luni, 19 august 2019

Poliția Română a scos la concurs 290 de posturi pentru civili!

Poliția Română a scos la concurs 290 de posturi pentru civili!

Un număr de 290 de posturi în Poliția Română au fost scoase la concurs prin încadrare directă.

Posturile sunt disponibile în mai multe domenii, iar înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până în 22 ianuarie, relatează news.ro.

Poliția Română anunță că persoanele care își doresc o carieră în instituție se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 290 de posturi, prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până în 22 ianuarie.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Din totalul acestora, 289 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar un post urmează a fi ocupat prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (219), cât și de agent (18+1 reîncadrare) și personal contractual (52).

Astfel, sunt scoase la concurs posturi în domenii precum criminalistică, investigații criminale, economic, combaterea criminalității organizate, comunicare și relații publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenții și acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidență operativă, poliție rutieră, psihologie.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile legale specificate în anunț, precum și cerințele specifice pentru fiecare post.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se găsesc la https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție.

Comenteaza aceasta stire