sîmbătă, 17 august 2019

Profesoara din Constanța care le preda copiilor cu cuțitul în geantă a fost EXCLUSĂ din învățământ - VIDEO

Premieră absolută în învăţământul constănţean. Profesoara care umbla cu cuţitul în poşetă şi le rostea elevilor blesteme în timpul orelor a fost declarată inaptă de către Direcţia de Sănătate Publică. Femeia are, de astăzi, contractul de muncă suspendat pe termen nedeterminat şi a fost trimisă la psihiatru.

După ce discuțiile au fost făcute publice de Neptun TV, în urmă cu trei săptămâni, profesoara care predă la o școală din Constanța a fost chemată în fața Comisiei Direcției de Sănătate Publică.

A refuzat însă audierea.  Pe baza declarațiilor părinților și a celorlalte cadre didactice, a zecilor de reclamații sosite pe numele ei dar și a istoricului medical, femeia a primit calificativul inapt. Astfel, profesoara nu va mai putea preda în fața copiilor până nu ajunge la un psihiatru.

Grav este faptul că femeia refuză să primească ajutor de specialitate, mai spune directorul școlii unde aceasta preda.

VEZI ȘI: O profesoară din Constanța le predă copiilor cu cuțitul în poșetă: 'Dușmanii să moară mâncați de viermi!' - VIDEO

La începutul lunii, zeci de părinți au fost șocați când copiii lor au înregistrat-o pe profesoara de engleză în timp ce blestema alți profesori, dar și copii. Mai mult, femeia le spunea că se crede Regina Egiptului și că are o baghetă magică.

Este primul caz din județul Constanța și printre puținele din țară în care un profesor are contractul de muncă suspendat din cauza derapajelor grave de comportament. De-a lungul anilor, zeci de dascăli au fost reclamați la Inspectoratul Școlar Județean, pe motiv că ar avea probleme psihice.

Fostul inspector ISJ Constanța mai spune că pe baza sutelor de sesizări, în urmă cu trei ani, a încheiat un protocol cu Colegiul Medicilor pentru ca fiecare profesor să fie testat psihologic. Totul a rămas, din păcate, la nivel de proiect. Răducu Popescu susține că este important ca părinții să nu stea pasivi în fața unor astfel de cazuri pentru că cel mai mult au de suferit copiii.

Comenteaza aceasta stire