luni, 24 septembrie 2018

POLITICA, ÎN CĂDERE LIBERĂ. PSD refuză demisiile miniștrilor doriți pentru remaniere

POLITICA, ÎN CĂDERE LIBERĂ. PSD refuză demisiile miniștrilor doriți pentru remaniere

Ședință cu scântei la Comitetul Executiv al PSD. La această oră, liderii social-democrați încă discută posibila remaniere. Surse politice au declarat că trei miniștri, mai exact Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc, și-au prezentat demisiile în cadrul ședinței CEX.

Aceleași surse precizează că liderii social democrați din teritoriu au votat împotriva acestor demisii. În aceste condiții, rămâne de văzut ce va face premierul Mihai Tudose, având în vedere că a declarat, atât ieri cât și astăzi, că va demisiona dacă nu este acceptată remanierea propusă de el. La momentul acesta, toată lumea așteaptă declarațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose. 

Rămâne în continuare și problema ALDE, al cărui președinte, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu dorește ca ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, să fie remaniat. De altfel, mesajul lui Tăriceanu a fost unul răspicat: nu DNA trebuie să facă Guvernul!

Declarațiile celor doi, Liviu Dragnea și Mihai Tudose, sunt așteptate de la ora 21. Surse din interiorul partidului anunță că PSD dorește să vină cu un vot final pe problema remanierii. Acesta este, da fapt, motivul întârzierii.

- informații în curs de actualizare -

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Ordonanța de urgență a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat - publicată în Monitorul Oficial
De Neptun TV 7 septembrie 2018

Potrivit acestuia, veniturile bugetului general consolidat se majorează cu 8,8 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile cresc cu 9,9 miliarde de lei.