sîmbătă, 24 august 2019

Primarul PDL al localității Nicolae Bălcescu a făcut petrecere cu lăutari și alcool, în Postul Crăciunului, în sediul Primăriei

Fie criza cât de rea, Primăria e cârciuma mea! Asta pare că și-a spus primarul PDL al localității Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, care în această seară a dat chef mare chiar în biroul său, chipurile pentru a-l sărbători pe viceprimarul localității, care poartă numele de Nicolae.  Lăutarii și-au instalat boxele în holul instituției iar alcoolul a curs din belșug, la fel și dedicațiile plătite cu bani grei. Cuprins de atmosfera bahică din biroul său, după câteva minute primarul se jură, la telefon, că nu a petrecut în Primărie. Imaginile îl contrazic.

 

Și chindie a fost în biroul primarului PDL din Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, care s-a transformat într-o adevărată cârciumă. Boxele te întâmpină de pe holurile Primăriei iar băutura este la discreție. În capul mesei, de fapt al biroului, stă chiar primarul. Tot tabloul este completat de lăutarii care cântă cu foc în cinstea viceprimarului Nicolae Ciocănete, sărbătoritul zilei. Ca la un chef adevărat, muzicanții primesc bani pentru dedicații. La aceeași masă stau primarul și polițistul din sat. Doar preotul mai lipsea ca să reîntregească petrecerea tipic de pe vremea comunismului, când era sărbătorit primarul de la țară. În toiul chefului, formația îi întâmpină pe oaspeți ca la nuntă. Unul dintre cheflii, care încă nu degustase vinul casei, realizează că cei care doar ce au intrat în încăpere sunt jurnaliști și stinge lumina. Reporterii sunt dați afară din primăria transformată în birt iar petrecăreții se închid înăuntru. După câteva ore de audiențe cu lăutari și băutură, primarul ne-a declarat, puțin împleticit, că, de fapt, nu a fost niciun chef la el în birou. Erau doar oamenii care petreceau pe ulițe de bucurie că satul lor poartă nume de sfânt. Primarul Viorel Bălan este obișnuit să se dea în spectacol, mai ales după ce consumă alcool. În ianuarie 2009 a fost prins băut la volan de polițiști, care l-au încătușat și l-au dus la spital pentru că era extrem de agitat. Probele biologice au arătat că democrat liberalul avea o alcolemie de peste 1 în sânge. 

Comenteaza aceasta stire