luni, 19 noiembrie 2018

Prima ediție a “Maratonului nisipului” s-a dovedit un real succes

Organizatorii “Maratonului nisipului” s-au bucurat de un adevărat succes încă de la prima ediție. Evenimentul, unic în Europa, a adunat la start peste 180 de sportivi. Mai mult decât atât, orașul Constanța a fost inclus pe harta internațională a marilor concursuri de maraton, la eveniment luând parte concurenți din 5 țări diferite, altele decât România. Chiar dacă a fost o zi de 13, unii au fost norocoși și au plecat acasă victorioși. Proba de 10 km a fost câștigată de Cristian Bornaz la masculin, în timp ce la feminin s-a impus Elena Urîtu. La semimaraton Nicolae Buceanu și Marcela Vlad au fost primii care au trecut linia de sosire. Marele câștigător al maratonului a fost Florin Szomyu, care și-a făcut totodată un cadou perfect de Florii. Cunoscută fiind dificultatea maratonului, unul dintre cei mai mari atleți ai lumi, pe distanțe lungi, cehul Emil Zatopek spunea: “Daca vrei să alergi, aleargă o milă. Daca vrei să experimentezi o viață diferită, aleargă un maraton”.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.