sîmbătă, 24 august 2019

'Portărița cu o mie de mâini': Povestea îngerului din poarta României, Denisa Dedu, absolventă de matematică - VIDEO

EHF i-a spus simplu: portăriţa cu o mie de mâini! Denisa Dedu a intrat în lumina reflectoarelor la Campionatul European din Suedia, după prestaţia uimitoare din meciul cu Rusia.

Pagina de Facebook a Denisei Dedu a fost luată cu asalt de miile de oameni care au vrut să îi transmită felicitări Denisei pentru prestația extraordinară din partida cu Rusia. 

"Bravo fată! Bravo! Excepțional! Vă pup pe toate de nu vă vedeți!" i-a scris actorul de comedie Mihai Bobonete. Federația Europeană de Handbal i-a dedicat un întreg articol Denisei: 'Portarul cu 1000 de mâini!', este titlul mai mult decât sugestiv al portretului făcut de site-ul EHF.

Dedu, titularizată surprinzător în locul mai experimentatei Paula Ungureanu, a apărat 22 din cele 39 de aruncări ale rusoaicelor.

"Poarta a fost la fel, dar poate am făcut-o să pară mai mică pentru echipa Rusiei. A fost un meci bun pentru mine, nu știu dacă a fost meciul vieții pentru mine, probabil că așa a fost, dar important este că am câștigat, mă bucur enorm. Lucrul acesta ne dă speranțe pentru următorul joc”, a declarat Denisa după meciul cu Rusia.

Dedu speră să închidă poarta și în meciul cu Croația, decisiv pentru calificare. Din grupa noastră, Rusia și Norvegia au obținut deja biletele pentru grupele principale. România – Croația se joacă vineri, de la ora 19.30. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire