sîmbătă, 17 noiembrie 2018

PREMIERĂ EUROPEANĂ! La Corbu va avea loc singura cursă de ciclism din Europa care are loc în nisip!

400 de ciclişti vor pedala pe nisip într-un eveniment sportiv unic în Europa! Sâmbătă, pe plaja sălbatică de la Corbu, se va desfăşura singura cursă de ciclism din Europa care are loc pe nisip. Concursul are o miză uriaşă: calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio!

La malul Mării Negre, premierele sportive se scriu pe nisip. În Stațiunea Mamaia a avut loc unicul maraton pe nisip din Europa. De la alergat, am trecut la pedalat. Anul trecut, pe Plaja Modern, a fost organizată o cursă de biciclete. A fost o nouă premieră pentru sportul european.

La a doua ediție, evenimentul „Beach Race Xco” se mută pe plaja de la Corbu. Vor participa 400 de cicliști, cu 300 mai mulți decât anul trecut.

Puțini știu că acest sport a devenit probă Olimpică, iar cel mai bun ciclist român de la Corbu își va face bagajele pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.  

Alături de sportivii români vor participa trei echipe de cicliști din Nigeria, Bulgaria și Republica Moldova.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'Spatele meu nu este bine'!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Simona Halep nu a reușit să învingă lupta cu problemele la spate și a fost nevoită să se retragă și de la ultima competiție din acest an, Turneul Campioanelor.