luni, 10 decembrie 2018

Premieră la Școala de Poliție din Câmpina: admiterea de iarnă - RECORD - 5 candidați pe un loc! GALERIE FOTO

Şcoala de subofiţeri de Poliţie de la Câmpina atrage candidaţi din toată ţara în aceste zile, mai ceva ca un stup cu miere. Nu mai puţin de 5 pe un loc sunt în acest an. Şi asta pentru că Ministerul de Interne a renunţat la limita de vârstă şi de înălţime, având în vedere deficitul de personal. Primul test eliminatoriu a fost cel psihologic care s-a dovedit a fi doar o formalitate, nu un prag greu de trecut.

Peste 6000 de candidați se bat anul acesta pentru cele 1.300 de locuri, la Școala de subofițeri de poliție. La Câmpina au ajuns tineri din toată țara care au fost nevoiți să aștepte ore în șir pe o vreme nu tocmai prielnică, pentru a se înscrie. Au trecut apoi prin primul test, cel psihologic. Deși ar trebui ca acesta să aibă un rol definitoriu în trierea viitorilor oameni în uniforma legii, conținutul său a dovedit că nu este altceva decât o formalitate.

Numărul foarte mare de candidați de anul acesta este pus și pe seama faptului că Ministerul de Interne a renunțat la limita de vârstă, dar și la cea de înălțime în privința viitorilor polițiști. Așa că schimbarea le-a permis și celor peste 30 de ani să candideze. Această decizie a fost luată având în vedere deficitul mare de personal din Poliția Română. Ca o curiozitate, unul dintre candidați a revenit la Câmpina, după ce în urmă cu doi ani nu a trecut de testul psihologic, iar de această dată, a avut sorți de izbândă.

Testele la Școala de Poliție de la Câmpina vor dura 10 zile. După cel psihologic, care este eliminatoriu, urmează probele sportive, care au același regim. Dacă le vor trece, candidații vor intra apoi la examenele scrise.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Minivacanța de 1 Decembrie 2018 pentru elevi. Câte zile vor fi liberi
De Neptun TV 27 noiembrie 2018

Elevii nu vor merge la școală vineri, în 30 noiembrie, zi de sărbătoare legală – Sfântul Andrei.