vineri, 28 noiembrie 2014

Primul film rusesc 3d va avea un buget de 30 de milioane de dolari

De Veronica Vizireanu 21:11, 30 iulie 2012 1215 vizite Divertisment

Bătalia de la Stalingrad. Așa se numește următorul proiect cinematografic care va fi realizat în Rusia. Nu este vorba despre ceva obișnuit, ci din contră. Vorbim de primul film din această țară realizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, “Stalingrad” este o peliculă ce va spune povestea soldaților sovietici, care au supraviețuit celei mai importante bătălii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Filmările la primul film 3D realizat vreodată în Rusia au început într-un orășel mic din afara St.Petersburg-ului. Ambițiosul proiect va prezenta, în cele mai mici detalii, bătălia de la Stalingrad iar scenariul a fost realizat prin ochii celor care au supraviețuit. Bugetul alocat peliculei este de 30 de milioane de dolari, dintre care 20 sunt oferiți de banca rusească VTB. Acțiunea dramei este situată în 1942, în timpul celei mai importante bătălii din cel de-al Doilea Război Mondial, care a oprit înaintarea forțelor naziste și a schimbat cursul lucrurilor în favoarea aliaților. Povestea urmărește cursul evenimentului de la Stalingrad din punctul de vedere al supraviețuitorilor. Producătorul peliculei a fost la început sceptic în ceea ce privește tehnologia 3D, însă a decis că aceasta va fi varianta finală în care va rula filmul său. Editarea cadrelor a fost, de asemenea, o provocare pentru echipă. Actorii, însă, au declarat că în ciuda tehnologiei 3D, s-au simțit confortabil pe platourile de filmare.  Filmul “Stalingrad” va apărea în cinematografele din Rusia abia la sfârșitul anului viitor, în octombrie. 

Comenteaza aceasta stire

Maramureș, inclus între cele mai frumoase destinații recomandate de National Geographic Traveler
De Lavinia Stanciu 26 noiembrie 2014

Este un ținut cu biserici de lemn ce spun povești despre credință și glorie, cu peisaje impresionante și tradiții străvechi, care au rămas neatinse de trecerea timpului. Maramureșul, căci despre el vorbim, a fost inclus între cele mai frumoase 20 de destinații de vizitat în 2015, recomandate de revista americană National Geographic Traveler.

Costumul leului din filmul „Vrăjitorul din Oz” vândut cu trei milioane de dolari
De Ciprian Paraschivu 26 noiembrie 2014

Costumul leului din filmul „Vrăjitorul din Oz”, realizat în anul 1939, a fost scos la licitație și vândut cu peste trei milioane de dolari.

Cel mai mare brad de Crăciun din lume se află în orașul Dortmund
De Robert Cioancă 25 noiembrie 2014

În Dortmund a fost înălțat cel mai mare pom de Crăciun din lume. Autoritățile germane se laudă cu un brad înalt de 45 de metri, decorat cu peste 50 de mii de luminițe. Minunăția este realizată din aproape două mii de molizi.

Un grup de muncitori din Australia a mutat o mașină cu... motostivuitorul
De Robert Cioancă 25 noiembrie 2014

Un șofer din Australia și-a parcat mașina pe o parte a străzii și s-a trezit cu ea pe sensul opus.

Senzualitate și forță. În Argentina s-a desfășurat Campionatul Sud-American de Dans la Bară
De Robert Cioancă 25 noiembrie 2014

A început ca un dans exclusiv pentru femei, însă a ajuns să fie practicat și de bărbați, iar în curând ar putea fi ridicat la rang de sport olimpic.

Orașele viitorului ar putea fi construite în oceane, sub forma unor sfere plutitoare
De Robert Cioancă 24 noiembrie 2014

O companie de construcții din Japonia a anunțat că, în viitorul apropiat, omenirea ar putea să colonizeze oceanele și nu spațiul interstelar.

Temperaturtile scăzute din Marea Britanie au creat peisaje ca din povești
De Robert Cioancă 24 noiembrie 2014

Temperaturile foarte scăzute în Marea Britanie, cauzate de un val de aer rece, au dus la apariția unor peisaje desprinse parcă din povești.

O australiancă face Yoga pe placa de surf
De Lavinia Stanciu 24 noiembrie 2014

O australiancă își echilibrează corpul mintea cu ajutorul unui nou sport: practică yoga pe placa de surf. Ea spune că această combinație, un mediu liniștit și hrama sănătoasă o ajută să se relaxeze și să se simtă astfel minunat.

