duminică, 18 august 2019

Prima victorie la Constanța! HC Dobrogea Sud a învins Potaissa Turda în Sala Sporturilor

Handbal Club Dobrogea Sud pare să fi depăşit criza de joc şi de rezultate din ultima perioadă. La primul meci după despărţirea de antrenorul francez Cristian Godan, constănţenii au învins astăzi Potaissa Turda, în Sala Sporturilor, cu scorul de 29-27.

A fost prima victorie pe teren propriu în acest sezon pentru Dobrogea Sud, după o serie nefastă de trei meciuri în care handbaliștii constănțeni obținuseră un singur punct în Sala Sporturilor.

Pe banca tehnică a gazdelor a stat antrenorul secund Marko Isakovic, cel care asigură interimatul după plecarea lui Godan. Constănțenii au condus cu 16-13 la pauză și au învins greu rezistența turdenilor, care au cedat în ultimele cinci minute ale partidei. Interul dreapta sârb Nikola Crnoglavac a fost golgheterul meciului, cu 11 reușite, 4 din 7 metri. Dobrogea Sud s-a impus cu 29-27, o victorie de moral înaintea dublei din weekend cu norvegienii de la Handball Elite, din turul al doilea al Cupei EHF.

Isakovic ar putea rămâne interimar și la meciurile din Europa, dacă Dobrogea Sud nu va numi până atunci un nou antrenor principal.

După 7 etape, Dobrogea Sud are 10 puncte în Liga Națională. Sâmbătă și duminică, echipa va juca primele sale meciuri în cupele europene, cu norvegienii de la Handball Elite.

 

Comenteaza aceasta stire