marţi, 23 octombrie 2018

PETIȚIILE, LA MODĂ! Elevii se plâng online de Moromeții și cer ajutor divin pentru a lua Bac-ul!

PETIȚIILE, LA MODĂ! Elevii se plâng online de Moromeții și cer ajutor divin pentru a lua Bac-ul!

O petiție inițiată de elevii de clasa a XII în urmă cu câteva ore, după ce au susținut proba la limba română a examenului de Bacalaureat, a strâns deja aproape 1.400 de semnături și sute de comentarii.

Numită 'Moromeții la subiectul 3 la bac', petiția aspune că

'mulți dintre noi au încurcat perioadele și am scris Moromeții, hai sa semnăm petiția pentru a se lua în considerare și Moromeții la Bac la subiectul 3! Dumnezeu fie cu noi'.

Petiția poate fi găsită aici: http://www.petitieonline.com/signatures/morometii_la_subiectul_3_la_bac/

Semnarea petițiilor a devenit o adevărată modă printre elevi. După fiecare probă la care au avut neclarități sau a depășit un anumit nivel de dificultate, pe site-ul Petitii.com sau altele similare apar plângeri care, în scurt timp, se viralizează pe rețelele de socializare, fiind semnate și comentate de zeci de mii de adolescenți.

Comenteaza aceasta stire

SITUAȚIE ALARMANTĂ la Constanța! Unul din zece elevi de liceu s-a drogat - cel mai consumat drog e canabisul!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Datele statistice arată că debutul consumului de droguri este în clasa a șaptea, mai ales în privința etnobotanicelor.

Preșcolarii și părinții de la Grădinița 'Steluțele Mării' din Constanța, educatori de Ziua Internațională a Educației
De Roxana Glăvan 5 octombrie 2018

“Copacul Educației” a fost poarta de încercare a zilei. Mai dibaci decât ar crede oricine, copiii de trei-patru ani au lipit litere, caiete, cifre, creioane și cărți decupate de părinți, formând copacul educației.

ZIUA MONDIALĂ A EDUCAȚIEI. Școlile din Capitală și din câteva județe, închise astăzi!
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ziua Mondială a Educației este sărbătorită la 5 octombrie, începând cu anul 1994, fiind desemnată astfel de către UNESCO.

CONSTANȚA. Colegiul Pedagogic 'Constantin Brătescu' participă la EUROSCOLA 2018! Flash mob în curtea Colegiului, de Ziua Educației
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Vineri, 5 octombrie 2018, ora 12.30 cu ocazia Zilei Educației, membrii echipei Euroscola CNPCB, vă invită să respectăm împreună două dintre cele 17 obiective de dezvoltare durabilă - reducerea inegalităților și dreptul la educație de calitate - prin realizarea unui flash mob în curtea Colegiului la ora 12.30.

Ce facultăți au fost în topul preferințelor pentru absolvenții de liceu
De Mediafax 2 octombrie 2018

În țară există specializări suspendate din cauză că nu au fost suficienți doritori. Singura facultate care pregătește specialiști în tehnologia mobilei are zeci de locuri libere.

Din 1 octombrie începe noul an universitar. Aproximativ 500.000 de studenți, în învățământul superior. Cum s-au pregătit pentru deschidere marile universități
De Mediafax 30 septembrie 2018

Potrivit Biroului de presă al ministerului Educației Naționale, la toate cele trei cicluri de învățământ, respectiv licență, masterat și doctorat, sunt circa 500.000 de studenți înscriși.