Ce au purtat vedetele la gala premiilor American Music Awards 2014 GALERIE FOTO
De Elena Chiper 24 noiembrie 2014

Cele mai mari nume ale industriei muzicale au fost prezente și anul acesta la gala premiilor American Music Awards. Ca de fiecare dată, vedetele au etalat ținute sofisticate și provocatoare.

BANCUL ZILEI. Unei țigănci îi vine sorocul să nască în stradă ...

Unei țigănci îi vine sorocul să nască în stradă. Nu mai are timp să ajungă la spital așa că îl roagă pe polițist s-o facă pe moașa. Acesta refuză inițial dar, la...

BANCURILE ZILEI Black Friday

Cum românul face haz din orice, nici “Black Friday” nu a scăpat de ironii. De câteva zile, circulă printre internauți bancuri pe tema “Black Friday”.

Meserie periculoasă. Un reporter australian a fost lovit în cap de un skateboard în timp ce filma un material în California
De Robert Cioancă 21 noiembrie 2014

Că meseria de jurnalist este periculoasă o demonstrează imaginile ce urmează. Aflat într-un parc din Venice Beach, California, unde realiza un material despre pasiunile tinerilor, un reporter a fost lovit direct în cap de o placă de skateboard.

BANCUL ZILEI. La școală învățătoarea îl întreabă pe Bulă ...

La școală învățătoarea îl întreabă pe Bulă: - Bulă ce este un summit? Bulă se concentrează puțin și răspunde: - Summitul este o reuniune cu toți președinții...

Cea mai periculoasă șosea din lume se află în Norvegia
De Vera Puiu 19 noiembrie 2014

Cea mai periculoasă șosea din lume se află în Norvegia. Nu este vorba despre o autostradă fără limită de viteză, ci despre un drum care se întinde de-a lungul a 8 kilometri, pe coasta Oceanului Atlantic.

Distracția de 4 minute care îți taie respirația: cel mai înalt rollercoaster va fi inaugurat în SUA
De Vera Puiu 19 noiembrie 2014

Cel mai înalt rollercoaster din lume va fi inaugurat în 2017, în statul american Florida. Curajoșii care se vor urca în el vor fi ridicați la o înălțime de 170 de metri în aer pentru a coborî cu o viteză peste 100 de kilometri pe oră.

VIDEO. Fețele lor au făcut senzație pe internet. Puștii ăștia chiar nu înțeleg ce e așa de amuzant!

Doi copii sunt „interogați“ de părinții lor după ce au făcut o trăznaie și s-au acoperit din cap până în picioare cu vopsea. Reacțiile lor în momentul în care sunt mustrați stârnesc râsul părinților, care cu greu se abțin. Clipul a devenit viral pe internet.

BANCUL ZILEI. Un șofer este tras pe dreapta de Poliție...

Un șofer, preot, este tras pe dreapta de Poliție. - Ce ai în sticlă? - Apă. Polițistul verifică conținutul sticlei. - Părinte, dar aici este vin! - Binecuvântat fie Bunul...

Artă din marijuana. Un brazilian realizează lucrări INEDITE cu ajutorul fumului țigărilor
De Ciprian Paraschivu 18 noiembrie 2014

Un artist brazilian realizează lucrări de o frumusețe izbitoare cu ajutorul... fumului de marijuana. Trage adânc în piept și expiră totul pe o foaie care devine brusc o lucrare de artă. Haideți să-l cunoaștem pe nonconformistul care își riscă astfel, libertatea!

Un filmuleț viral. Cum dansează o tânără fără să știe că este filmată
De Ciprian Paraschivu 17 noiembrie 2014

Un american și-a filmat soția în timp aceasta interpreta, în mașină, extrem de teatral, o piesă a formației Salt-N-Pepa.

VIDEO. Dedicație pentru președinte din inima Cogealacului: „Ia-ți Băsescule ziua bună, de la țara ta străbună!“

Tanti Fana din comuna constănțeană Cogealac, acompaniată de acordeonistul satului, a transmis un mesaj actualului președinte, Traian Băsescu, prin care îl invită să-și ia rămas bun de la funcția pe care o deține.

VIDEO. O tânără a mers în fundul gol pe stradă și toți au crezut că este îmbrăcată
De Robert Cioancă 14 noiembrie 2014

O tânără a mers aproape goală pe străzi, fără ca cineva să realizeze acest lucru.