marţi, 28 iulie 2015

Primul film rusesc 3d va avea un buget de 30 de milioane de dolari

Bătalia de la Stalingrad. Așa se numește următorul proiect cinematografic care va fi realizat în Rusia. Nu este vorba despre ceva obișnuit, ci din contră. Vorbim de primul film din această țară realizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, “Stalingrad” este o peliculă ce va spune povestea soldaților sovietici, care au supraviețuit celei mai importante bătălii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Filmările la primul film 3D realizat vreodată în Rusia au început într-un orășel mic din afara St.Petersburg-ului. Ambițiosul proiect va prezenta, în cele mai mici detalii, bătălia de la Stalingrad iar scenariul a fost realizat prin ochii celor care au supraviețuit. Bugetul alocat peliculei este de 30 de milioane de dolari, dintre care 20 sunt oferiți de banca rusească VTB. Acțiunea dramei este situată în 1942, în timpul celei mai importante bătălii din cel de-al Doilea Război Mondial, care a oprit înaintarea forțelor naziste și a schimbat cursul lucrurilor în favoarea aliaților. Povestea urmărește cursul evenimentului de la Stalingrad din punctul de vedere al supraviețuitorilor. Producătorul peliculei a fost la început sceptic în ceea ce privește tehnologia 3D, însă a decis că aceasta va fi varianta finală în care va rula filmul său. Editarea cadrelor a fost, de asemenea, o provocare pentru echipă. Actorii, însă, au declarat că în ciuda tehnologiei 3D, s-au simțit confortabil pe platourile de filmare.  Filmul “Stalingrad” va apărea în cinematografele din Rusia abia la sfârșitul anului viitor, în octombrie. 

Comenteaza aceasta stire

Nuntă de pomină! O femeie a scăpat copilul ca să prindă buchetul! GALERIE FOTO, VIDEO
De Oana Stupariu 28 iulie 2015

Ne este familiară “competiția” domnișoarelor care vor să prindă buchetul la nuntă. Un episod împins la extrem s-a petrecut în SUA! O tânără își dorește atât de mult să prindă buchetul încât uită că are un copil în brațe...

Record pe cerul Franței. Sute de baloane cu aer cald s-au ridicat simultan de la sol
De Ciprian Paraschivu 27 iulie 2015

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul marcat de recorduri mondiale. Peste 430 de baloane s-au ridicat simultan în aer, ieri, în Franța. Iar în Statele Unite, un american a zburat 50 de metri cu un camion peste două rampe.

Mai greu, mai spectaculos! Biatlonul tancurilor, o competiție complexă
De Lavinia Stanciu 27 iulie 2015

Pe 1 august, în Rusia începe Biatlonului Tancurilor, competiție la care participă 13 țări pe de patru continente. Spre deosebire de anul trecut, traseul din acest an va avea mai multe obstacole.

BANCUL ZILEI. Cerșetoria ridicată la rang de business!
De Neptun TV 27 iulie 2015

Era odată un cerșetor care se așeza mereu lângă o biserică pentru a primi mila trecătorilor, cu o pălărie într-o mână. Într-o zi...

Nudiștii, revoltați după ce au descoperit că au fost spionați de o dronă!
De Oana Stupariu 27 iulie 2015

O adevărată rebeliune s-a înregistrat în weekend pe o faimoasă plajă pentru nudiști din Marea Britanie. Momentele de relaxare ale celor care preferă să facă plajă în costumul lui Adam sau al Evei au fost perturbate de o dronă care i-ar fi filmat și fotografiat.

Islanda, tărâmul contrastelor - FOTO
De Lavinia Stanciu 26 iulie 2015

Dacă vreți să evadați, în această perioadă, într-un loc unde canicula este inexistentă, Islanda este destinația la care merită să vă gândiți.

O vopsea, armă împotriva urinatului în public!
De Oana Stupariu 25 iulie 2015

Urinatul în public este o problemă pe cât de mare, pe atât de rușinoasă la San Francisco. Așa că oficialii locali au decis să ia măsuri drastice și nu este vorba despre creșterea amenzilor și nici despre noi patrule de poliție!

INEDIT. Reacția autorităților americane la atentatele din 11 septembrie 2001, surprinsă în fotografii GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 25 iulie 2015

Arhivele Naționale ale SUA au dat publicității imagini surprinse la Casa Albă în momentul în care oficiali ai administrației conduse de George W. Bush sunt informați cu privire la atentatele din 11 septembrie 2001.

