marţi, 16 octombrie 2018

Prima zi la HC Dobrogea Sud cu noul antrenor. Sandu Iacob: 'Este un moment important din cariera mea'

Sandu Iacob a condus astăzi primul antrenament la Handbal Club Dobrogea Sud. ”Mă simt senzaţional. Este un moment important din cariera mea sportivă şi din viaţa mea personală”, a declarat noul antrenor principal al echipei constănţene, care a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă, la Sala Sporturilor.

 Sandu Iacob a semnat un contract valabil până în 2020 cu Handbal Club Dobrogea Sud, care nu a renunțat la obiectivele sale ambițioase, titlul și cupa, în ciuda startului slab de sezon.

Iacob a făcut o figură frumoasă în ultimele sezoane cu HC Vaslui și a fost numit în vară selecționer la reprezentativa U20.

Fost campion cu HCM Constanța în 2006, Iacob a jucat în aceeași echipă cu actualul președinte Rudi Stănescu, dar și cu Toma și Buricea.

Iacob a condus primul antrenament, alături de Marko Isakovic, care îi va fi secund. Antrenorul în vîrstă de 40 de ani a avut un discurs sincer în fața noilor săi elevi.

Iacob va debuta pe banca echipei constănțene sâmbătă, când Dobrogea Sud va juca acasă cu CSM Făgăraș.

 

 

 

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.