duminică, 18 august 2019

Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din cartierul km 5

Nici bine nu au stins incendiul de la Valea Dacilor, că pompierii au fost chemați să intervină în cartierul constănțean km 5. Flăcările au distrus acoperișul  unei case în care locuiesc doi bătrâni, unul dintre ei paralizat.  Din fericire, aceștia au fost scoși la timp din locuință. Pompierii spun că  focul a pornit de la un coș necurățat.

 

Temperaturile scăzute din ultima perioadă îi  determină pe oameni să facă focul chiar dacă nu au certitudinea că sunt în siguranță. Este și cazul a doi bătrâni de pe strada Amurgului din cartierul km 5, care puteau sfârși tragic. Din cauza unui horn necurățat de mult timp, spun pompierii, flăcările au cuprins acoperișul casei în care locuiesc. O vecină a văzut pericolul  și a sunat imediat după ajutor.

Femeia care are casa lipită de cea a  bătrânilor spune că nenorocirea s-a abătut și asupra ei. Apa  folosită la stingerea incendiului s-a infiltrat în pereții locuinței sale și i-a distrus  tavanele.  Femeia spune că nu are o relație prea bună cu cei doi pensionari și că nu știe cum își va reface casa.  Cele două familii nu au locuințele asigurate, așa că acum vor fi nevoite să facă reparațiile pe propria cheltuială.  

Comenteaza aceasta stire