marţi, 11 decembrie 2018

Porgras, mândria Constanței!

După fetele de aur care au scris istorie în ultimul deceniu, Simona Amânar, Cătălina Ponor și Dana Sofronie, gimnastica constănțeană se poate mândri cu o nouă performeră de top. Obținută de Ana Porgras, care a adus duminică României, după 9 ani, prima medalie de aur la Mondiale. Legitimată la CS Farul, Ana Porgras l-a ținut cu sufletul la gură în fața televizorului pe directorul general, Ilie Floroiu, care a trăit cu mari emoții finala la bârnă de la Rotterdam. Ajunsă la începutul acestui an la clubul de la țărmul mării, Ana Porgras a devenit emblema gimnasticii constănțene.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.