sîmbătă, 28 noiembrie 2015

Primul film rusesc 3d va avea un buget de 30 de milioane de dolari

Bătalia de la Stalingrad. Așa se numește următorul proiect cinematografic care va fi realizat în Rusia. Nu este vorba despre ceva obișnuit, ci din contră. Vorbim de primul film din această țară realizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, “Stalingrad” este o peliculă ce va spune povestea soldaților sovietici, care au supraviețuit celei mai importante bătălii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Filmările la primul film 3D realizat vreodată în Rusia au început într-un orășel mic din afara St.Petersburg-ului. Ambițiosul proiect va prezenta, în cele mai mici detalii, bătălia de la Stalingrad iar scenariul a fost realizat prin ochii celor care au supraviețuit. Bugetul alocat peliculei este de 30 de milioane de dolari, dintre care 20 sunt oferiți de banca rusească VTB. Acțiunea dramei este situată în 1942, în timpul celei mai importante bătălii din cel de-al Doilea Război Mondial, care a oprit înaintarea forțelor naziste și a schimbat cursul lucrurilor în favoarea aliaților. Povestea urmărește cursul evenimentului de la Stalingrad din punctul de vedere al supraviețuitorilor. Producătorul peliculei a fost la început sceptic în ceea ce privește tehnologia 3D, însă a decis că aceasta va fi varianta finală în care va rula filmul său. Editarea cadrelor a fost, de asemenea, o provocare pentru echipă. Actorii, însă, au declarat că în ciuda tehnologiei 3D, s-au simțit confortabil pe platourile de filmare.  Filmul “Stalingrad” va apărea în cinematografele din Rusia abia la sfârșitul anului viitor, în octombrie. 

Comenteaza aceasta stire

Un nou trailer Star Wars! De data aceasta în scenă intră Partea Întunecată!
De Ciprian Paraschivu 27 noiembrie 2015

Pentru fanii Star Wars Crăciunul a venit mai repede cu aproape o lună. Studiourile Lucas Films au lansat un nou trailer. De data aceasta, producătorii au ales să prezinte evenimentele din film din perspectiva părții întunecate.

Adele, acompaniată de instrumente de jucărie!
De Ciprian Paraschivu 26 noiembrie 2015

Adele poate face spectacol în orice situație. Cântăreața britanică a dovedit încă o dată că are o voce extraordinară. Invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon, ea a cântat 'Hello', acompaniată numai de instrumente de jucărie.

INEDIT. Alcoolul ar putea fi folosit pentru producerea de... combustibil!
De Ciprian Paraschivu 23 noiembrie 2015

Scoția, cel mai mare producător de whisky din lume s-ar putea transforma în câțiva ani în cel mai mare producător de bio-combustibil de pe mapamond. Totul datorită unei tehnologii noi, prin care reziduurile rezultate din fabricarea whisky-ului vor servi ca materie primă pentru o nouă generație de combustibili.

Descoperire prețioasă într-o mină din Africa: diamant de mărimea unei mingi de tenis!
De Vera Puiu 20 noiembrie 2015

Cel mai mare diamant din ultimul secol a fost descoperit într-o mină din Botswana. Piatra prețioasă, de mărimea unei mingi de tenis, este incoloră și are 1.111 carate.

Fotografii document: Ziua în care 28.000 de oameni au mers la inaugurarea primului parc Disneyland
De Vera Puiu 20 noiembrie 2015

Lumea copilăriei ar fi de neconceput fără minunatele personaje create de celebrul Walt Disney. La 60 de ani de la inaugurarea parcului de distracții Disneyland din California, jurnaliștii de la Daily Mail au publicat fotografii-document.

Joaca de-a câinele și pisica! Videoclip viral!
De Oana Stupariu 19 noiembrie 2015

Conviețuirea dintre câini și pisici este plină de surprize! Un videoclip amuzant a devenit viral urmărind disperarea unui cățel care se vede luat drept... 'mijloc de transport!'

Beckham, desemnat cel mai sexy bărbat în anul 2015
De Vera Puiu 18 noiembrie 2015

David Beckham este cel mai sexy bărbat în anul 2015. Titlul i-a fost desemnat fostului sportiv britanic de revista People.

Casa visurilor unui egiptean, construită din peturi și materiale reciclate. VEZI AICI cum arată locuința!
De Vera Puiu 17 noiembrie 2015

Cei mai mulți oameni își doresc o casă frumoasă și spațioasă. Însă un egiptean ne propune un proiect inedit. Locuința sa va fi construită din peturi, anvelope și materiale de construcție reciclate, iar la final va arăta extraordinar, spune el.

Tentativă nereușită de evadare a unui grup de pinguini!
De Oana Stupariu 13 noiembrie 2015

Pinguinii din seria animată “Madagascar” nu sunt doar specimene de vis. În Grădina Zoologică din Odense din Danemarca un grup de pinguini este cel puțin la fel de inventiv în găsirea unei căi de a evada.

