duminică, 21 iulie 2019

Prețul RCA, la un pas de a exploda. Cum se vor calcula tarifele de referință?

Prețul RCA, la un pas de a exploda. Cum se vor calcula tarifele de referință?

Prețul polițelor RCA ar putea sări în aer, după ce va expira perioada de plafonare a tarifelor, pe 19 mai, iar până atunci, ASF vrea să trimită în Parlament legea care stabilește tarifele de referință, potrivit Adevărul.ro.

Guvernul a anunțat deja că plafonarea tarifelor RCA nu va fi prelungită, premierul Sorin Grindeanu dând însă asigurări că prețurile nu vor exploda. Același asigurări le-a dat și șeful ASF, Mișu Negrițoiu.

Potrivit proiectului, tariful de referință se va calcula trimestrial, pe baza daunei medii determinate statistic pentru fiecare categorie de vehicul în parte și a plăților efective de daune achitate de asigurătorii, raportate la frecvența statistică a producerii evenimentelor pe categoria segmentelor de autovehicule.

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)