duminică, 23 septembrie 2018

Pregătirea dublei cu Bulgaria

Echipa națională de volei feminin a României a revenit la Constanța, din deplasarea de la Sheffield, unde, la sfârșitul săptămânii trecute, a susținut primele partide din Liga Europeană, cu Marea Britanie. Tricolorele s-au impus în ambele întâlniri, cu 3:0, însă primul examen dificil pentru elevele lui Darko ZAKOC din cadrul acestei ediții se anunță la sfârșitul acestei săptămâni, când, la Constanța, urmează să sosească una dintre favoritele acestei grupe, Bulgaria. Echipa Bulgariei se anunță a fi un adversar dificil, dar meciurile cu Marea Britaniei au ajutat la omogenizarea echipei. Conștiente că vor întâlni un adversar mult mai puternic decât selecționata Albionului, elevele lui Darko Zakoc, se pregătesc intens de dubla cu Bulgaria, programată vineri și sâmbătă în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 20 si 30 de minute.

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.