VINERI, 13! Ghinion sau superstiție!? Simboluri, mitologie și semnificațiile cifrei!
De Neptun TV 13 noiembrie 2015

VINERI 13. Considerat de unii ca purtând ghinion, iar de alții ca aducător de noroc, simbolismul numărului 13 este de cele mai multe ori pus sub semnul întrebării, căpătând de-a lungul timpului diferite conotații.

Școală pentru ajutoarele Moșului: zeci de brazilieni au învățat cum să țină viu spiritul Crăciunului
De Vera Puiu 11 noiembrie 2015

Avem vești proaste pentru grinch! Nu doar că Moș Crăciun există, ci are de la an la an tot mai multe ajutoare bine pregătite. Doar anul acesta, în metropola braziliană Rio de Janeiro, 40 de „Moși” au absolvit școala care îi învață cum să facă pe placul copiiilor.

IMAGINI inedite: telefonul mobil cu cea mai lungă parolă
De Vera Puiu 9 noiembrie 2015

O filmare realizată într-un tren din Japonia face furori pe internet. În imagini este surprins un tânăr care își deblochează telefonul.

Competiție plină de adrenalină: reprezentantul Australiei a câștigat locul I la Campionatul mondial de Base Jumping
De Vera Puiu 8 noiembrie 2015

China a găzduit un concurs plin de adrenalină. Sportivi din 13 țări au participat la Campionatul Mondial de Base Jumping. Câștigător a fost desemnat reprezentantul Australiei, care a executat cele mai spectaculoase sărituri în gol de pe un pod și care a acționat parașuta doar cu 100 de metri înainte de sol.

PETIȚII ONLINE: Românii cer ca fetele să nu mai poarte sutien vara, Ramona să danseze pe manele și Dorin să se lase de băut!
De Andreea Petraș 7 noiembrie 2015

Mediul online a devenit principala portavoce a românilor atunci când aceștia vor să-și spună nemulțumirile.

A fost lansat primul trailer al filmului Warcraft
De Ciprian Paraschivu 7 noiembrie 2015

După cinci ani de așteptare, fanii francizei Warcraft și al filmelor fantasy au putut vedea, în sfârșit, primul trailer al primului film inspirat de celelbrul joc video.

BINGE-WATCH, desemnat de Collins English Dictionary cuvântul anului 2015!
De Neptun TV 6 noiembrie 2015

Termenul 'binge-watch', care se referă la obiceiul unor persoane de a viziona un întreg sezon dintr-un serial de televiziune neîntrerupt, fără tradiționalele pauze săptămânale dintre episoade, a fost desemnat cuvântul anului 2015, au anunțat editorii britanici ai dicționarului Collins.

Galeriile Lafayette au dat startul sezonului de iarnă în stilul Star Wars
De Ciprian Paraschivu 5 noiembrie 2015

Darth Vader și cavalerii Jedi au dat startul sezonului de cumpărături în Paris. Galeriile Lafayette au apelat la eroii din seria cinematografică „Star Wars pentru a-și decora vitrinele, pregătite pentru luna cadourilor.

Alladin a ieșit la plimbare prin New York!
De Ciprian Vieru 2 noiembrie 2015

Nu este nicio surpriză pentru nimeni că traficul rutier prin New York poate fi un adevărat coșmar. Însă un tânăr a găsit o metodă magică prin care să scape de acest impediment. El a apelat la…un covor fermecat.

Tragedia de la Colectiv anulează turnee: Gașca Zurli renunță la mai multe concerte, inclusiv la cel din Constanța
De Ciprian Paraschivu 2 noiembrie 2015

Cel mai mare teatru privat pentru copii din România, Gașca Zurli, a anunțat astăzi suspendarea spectacolelor din turneul „Vreau Pupic de Noapte Bună” din țară pentru următoarea perioadă, din considerente privind securitatea spectatorilor.

Familia care a cheltuit 20.000 de lire pe decorații de Halloween. Și a meritat fiecare penny!
De Ciprian Paraschivu 30 octombrie 2015

O familie din Marea Britanie se poate lăuda că, în acest an, deține cea mai înfricoșătoare locuință din Regat. Aceasta a cheltuit peste 20 de mii de lire pe manechine zombie, obiecte de recuzită și chiar pe o mașină distrusă pe care a amplasat-o în fața casei.

ARTĂ SUBTERANĂ. Stațiile de metrou din Moscova, priveliște impresionantă!
De Vera Puiu 29 octombrie 2015

Ornamente extravagante, coloane și candelabre care îi dau impresia privitorului că se află încă în epoca de aur a Rusiei, când țarii se înconjurau de lux și opulență.