi. După fiecare probă la care au avut neclarități sau a depășit un anumit nivel de dificultate, pe site-ul Petitii.com sau altele similare apar plângeri care, în scurt timp, se viralizează pe rețelele de socializare, fiind semnate și comentate de zeci de mii de adolescenți.

Comenteaza aceasta stire

Veste PROASTĂ pentru elevi: Dispare una dintre vacanțe. Noua structură a anului școlar
De Neptun TV 19 februarie 2019

Potrivit structurii anului școlar 2019-2020, semestrul I va avea 15 săptămâni de cursuri, dispuse în perioada 9 septembrie 2019-20 decembrie 2019.

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Se suspendă cursurile în toată România din cauza gripei!
De Neptun TV 23 ianuarie 2019

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut cu peste 20% față de nivelul așteptat, astfel că au informat Ministerul Educației despre evoluția infecțiilor gripale și, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi.