joi, 21 iunie 2018

Premieră la Școala de Poliție din Câmpina: admiterea de iarnă - RECORD - 5 candidați pe un loc! GALERIE FOTO

Şcoala de subofiţeri de Poliţie de la Câmpina atrage candidaţi din toată ţara în aceste zile, mai ceva ca un stup cu miere. Nu mai puţin de 5 pe un loc sunt în acest an. Şi asta pentru că Ministerul de Interne a renunţat la limita de vârstă şi de înălţime, având în vedere deficitul de personal. Primul test eliminatoriu a fost cel psihologic care s-a dovedit a fi doar o formalitate, nu un prag greu de trecut.

Peste 6000 de candidați se bat anul acesta pentru cele 1.300 de locuri, la Școala de subofițeri de poliție. La Câmpina au ajuns tineri din toată țara care au fost nevoiți să aștepte ore în șir pe o vreme nu tocmai prielnică, pentru a se înscrie. Au trecut apoi prin primul test, cel psihologic. Deși ar trebui ca acesta să aibă un rol definitoriu în trierea viitorilor oameni în uniforma legii, conținutul său a dovedit că nu este altceva decât o formalitate.

Numărul foarte mare de candidați de anul acesta este pus și pe seama faptului că Ministerul de Interne a renunțat la limita de vârstă, dar și la cea de înălțime în privința viitorilor polițiști. Așa că schimbarea le-a permis și celor peste 30 de ani să candideze. Această decizie a fost luată având în vedere deficitul mare de personal din Poliția Română. Ca o curiozitate, unul dintre candidați a revenit la Câmpina, după ce în urmă cu doi ani nu a trecut de testul psihologic, iar de această dată, a avut sorți de izbândă.

Testele la Școala de Poliție de la Câmpina vor dura 10 zile. După cel psihologic, care este eliminatoriu, urmează probele sportive, care au același regim. Dacă le vor trece, candidații vor intra apoi la examenele scrise.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018. Un liceu din Constanța, în top 10 al celor mai bune licee din România
De Neptun TV 20 iunie 2018

Rezultatul acestui examen contează în procent de 80% pentru înscrierea la liceu.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 publicate pe EDU.ro. Contestațiile la examenul de Evaluare Națională se pot depune până la ora 19:00!
De Neptun TV 19 iunie 2018

Primele rezultate la examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 au fost afisate pe site-ul Evaluare.edu.ro.

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018, afișate pe portalul Edu.ro. Cum poți depune contestație la NOTE CAPACITATE 2018 și când sunt publicate rezultatele finale la EVALUARE
De Mediafax 17 iunie 2018

Primele rezultate la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018 vor fi afișate marți, 19 iunie, iar în aceeași zi, între orele 14.00 - 19.00, se vor putea depune contestațiile. După soluționarea contestațiilor, notele finale vor fi făcute publice pe data de 23 iunie.

Evaluare Națională 2018: Absolvenții clasei a VIII-a susțin proba la limba maternă
De Neptun TV 14 iunie 2018

Peste 150.000 de elevi care au terminat clasa a VIII-a susțin, joi, 14 iunie, examenul la limba maternă, în cadrul Evaluarii Naționale. Rezultatele finale vor fi afișate pe 23 iunie. Elevii vor primi subiectele la ora 09:00, iar examenul va dura două ore.

EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ 2018: Proba la matematică. Programul complet
De Neptun TV 13 iunie 2018

Primele rezultate ale evaluarii nationale vor fi afișate pe 23 iunie, iar în aceeași zi, între orele 14.00 - 19.00, se vor putea depune contestațiile. După soluționarea contestațiilor, notele finale vor fi făcute publice pe data de 23 iunie.

Astăzi este Ziua Învățătorului: Elevii vor merge la școală, însă nu vor face cursuri
De Neptun TV 5 iunie 2018

Ziua Învățătorului este sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie. Data de 5 iunie reprezintă și ziua nașterii lui Gheorghe Lazăr, cel considerat fondatorul învățământului românesc.

Încep înscrierile la Evaluarea Națională!
De Neptun TV 31 mai 2018

Cursurile elevilor de clasa a VIII-a se finalizează pe 8 iunie, urmând ca pe 11 iunie să aibă loc proba scrisă la limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale.

125 de ani de la înființarea Liceului Pedagogic, marcați prin evenimente
De Roxana Glăvan 23 mai 2018

Cei mai mulți dintre dascălii din Constanța s-au format la Liceul Pedagogic, astăzi la ceas aniversar. Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu a sărbătorit 125 de ani de la înființare alături de foști și actuali dascăli, de elevi și absolvenți realizați și care se mândresc cu școala din spate.