luni, 15 iulie 2019

Piți nu se dezminte!

Piți nu se dezminte!
Cutremur în Bănie! Urmând modelul brevetat în Ghencea în această vară, Victor Pițurcă vrea să arate și la Universitatea Craiova că nu acceptă compromisuri și pune presiune pe Adrian Mititelu! Managerul Științei, a luat foc sâmbătă când patronul Universității i-a cerut să le spună jucătorilor că abia la finalul acestei săptămâni va putea să le dea doar o parte din banii pe care aceștia îi au de primit pe ultimele 2 luni, restul sumei urmând să fie achitate la sfârșitul lunii septembrie. Conform unor surse din cadrul clubului, Adrian Mititelu a încercat să-i explice lui Pițurcă că are niște bani în cont însă aceștia sunt destinați pentru stingerea unor datorii mai vechi, moment în care tehnicianul i-a transmis că are 72 de ore să achite restanțele sau să numească un nou antrenor. Pițurcă se teme de faptul că în mai puțin de 30 de zile, ar putea rămâne singur la antrenament, jucătorii putând să-și depună memorii la Liga Profesionistă în cazul în care Mititelu nu le va achita restanțele până la 1 octombrie. Aceleași surse susțin că Pițurcă și staff-ul său poate pleca în orice moment de la echipă mai ales că nu a fost semnat nimic între cele 2 părți. Astfel declarațiile lui Mititelu din urmă cu 2 săptămâni conform cărora Pițurcă a semnat un angajament valabil pe 3 ani cu Craiova capătă un aspect de praf în ochi pentru presa și suporteri. Informația că Pițurcă ar putea pleca de la Craiova a fost confirmată la un post local de televiziune și de legenda Științei, Ilie Balaci, care este bun prieten cu managerul Universității și care este la curent cu tot ce mișcă la clubul fanion al Olteniei. Se pare că Piți și-a anunțat deja colaboratorii de situația de la echipă iar aceștia au anulat antrenamentul de luni și le-au dat liber jucătorilor până marți la ora 18. Eventuala dezertarea a lui Pițurcă din Bănie, a aprins spiritele și-n rândul ultrașilor olteni, care amenință cu noi proteste la adresa lui Adrian Mititelu, cu care sunt în conflict de aproape 4 ani.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.