sîmbătă, 24 august 2019

Preot din Constanța, acuzat că a abandonat o bătrână într-o mănăstire după ce i-a dat casa. 'De ce și-a bătut joc de mine?'

Preot din Constanța, acuzat că a abandonat o bătrână într-o mănăstire după ce i-a dat casa. 'De ce și-a bătut joc de mine?'

Femeia trăiește de mai bine de doi ani într-o mănăstire, fiind îngrijită de măicuțele de aici. A fost adusă char de cel căruia îi lăsase casa.

„De ce și-a bătut joc de mine acest preot? L-am adunat de pe drumuri, cu familia, că plătea 2.000 de lei chirie. De ce m-a trimis pe mine în fundul munților?”, sunt câteva întrebări cu care Petria Neamțu, o bătrână din Constanța, le adresează preotului Marinel Pădure, cel pe care-l acuză că a dus-o la o mănăstire și a lăsat-o acolo.

Petria a ajuns în urmă cu doi ani la mănăstirea Catrinari din comuna Panaci (județul Suceava), adusă de preotul din Constanța căruia i-ar fi lăsat casa. Deși i s-a spus că va sta doar o lună alături de maicile de aici, bătrâna trăiește și acum în grija călugărilor de la Catrinari.

Când i se spune că ar trebui să se plângă autorităților pentru acest tratament, femeia spune că: „nu vreau să îi fac rău, să îl pedepsească Dumnezeu. Nu vreau să mor până nu văd casa”. De curând, părintele de la Constanța ar fi sunat-o pe Petria Neamțu pentru a-i solicita o semnătură în vederea demolării casei în care trăia aceasta până în urmă cu doi ani. În aceeași curte, preotul și-a ridicat o vilă.

Comenteaza aceasta stire