duminică, 1 februarie 2015

Primul film rusesc 3d va avea un buget de 30 de milioane de dolari

De Veronica Vizireanu 21:11, 30 iulie 2012 1219 vizite Divertisment

Bătalia de la Stalingrad. Așa se numește următorul proiect cinematografic care va fi realizat în Rusia. Nu este vorba despre ceva obișnuit, ci din contră. Vorbim de primul film din această țară realizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, “Stalingrad” este o peliculă ce va spune povestea soldaților sovietici, care au supraviețuit celei mai importante bătălii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Filmările la primul film 3D realizat vreodată în Rusia au început într-un orășel mic din afara St.Petersburg-ului. Ambițiosul proiect va prezenta, în cele mai mici detalii, bătălia de la Stalingrad iar scenariul a fost realizat prin ochii celor care au supraviețuit. Bugetul alocat peliculei este de 30 de milioane de dolari, dintre care 20 sunt oferiți de banca rusească VTB. Acțiunea dramei este situată în 1942, în timpul celei mai importante bătălii din cel de-al Doilea Război Mondial, care a oprit înaintarea forțelor naziste și a schimbat cursul lucrurilor în favoarea aliaților. Povestea urmărește cursul evenimentului de la Stalingrad din punctul de vedere al supraviețuitorilor. Producătorul peliculei a fost la început sceptic în ceea ce privește tehnologia 3D, însă a decis că aceasta va fi varianta finală în care va rula filmul său. Editarea cadrelor a fost, de asemenea, o provocare pentru echipă. Actorii, însă, au declarat că în ciuda tehnologiei 3D, s-au simțit confortabil pe platourile de filmare.  Filmul “Stalingrad” va apărea în cinematografele din Rusia abia la sfârșitul anului viitor, în octombrie. 

Comenteaza aceasta stire

Școala de vrăjitori din seria „Harry Potter” a fost construită în China
De Ciprian Paraschivu 31 ianuarie 2015

Faimosul castel Hogwarts din seria cinematografică „Harry Potter” a fost recreat în mărime naturală în China. Cel care a gândit și a finanțat proiectul susține, însă, că asemănările dintre cele două construcții sunt pur întâmplătoare.

MELODIA ZILEI
De Livia Petrescu 31 ianuarie 2015

BANCURI ... de WEEKEND! Se desființează FISCUL ...
De Livia Petrescu 31 ianuarie 2015

1. Un motan se plimba pe câmp. O vacă îl întreabă: - Așa mic și deja ți-a crescut mustața ? - Și tu așa mare și tot fără sutien?   2. – Mami, mami! Tata...

A devenit prima persoană care a escaladat pereții înghețați ai Cascadei Niagara
De Robert Cioancă 30 ianuarie 2015

Are 47 de ani și a devenit prima persoană din lume care a escaladat pereții înghețați ai Cascadei Niagara. Un alpinist canadian este cel care și-a adjudecat această performanță.

Creaturi desprinse din filmele horror. Tatuaje pe globul ocular, piercing-uri și implanturi în dantură
De Vera Puiu 30 ianuarie 2015

Tot mai mulți tineri consideră că un tatuaj sau un piercing pot face parte din farmecul personal. Însă pentru unii, modificările corporale au devenit un mod de viață.

Cel mai luxos vas de croazieră din lume
De Robert Cioancă 29 ianuarie 2015

O companie care organizează croaziere exclusiviste în destinații exotice și-a propus și a reușit să exceleze la capitolul opulență: deține cea mai luxoasă navă de croazieră din lume.

Un frizer din SUA realizează tunsori cu chipuri de vedete
De Robert Cioancă 29 ianuarie 2015

Un frizer din orașul american San Antonio a dus arta tunsului la extrem. El a inițiat un trend apreciat de tot mai mulți clienți.

Locuiesc în vagoanele unui tren abandonat, dar au Wi-Fi
De Robert Cioancă 28 ianuarie 2015

40 de familii din capitala Mexicului locuiesc de 20 de ani în vagoanele părăsite ale unui tren. Potrivit Daily Mail, garnitura se află într-o mică stație abandonată.

