marţi, 16 octombrie 2018

Prima victorie pentru Tomitanii Constanța în DNS: 32-15 cu RCM Galați!

Echipa de rugby Tomitanii Constanţa a jucat astăzi primul meci pe teren propriu în Divizia Naţională de Seniori. Echipa antrenată de Cristi Cojocaru şi Nicolae Mocanu a învins cu 32-15 pe Rugby Club Municipal Galaţi, campioana sezonului trecut la rugby în 7.

Constanța are din nou o echipă de seniori la rugby. Clădită pe nucleul juniorilor formați de club, echipa Tomitanii Constanța a obținut prima sa victorie în Divizia Națională de Seniori, astăzi, pe stadionul încărcat de legendă Mihail Naca. Tomitanii au promovat anul acesta în DNS și au transferat 11 jucători în vară.

După o înfrîngere la limită sâmbăta trecută, 22-23 pe terenul rivalei locale CS Năvodari, echipa antrenată de Cristi Cojocaru și Nicolae Mocanu s-a impus clar astăzi în meciul cu RCM Galați. Ștefănoi, Sola, Boboc și Don au marcat câte un eseu, iar Leolea a adus 12 puncte din trei transformări și două lovituri de pedeapsă. S-a terminat 32-15.

Noul lider al echipei este experimentatul centrul neozeelandez de 37 de ani Johny Sola, care a jucat cinci sezoane în România, la CSM București.

După ce au amânat primele două etape din motive obiective, Tomitanii se pregătesc pentru al treilea lor meci din acest sezon. Vor juca sâmbăta viitoare, în etapa a 5-a, la Buzău, pe terenul Gloriei, care a câștigat astăzi cu 26-22 la Năvodari și are 4 victorii în 4 meciuri.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.