vineri, 18 ianuarie 2019

Prelungirea autostrăzii București - Constanța s-a deschis circulației

Dacă sunteți șofer, o să vă bucure ceea ce vă spunem: drumul spre sudul litoralului a devenit, de astăzi, mult mai lejer. Asta pentru că s-a deschis circulației prelungirea autostrăzii București - Constanța, care pleacă din giratoriul de lângă Agigea către Portul Constanța.

Practic, aceasta înseamnă că nu vom mai vedea cozile de tiruri, care se întindeau pe kilometri întregi, pe vechiul drum de-a lungul canalului și care îngreunau circulația pe DN 39.

În urmă cu două săptămâni, drumul spre Portul Constanța de-a lungul canalului Dunăre Marea Neagră, era un coșmar:  cozi de tiruri întinse pe cinci kilometri, șoferi nervoși, un autotren defectat după ce a intrat într-o groapă de pe drumul vechi, pietruit și pe alocuri cu bălți.

Toată circulația, până pe Autostrada Soarelui, era blocată. De astăzi, situația s-a shimbat. CNADNR a finalizat lucrările la prelungirea autostrăzii București - Constanța. Aceasta pornește din giratoriul situat pe DN 39, înainte de Podul de la Agigea.

Este mană cerească, spun  șoferii de tiruri, cărora nu le vine să creadă că au scăpat de coșmarul drumului vechi către port.

Prelungirea autostrăzii duce automat la descongestionarea traficului către sudul litoralului, care înainte era îngreunat de tirurile ce veneau pe DN 39 și intrau pe vechiul drumul către port.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. CRIMĂ ȘOCANTĂ. Un tată și-a ucis fiica adolescentă într-un mod neobișnuit
De Neptun TV 18 ianuarie 2019

Ulterior, se pare ca acesta a încercat sa se sinucidă, tot prin injectare cu o substanța necunoscuta.

Polițiștii au reținut un bărbat care a spart zidul unei bănci din Italia cu un tractor furat. Suma IMENSĂ cu care fugise
De Neptun TV 14 ianuarie 2019

Bărbatul a fost prezentat în față procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova și a fost dispusă reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie predat autorităților italiene.

Focuri de armă pentru oprirea unui șofer; acesta a fugit, acroșând o mașină a Poliției
De Neptun TV 13 ianuarie 2019

Potrivit sursei citate, în urmărire, conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care s-au executat focuri de armă în plan vertical și asupra autovehiculului.

Șeful Poliției Locale dintr-un municipiu, prins băut la volan după ce a provocat un accident
De Neptun TV 13 ianuarie 2019

Polițiștii din Bacău au deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

CONSTANȚA. Accident în lanț. Două persoane au fost rănite. GALERIE FOTO
De Neptun TV 11 ianuarie 2019

Potrivit polițiștilor constănțeni, un șofer a pierdut controlul autoturismului, iar mașina a lovit două autoturisme după care a ricoșat ușor și într-un autovehicul de transport persoane.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Descoperire MACABRĂ pe un câmp. FOTO
De Neptun TV 9 ianuarie 2019

Femeia, care are aproximativ 60-70 de ani, a fost descoperită în jurul orei 07.25, de către niște agenți de pază, care au sunat la 112.

CONSTANȚA. MOARTE SUSPECTĂ. Căpitanul unei nave a fost găsit decedat în Port
De Neptun TV 8 ianuarie 2019

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările urmând să fie continuate de lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime.

JUDEȚUL CONSTANȚA. TRAGEDIE. Un bărbat a murit și altul este în stare deosebit de gravă după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon
De Neptun TV 7 ianuarie 2019

Cazul este cercetat de polițiștii din Ovidiu, care au deschis în cauză un dosar penal.

DEZASTRU pe A2! Autospecială de la deszăpezire în flăcări!
De Neptun TV 7 ianuarie 2019

Cauza posibila a accidentului a fost un scurtcircuit produs in cabina ATB-ului.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O mașină a fost SPULBERATĂ de tren
De Neptun TV 7 ianuarie 2019

Zona este cunoscută ca o zonă neagră a hărții deceselor, acolo pierzându-și viața mai mulți oameni, în accidente grave.

Vagoanele unui tren Constanța - Arad cu 120 de călători au sărit de pe șine: un om a fost aruncat din vagon
De Neptun TV 23 decembrie 2018

Duminică dimineața, în zona localității Băiești din județul Hunedoara, ultimele 2 vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de călători au deraiat. Având în vedere numărul mare al ocupanților din cele două vagoane, aproximativ 20 de persoane, a fost imediat Activat Planul Roșu de Intervenție.