luni, 15 iulie 2019

Pregătite de titlu!

După braziliencele Viviana și Juliana, antrenorul Darko Zakoc are misiunea de a integra cît mai rapid în echipă și ultimele două achiziții. Elena Butnaru a jucat 12 ani în naționala României. Deși moldoveancă, a evoluat aproape toată cariera în țară la Dacia Pitești, după care a plecat în Spania. Dar, adevărata valoare și-a demonstrat-o în Italia, unde s-a și stabilit de altfel. A jucat în Toscana, la Urbino, unde, alături de Iuliana Nucu, a fost una dintre cele mai apreciate jucătoare din Italia pe postul de central. Și cea de-a doua jucătoare vine tot din Italia: Emilia Nikolova a jucat pînă în decembrie la Spes Conegliano, președintele clubului constănțean, Cristian Zgabercea, făcînd eforturi considerabile pentru a o transfera, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri. Componentă a naționalei Bulgariei, Nikolova evoluează pe postul de universal. Pînă la derbiul cu Dinamo de la jumătatea lunii februarie, CS Volei 2004 Tomis va avea parte în acest început de retur de cinci meciuri facile, primul fiind sâmbătă, la Constanța, cu CS ProVolei Botoșani. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.