joi, 20 iunie 2019

Prima ediție a “Maratonului nisipului” s-a dovedit un real succes

Organizatorii “Maratonului nisipului” s-au bucurat de un adevărat succes încă de la prima ediție. Evenimentul, unic în Europa, a adunat la start peste 180 de sportivi. Mai mult decât atât, orașul Constanța a fost inclus pe harta internațională a marilor concursuri de maraton, la eveniment luând parte concurenți din 5 țări diferite, altele decât România. Chiar dacă a fost o zi de 13, unii au fost norocoși și au plecat acasă victorioși. Proba de 10 km a fost câștigată de Cristian Bornaz la masculin, în timp ce la feminin s-a impus Elena Urîtu. La semimaraton Nicolae Buceanu și Marcela Vlad au fost primii care au trecut linia de sosire. Marele câștigător al maratonului a fost Florin Szomyu, care și-a făcut totodată un cadou perfect de Florii. Cunoscută fiind dificultatea maratonului, unul dintre cei mai mari atleți ai lumi, pe distanțe lungi, cehul Emil Zatopek spunea: “Daca vrei să alergi, aleargă o milă. Daca vrei să experimentezi o viață diferită, aleargă un maraton”.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.