joi, 18 iulie 2019

Presiune ascunsă

 

Petre Lăzăroiu a depus jurământul de judecător la Curtea Constituțională.

Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni în prezența președintelui Traian Băsescu. Șeful statului nu a ratat momentul, și într-un discurs extrem de oficial a strecurat  și o replică ce pare a pune presiune pe umerii judecătorilor.

Deciziile la care face referire Traian Băsescu ar putea fi cele în cazul legilor de austeritate pentru care Guvernul și-a angajat răspunderea în Parlament. PSD și PNL au anunțat că în cazul în care moțiunea de cenzură nu va trece de legislativ și măsurile inițiate de cabinetul Boc vor fi adoptate, vor sesiza Curtea Constituțională a României în legătură cu neconstituționalitatea acestor acte normative.

 

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.