luni, 22 iulie 2019

Președintele PSD Liviu Dragnea la un pas să-l demită pe ministrul Sănătății după ce a greșit votul

Președintele PSD Liviu Dragnea la un pas să-l demită pe ministrul Sănătății după ce a greșit votul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost la un pas să demită încă un ministru social-democrat, pe lângă cei trei propuși spre remaniere. Este vorba despre ministrul Sănătății, Florian Bodog, împotriva căruia PNL a depus o moțiune simplă.

Preocupat de situația tensionată din partid, Dragnea a uitat cum trebuie să voteze după citirea moțiunii.

După pledoaria domnului Bichineț nu am fost atent și am votat pentru (moțiunea simplă, n.r.). Îmi cer scuze. Din greșeală”, a spus Dragnea.

Bila neagră dată de șeful PSD colegului de partid nu a contat foarte mult în economia votului, moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății fiind respinsă.

Semnatarii moțiunii i-au solicitat premierului Mihai Tudose să îl demită pe ministrul Sănătății, având în vedere "criza vaccinurilor", "birocrația care sufocă România și ia din banii pacienților", nefinalizarea construcției de spitale și "farsa salariilor ca afară".

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.