Cel mai mare vas de croazieră al companiei Carnival Cruise va revoluționa noțiunea de relaxare
De Robert Cioancă 27 ianuarie 2015

Celebra companie Carnival Cruise Lines va lansa la apă, anul viitor, cea mai mare navă a sa, pe care va fi creată o atmosferă futuristă de relaxare.

VIDEO. În Tower Bridge din Londra vor fi organizate cursuri de yoga
De Robert Cioancă 27 ianuarie 2015

Un club de yoga din Londra a anunțat că, începând cu 16 februarie va organiza, timp de o lună, cursuri deasupra râului Tamisa.

MELODIA ZILEI. Și îngerii au demonii lor - Cel mai recent single al lui Dan Bittman!
De Livia Petrescu 27 ianuarie 2015

Noua piesă semnată Dan Bittman – Și îngerii au demonii lor - a fost lansată pe 22 ianuarie și, conform solistului, reprezintă o legătură între două generații....

VIDEO. A trăit coșmarul concurentelor la Miss. Publicul a văzut mai mult decât trebuia!

Channelle Riggan, o participantă la concursul de frumusețe Miss California a avut parte de un moment stânjenitor în timp ce defila pe scenă, la proba costumelor de baie.

GAFĂ MONUMENTALĂ! Au reușit să distrugă masca celui mai cunoscut faraon din Egiptul Antic

Masca funerară din aur a faraonului Tutankhamon, a fost distrusă iremediabil, în timpul procesului de restaurare.

Miss Columbia a fost încoronată Miss Univers
De Ciprian Paraschivu 26 ianuarie 2015

Miss Univers, cel mai prestigios concurs de frumusețe de pe planetă, și-a desemnat câștigătoarea la finalul unui show incendiar organizat, aseară, în Miami.

Show unic în Marea Britanie: iepuri special dresați sar peste obstacole!
De Ciprian Paraschivu 25 ianuarie 2015

În Marea Britanie are loc, în aceste zile, o expoziție dedicat animalelor de talie mică. Evenimentul este unic în lume. Vedeta expoziției este o echipă de iepuri săritori aduși special din Suedia.

Reclamă cu polemici pentru Super Bowl
De Robert Cioancă 24 ianuarie 2015

O reclamă de televiziune realizată pentru Super Bowl a provocat discuții aprinse din cauza conținutului său sexual.

GLUME de...WEEKEND! Doi bebeluși la maternitate, fetiță și băiețel. Ea îl întreabă pe el ...
De Livia Petrescu 24 ianuarie 2015

Traduceri școlărești rămase celebre: 1. Caesar venit in Gallia summa cum diligentia. „Cezar a venit în Gallia sus pe diligență", în loc de: „Cezar a venit în...

Doi britanici s-au dat drept prieteni ai lui David Beckham și au invitat în oraș o tânără. Vedeți cum a răspuns aceasta
De Ciprian Paraschivu 23 ianuarie 2015

Doi actori britanici au vrut să verifice cum reacționează fetele atunci când le roagă un străin să iasă cu el la o întâlnire. Iar ca să mărească miza, cuceritorul de ocazie s-a dat drept un bun prieten al lui David Beckham.

Rio de Janeiro se pregătește de marele eveniment. Au mai rămas doar trei săptămâni până la Carnaval
De Ciprian Paraschivu 23 ianuarie 2015

Mai sunt 3 săptămâni până la Carnavalul de la Rio, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Atelierele de măști și costume lucrează la capacitate maximă pentru a onora toate comenzile.

Miranda Kerr, extrem de provocatoare în ținute sumare
De Elena Chiper 23 ianuarie 2015

Fotomodelul Miranda Kerr, cel mai simpatic îngeraș de la Victoria’s Secret, și-a încântat încă o dată fanii după ce a acceptat să pozeze în lenjerie.

VIDEO. Videoclipul unui român, în topul celor mai CIUDATE clipuri de pe internet
De Livia Petrescu 23 ianuarie 2015

Unul dintre cele mai ciudate clipuri de pe internet este considerat cel al cântărețului român ...