BANCUL ZILEI. Un tip intră într-un magazin și...
De Neptun TV 23 iulie 2015

În fiecare zi, într-un magazin, intra un tip care cumpăra 1 kg de biscuiți, un borcan de muștar și 150 g de cașcaval. Până într-o zi când...

Prințul George de Cambridge a împlinit doi ani
De Neptun TV 22 iulie 2015

Prințul George de Cambridge, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, își sărbătorește astăzi a doua aniversare în familie, departe de polemica declanșată recent de The Sun, care a publicat imagini din 1930, în care actuala regină, în vârstă atunci de șase ani, făcea salutul nazist.

Pui vii, vopsiți în culori țipătoare și vânduți drept jucării pentru copii în Thailanda
De Oana Stupariu 21 iulie 2015

Pentru mulți Thailanda este un colț de rai. Din păcate, însă este și o țară din care parvin constant informații despre cazuri de cruzime împotriva animalelor.

Un robot face autostopul în SUA!
De Oana Stupariu 20 iulie 2015

Doi oameni de știință din Canada au creat un robot umanoid al cărui scop este să călătorească în Statele Unite cu ajutorul exclusiv al necunoscuților.

FBI s-a transformat în casă de licitații: vinde rochii de mireasă!
De Lavinia Stanciu 19 iulie 2015

Viitoarele mirese, care sunt lipsite de superstiții, și-au putu cumpăra rochia pentru ziua cea mare la o licitație organizată de FBI. Hainele destinate vânzării publice au fost confiscate de la un traficant de stupefiante.

Costumele de baie cu decupaje, o piesă senzuală, dar riscantă
De Lavinia Stanciu 17 iulie 2015

Alegerea și cumpărarea unui costum de baie sunt o adevărată provocare în fiecare vară. Femeile care doresc un bronz uniform poartă costume de baie minuscule.

Noul parc Disneyland din Shanghai, o lume de poveste pentru copii și adulți
De Lavinia Stanciu 16 iulie 2015

Primul parc de distracții Disneyland în China nu mai este un proiect învăluit în mister. Compania americană Walt Disney a dezvăluit cum va arăta lumea în care toți copiii visează să trăiască. Shanghai Disneyland va fi un complex plin de magie, în valoare de 5,5 miliarde de dolari.

Hotelul cu roboți pe post de personal. VEZI AICI imagini inedite
De Vera Puiu 16 iulie 2015

Un hotel din Tokyo este cel puțin inedit. Tot personalul este robotizat, astfel că oaspeții au parte de o experiență ieșită din comun pe tot parcursul șederii.

Concursul de fotografie Aeromania 2015 și-a desemnat câștigătorii - GALERIE FOTO cu imaginile premiate
De Neptun TV 16 iulie 2015

Aeromania 2015 a fost raiul fotografilor. Sute de fotografii, care mai de care mai spectaculoase au intrat în concursul organizat de Aeroportul Tuzla. Din păcate nu poate să fie decât un mare câștigător. Chiar și așa, juriul a ales alți șase fotografi excepționali pentru a-i premia.

Aglomerație mare la piscină!
De Oana Stupariu 15 iulie 2015

Când vă mai plângeți de aglomerația din apă sau de pe plajă, cu siguranță, situația nu este chiar atât de disperată ca în China!

Aviația în viitor: pistele vor fi construite în centrele orașelor
De Lavinia Stanciu 15 iulie 2015

Pistele de decolare și aterizare a avionelor ar putea fi construite, în viitor, în centrele marilor orașe.

Cel mai vechi parc de distracții din lume. Funcționează din 1583!
De Vera Puiu 15 iulie 2015

Cel mai vechi parc de distracții din lume este deschis de mai bine de 400 de ani. Mai mult, majoritatea instalațiilor sunt încă funcționale. Vizitatorii au de ales între 33 de roller-coastere și multe alte activități distractive. Locația se află în Danemarca.

Sculpturi care sfidează gravitația!
De Lavinia Stanciu 14 iulie 2015

Un sculptor britanic demonstrează că arta este ordine și armonie, frumusețe contopită cu idei originale. El creează opere de artă ce par, cu siguranță, nepământene.