duminică, 18 august 2019

Premiile MTV Cinema

Producția The Twilight Saga: New Moon, cu Robert Pattinson și Kristen Stewart în rolurile principale, a obținut cele mai multe distincții la ediția de duminică seară a galei MTV Movie Awards 2010. Pelicula a obținut cinci premii, inclusiv pentru cel mai bun film al anului, cel mai bun actor, Robert Pattinson, și cea mai bună actriță, Kristen Stewart. Una dintre cele mai populare producții ale anului trecut, comedia "The Hangover", a câștigat două distincții, în timp ce "Harry Potter și prințul Semipur" a primit un singur premiu, acordat lui Tom Felton la categoria Cel mai bun personaj negativ. Senzația serii a fost, însă, de departe, Sandra Bullock. Actrița a surprins prin sărutul pasional cu Scarlett Johansson.

 

Ceremonia de la amfiteatrul Gibson al Universal City din California s-a dovedit ocazia perfectă pentru ca Sandra Bullock, aflată la prima apariție în public după despărțirea de soțul ei, să glumească pe seama vieții sale personale.

Show-ul s-a terminat cu o repriză de coregrafie inedită: Jennifer Lopez a fost secondată de nimeni altul decât... Tom Cruise, care și-a demonstrat și calitățile de dansator.

Comenteaza aceasta stire