vineri, 19 iulie 2019

Poștărița din Nisipari s-a întors acasă

Mariana Niculache s-a întors aseară în localitatea constănțeană Nisipari, la soțul și la cei doi copii ai ei care o așteptau. Astăzi, a dat explicații în fața polițiștilor. Le-a spus acestora că a plecat de acasă pentru că a avut un moment de ... rătăcire.

„Aceasta s-a prezentat la sediul postului de poliție Castelu, unde a fost audiată de către polițiști. În perioada dispariției de la domiciliu, persoana în cauză nu a fost vicitima vreunei infracțiuni“, a declarat agentul Laura Sava, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Poștărița le-a declarat polițiștilor că nu a plecat la mănăstire cu banii de pensii. Anchetatorii așteaptă însa ca Poșta să le confirme acest lucru.

Deși Mariana Niculache a plecat de la serviciu de miercurea trecută, conducerea Poștei unde lucrează nu a comunicat nici până acum dacă există un prejudiciu.

Femeia susține că, în cele patru zile în care a plecat de acasă a fost la Mănăstirea Prislop din Huneadoara, pentru a se ruga la mormântul părintelui Arsenie Boca.

La întoarcere s-a oprit la Mănăstirea Sinaia. Vecinii spun că poștărița a trecut printr-o perioadă dificilă, pentru că soțul ei a suferit un atac cerebral, iar ea l-a îngrijit o lungă perioadă de timp. Oamenii cred că femeia ar fi plecat din cauza problemelor din familie.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.