vineri, 22 februarie 2019

PREMIERĂ EUROPEANĂ! La Corbu va avea loc singura cursă de ciclism din Europa care are loc în nisip!

400 de ciclişti vor pedala pe nisip într-un eveniment sportiv unic în Europa! Sâmbătă, pe plaja sălbatică de la Corbu, se va desfăşura singura cursă de ciclism din Europa care are loc pe nisip. Concursul are o miză uriaşă: calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio!

La malul Mării Negre, premierele sportive se scriu pe nisip. În Stațiunea Mamaia a avut loc unicul maraton pe nisip din Europa. De la alergat, am trecut la pedalat. Anul trecut, pe Plaja Modern, a fost organizată o cursă de biciclete. A fost o nouă premieră pentru sportul european.

La a doua ediție, evenimentul „Beach Race Xco” se mută pe plaja de la Corbu. Vor participa 400 de cicliști, cu 300 mai mulți decât anul trecut.

Puțini știu că acest sport a devenit probă Olimpică, iar cel mai bun ciclist român de la Corbu își va face bagajele pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.  

Alături de sportivii români vor participa trei echipe de cicliști din Nigeria, Bulgaria și Republica Moldova.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.