luni, 23 iulie 2018

Prima victorie pentru Tomitanii Constanța în DNS: 32-15 cu RCM Galați!

Echipa de rugby Tomitanii Constanţa a jucat astăzi primul meci pe teren propriu în Divizia Naţională de Seniori. Echipa antrenată de Cristi Cojocaru şi Nicolae Mocanu a învins cu 32-15 pe Rugby Club Municipal Galaţi, campioana sezonului trecut la rugby în 7.

Constanța are din nou o echipă de seniori la rugby. Clădită pe nucleul juniorilor formați de club, echipa Tomitanii Constanța a obținut prima sa victorie în Divizia Națională de Seniori, astăzi, pe stadionul încărcat de legendă Mihail Naca. Tomitanii au promovat anul acesta în DNS și au transferat 11 jucători în vară.

După o înfrîngere la limită sâmbăta trecută, 22-23 pe terenul rivalei locale CS Năvodari, echipa antrenată de Cristi Cojocaru și Nicolae Mocanu s-a impus clar astăzi în meciul cu RCM Galați. Ștefănoi, Sola, Boboc și Don au marcat câte un eseu, iar Leolea a adus 12 puncte din trei transformări și două lovituri de pedeapsă. S-a terminat 32-15.

Noul lider al echipei este experimentatul centrul neozeelandez de 37 de ani Johny Sola, care a jucat cinci sezoane în România, la CSM București.

După ce au amânat primele două etape din motive obiective, Tomitanii se pregătesc pentru al treilea lor meci din acest sezon. Vor juca sâmbăta viitoare, în etapa a 5-a, la Buzău, pe terenul Gloriei, care a câștigat astăzi cu 26-22 la Năvodari și are 4 victorii în 4 meciuri.

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.