sîmbătă, 24 august 2019

Polițiștii au reținut un bărbat care a spart zidul unei bănci din Italia cu un tractor furat. Suma IMENSĂ cu care fugise

Polițiștii au reținut un bărbat care a spart zidul unei bănci din Italia cu un tractor furat. Suma IMENSĂ cu care fugise

Un bărbat de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, care a furat o mașină și un tractor din Italia, pe care apoi le-a folosit pentru a sparge zidul unei bănci, de unde a sustras 120.000 de euro și un bancomat, a fost prins de polițiștii olteni.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Olt, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Iancu Jianu și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au descins la locuința tânărului de 21 de ani, care era urmărit internațional de autoritățile judiciare italiene pentru comitere infracțiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 120.000 de euro.

„La data de 27 aprilie 2018, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor și un autovehicul. Folosind aceste vehicule, bărbatul și ceilalți complici ar fi spart zidul unei bănci de unde ar fi sustras un bancomat și suma de 120.000 de euro”, arată Poliția Olt în comunicatul citat.

 Bărbatul a fost prezentat în față procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova și a fost dispusă reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie predat autorităților italiene.

Comenteaza aceasta stire