luni, 26 februarie 2018

POLITICA, ÎN CĂDERE LIBERĂ. PSD refuză demisiile miniștrilor doriți pentru remaniere

POLITICA, ÎN CĂDERE LIBERĂ. PSD refuză demisiile miniștrilor doriți pentru remaniere

Ședință cu scântei la Comitetul Executiv al PSD. La această oră, liderii social-democrați încă discută posibila remaniere. Surse politice au declarat că trei miniștri, mai exact Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc, și-au prezentat demisiile în cadrul ședinței CEX.

Aceleași surse precizează că liderii social democrați din teritoriu au votat împotriva acestor demisii. În aceste condiții, rămâne de văzut ce va face premierul Mihai Tudose, având în vedere că a declarat, atât ieri cât și astăzi, că va demisiona dacă nu este acceptată remanierea propusă de el. La momentul acesta, toată lumea așteaptă declarațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose. 

Rămâne în continuare și problema ALDE, al cărui președinte, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu dorește ca ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, să fie remaniat. De altfel, mesajul lui Tăriceanu a fost unul răspicat: nu DNA trebuie să facă Guvernul!

Declarațiile celor doi, Liviu Dragnea și Mihai Tudose, sunt așteptate de la ora 21. Surse din interiorul partidului anunță că PSD dorește să vină cu un vot final pe problema remanierii. Acesta este, da fapt, motivul întârzierii.

- informații în curs de actualizare -

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

ROMÂNIA30.RO: Disperarea domnului Tapalaga
De Neptun TV 13 februarie 2018

Fostul colonel SRI, Danile Dragomir, a postat astăzi pe blogul său câteva concluzii după ce a citit editorialul de azi al domnului Tapalaga.

Alina Mungiu Pipidi menționează editorialul lui Daniel Dragomir publicat în EUObserver
De Neptun TV 13 februarie 2018

Este nevoie de o comunicare transparentă și argumentată a situației din România în mediile externe.

Daniel Dragomir, acuzații grave în 'Black Cube': Dosarul a pornit de la sesizarea lui Lucian Pahonțu, fostul șef SPP acuzat de Liviu Dragnea de implicare politică
De Robert Nenciu 9 februarie 2018

Noi acuzați în dosarul „Black Cube”. Prezent astăzi la DIICOT, fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, inculpat in acest dosar, a venit cu noi date. El a declarat că dosarul a început de la o sesizare a șefului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Fostul ofiter SRI a afirmat că va sesiza Inspecția Judiciară și ministerul Justiției în acest sens. Implicarea SPP în anumite dosare trebuie analizată în cadrul unei Comisii Parlamentare, este de părere președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care a spus că înființarea unei astfel de comisii este inevitabilă.

Carmen Dan a oferit explicația scăderea salariilor polițiștilor
De Robert Nenciu 7 februarie 2018

Continuă războiul declarațiilor pe tema salariilor. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat astăzi că sporul de 40% pentru polițiști nu s-a tăiat, ci nu mai este legal.

Amenzi mai mari pentru gesturi obscene, înjurături și amenințări în public!
De Neptun TV 5 februarie 2018

Senatul a adoptat, în ședința de azi, o propunere legislativă prin care vor fi majorate amenzile pentru gesturile obscene în public, în instituțiile publice, dar și amenzile pentru înjurăturile și amenințările cu acte de violență.

Călin Popescu Tăriceanu: 'România de astăzi, un stat în care abuzurile sunt la ordinea zilei'
De Neptun TV 30 ianuarie 2018

Călin Popescu Tăriceanu a susținut un discurs în care a vorbit despre problemele legate de abuzuri cu care se confruntă România zi de zi.

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului!
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere în Parlament, după ce 282 de parlamentari au votat pentru, 136 împotrivă și o abținere.

EuObserver: 'România, la ceasul reîntoarcerii la epoca sovietică?'
De Neptun TV 27 ianuarie 2018

Abuzurile din justiție și poliția secretă din România, toate sub parafa luptei anticorupție, constituie subiectul unui editorial publicat în EuObserver.