joi, 18 iulie 2019

Poliția norvegiană: “Anders Breivik nu are nici o urmă de remușcare pentru crimele comise pe insula Utoya”

Nu a arătat nicio urmă de remușcare pentru crimele pe care le-a comis. Dus pe insula Utoya pentru a reconstitui masacrul de pe 22 iulie, norvegianul Anders Breivik și-a amintit în detaliu toate focurile de armă pe care le-a tras. Potrivit avocatului său, el crede că lumea va înțelege cândva gestul lui.    

 

Îmbrăcat cu o vestă antiglonț și legat cu o funie, Anders Behring Breivik a fost dus pe insula Utoya, pentru a reconstitui cele întâmplate pe 22 iulie. El le-a  arătat polițiștilor locurile de unde a tras. Norvegianul de 32 de ani a ucis 69 de persoane pe insula Utoya. Avocatul său a declarat că poliția a filmat reconstituirea pentru a fi folosită ca probă. Se pare că Breivik și-a amintit în detaliu fiecare foc pe care l-a tras. Breivik susține că masacrul a fost necesar pentru a salva Norvegia și Europa de imigrația musulmană. El își recunoaște crimele, dar nu și vinovăția. Atacul de pe insula Utoya a fost precedat de un atentat cu bombă comis de Anders Breivik în centrul capitalei norvegiene și soldat cu opt morți. Guvernul a înființat o comisie independentă, pentru a examina faptele din toate perspectivele, inclusiv în ceea ce privește viteza de reacție a autorităților în cazul împușcăturilor de pe insula Utoya. Vinerea trecută, avocatul lui Breivik a spus că acesta a sunat de zece ori la poliție pentru a se preda, însă la opt apeluri nu i s-a răspuns.  

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.