duminică, 19 august 2018

PREMIERĂ EUROPEANĂ! La Corbu va avea loc singura cursă de ciclism din Europa care are loc în nisip!

400 de ciclişti vor pedala pe nisip într-un eveniment sportiv unic în Europa! Sâmbătă, pe plaja sălbatică de la Corbu, se va desfăşura singura cursă de ciclism din Europa care are loc pe nisip. Concursul are o miză uriaşă: calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio!

La malul Mării Negre, premierele sportive se scriu pe nisip. În Stațiunea Mamaia a avut loc unicul maraton pe nisip din Europa. De la alergat, am trecut la pedalat. Anul trecut, pe Plaja Modern, a fost organizată o cursă de biciclete. A fost o nouă premieră pentru sportul european.

La a doua ediție, evenimentul „Beach Race Xco” se mută pe plaja de la Corbu. Vor participa 400 de cicliști, cu 300 mai mulți decât anul trecut.

Puțini știu că acest sport a devenit probă Olimpică, iar cel mai bun ciclist român de la Corbu își va face bagajele pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.  

Alături de sportivii români vor participa trei echipe de cicliști din Nigeria, Bulgaria și Republica Moldova.

 

 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. EXCLUSIV: Ion Barbu își anunță demisia de la SSC Farul
De Neptun TV 18 august 2018

Au urmat apoi două înfrângeri usturătoare, 2-4 și 1-4, contra celor de la UTA Arad, respectiv Academică Clinceni.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Cincinnati
De Neptun TV 18 august 2018

Următorul meci îl va disputa cu Lesias Tsurenko din Ucraina.

CINCINNATI. Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, reprogramată! Când se va juca meciul
De Neptun TV 17 august 2018

Simona Halep și Ashleigh Barty se întâlnesc pentru a doua oară în ultima săptămână, cele două jucătoare fiind adversare și în semifinale la Montreal. Liderul mondial a câștigat destul de clar, cu 6-4, 6-1, într-o oră și 11 minute.

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".