sîmbătă, 10 octombrie 2015

Primul film rusesc 3d va avea un buget de 30 de milioane de dolari

Bătalia de la Stalingrad. Așa se numește următorul proiect cinematografic care va fi realizat în Rusia. Nu este vorba despre ceva obișnuit, ci din contră. Vorbim de primul film din această țară realizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, “Stalingrad” este o peliculă ce va spune povestea soldaților sovietici, care au supraviețuit celei mai importante bătălii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Filmările la primul film 3D realizat vreodată în Rusia au început într-un orășel mic din afara St.Petersburg-ului. Ambițiosul proiect va prezenta, în cele mai mici detalii, bătălia de la Stalingrad iar scenariul a fost realizat prin ochii celor care au supraviețuit. Bugetul alocat peliculei este de 30 de milioane de dolari, dintre care 20 sunt oferiți de banca rusească VTB. Acțiunea dramei este situată în 1942, în timpul celei mai importante bătălii din cel de-al Doilea Război Mondial, care a oprit înaintarea forțelor naziste și a schimbat cursul lucrurilor în favoarea aliaților. Povestea urmărește cursul evenimentului de la Stalingrad din punctul de vedere al supraviețuitorilor. Producătorul peliculei a fost la început sceptic în ceea ce privește tehnologia 3D, însă a decis că aceasta va fi varianta finală în care va rula filmul său. Editarea cadrelor a fost, de asemenea, o provocare pentru echipă. Actorii, însă, au declarat că în ciuda tehnologiei 3D, s-au simțit confortabil pe platourile de filmare.  Filmul “Stalingrad” va apărea în cinematografele din Rusia abia la sfârșitul anului viitor, în octombrie. 

Comenteaza aceasta stire

Campionatul Mondial al Bărbilor și Mustăților a surprins prin... originalitate - GALERIE FOTO
De Lavinia Stanciu 9 octombrie 2015

Zilele trecute, în Austria s-a desfășurat Campionatul Mondial al Bărbilor și Mustăților, ediția 2015. Peste 300 de bărbați au participat la competiția care a reunit concurenți din 20 de țări.

Interdicții ciudate pe glob!
De Oana Stupariu 9 octombrie 2015

Torturile, balurile și sărutările nu mai sunt permise din motive religioase

A apărut o nouă versiune a poveștii 'Twilight'. Află AICI ce se întâmplă cu personajele!
De Lavinia Stanciu 7 octombrie 2015

Povestea seriei „Twilight” a fost rescrisă și are o abordare complet diferită față de știam până acum. Autoarea Stephenie Meyer a făcut acest lucru pentru a marca 10 ani de la de la apariția primei cărți din seria-fenomen cu vampiri și vârcolaci.

Și-au făcut selfie după ce au jefuit o bancă!
De Oana Stupariu 7 octombrie 2015

Dacă tocmai ați jefuit o bancă, ar fi bine să nu vă lăudați cu această ispravă pe rețelele de socializare! De acest sfat de bun-simț nu a ținut însă cont un cuplu de tineri americani, care s-au jucat de-a Bonnie și Clyde, celebrii hoți de bănci din anii `30.

Tortul animat, o operă de artă admirabilă!
De Lavinia Stanciu 6 octombrie 2015

Un filmuleț realizat de un artist francez a devenit viral pe internet. În clip este prezentat un tort etajat care arată ca o sculptură din ciocolată. Desertul uriaș care se rotește este dedicat culturii pop.

Un austriac a dat statul în judecată pentru a-și face poza de permis cu o strecurătoare pe cap!
De Alin Tarnovschi 5 octombrie 2015

Un bărbat din Austria a câștigat permisiunea de a apărea în poza de pe carnetul său de conducere purtând o strecurătoare de paste pe cap, drept 'marcă religioasă' pentru o biserică de atei numită 'Biserica Monstrului Spaghetelor Zburătoare'.

Grimase hilare în înotul sincron
De Ciprian Paraschivu 5 octombrie 2015

Înotul sincron este una dintre disciplinele olimpice care sunt caracterizate prin execuție impecabilă și prin grație. Dar dacă te uiți mai aproape, prin lentila unui aparat de fotografiat, cu totul alta este imaginea acestui sport. Iată cele mai haioase 10 fotografii din înotul sincron, culese de pe Internet.

Obiecte trăsnite găsite de medici în pacienții lor! Galerie foto!
De Oana Stupariu 5 octombrie 2015

Multe le sunt date să vadă și să audă doctorilor! Un site american a făcut o compilație a celor mai trăsnite obiecte pe care medicii le-au găsit în corpurile pacienților.

O invenție utilă! Starea vremii, anunțată de un aparat inovator! GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 3 octombrie 2015

Se știe că vremea este printre puținele lucruri pe care omul, cu toate descoperirile de ultimă generație, nu le poate controla. Cum ar fi însă să dispunem la domiciliul personal de un aparat care să ne indice cum este vremea atunci când ne alegem vestimenția înainte de a ieși din casă?

TEHNOLOGIE DULCE! O cofetărie din Berlin scoate bomboane la... imprimantă!
De Vera Puiu 1 octombrie 2015

Amatorii de dulciuri din Berlin au un motiv în plus să le cumpere. O cofetărie din capitala germană își atrage clienții cu bomboane realizate cu ajutorul unei imprimante 3D. Reprezentanții cofetăriei spun că oamenii și mai ales copiii sunt extrem de încântați de tehnologia cu rezultat dulce.

Imagini inedite: cel mai mic câine din lume
De Vera Puiu 30 septembrie 2015

Cel mai mic câine din lume are o înălțime de doar 9,65 de centimetri. Cățelușa Milli face parte din rasa Chihuahua și trăiește în Puerto Rico.

Cum se dă jos din pat un bebeluș ingenios!
De Oana Stupariu 29 septembrie 2015

Un băiețel de 11 luni din Statele Unite impresionează internetul cu inventivitatea, șiretenia, dar și atitudinea rebelă de care dă dovadă!

Papa Francisc, cucerit de un bebeluș îmbrăcat exact ca el
De Lavinia Stanciu 29 septembrie 2015

Papa Francisc a avut parte de momente memorabile în timpul vizitei sale istorice în Statele Unite. Cu siguranță nu se aștepta, însă, să vadă un bebeluș îmbrăcat exact ca el.

A fost creată bluza care își poate schimba forma
De Ciprian Paraschivu 29 septembrie 2015

Este un obiect vestimentar care atrage imediat atenția. Mai mult, este unul care simte dacă este privit, iar atunci când se întâmplă asta, reacționează într-un mod fantastic.

Placa de surf, o provocare și pentru câini!
De Lavinia Stanciu 28 septembrie 2015

Zeci de câini s-au urcat, în weekend, pe plăcile de surf și au plonjat în valuri. A fost un concurs organizat special pentru ei pe o plajă din Statele Unite, acolo unde patrupedele bine antrenate au demonstrat că pot să-și țină echilibrul pentru a înfrunta forța oceanului.

Promoție made in Ucraina: full de benzină gratuit pentru femeile în bikini!
De Oana Stupariu 27 septembrie 2015

„Dumneavoastră veniți în costum de baie, iar noi facem cinste cu un rezervor de benzină.” Este promoția inedită oferită de o benzinărie din Kiev. Ucrainencele nu au stat pe gânduri și au dat fuga la stația peco. Oferta a stârnit și interesul unor bărbați.

ȘTIRI VIRTUALE. Revista 'The New Yorker' se citește cu ochelari speciali! VIDEO
De Oana Stupariu 27 septembrie 2015

După edițiile digitale ale publicațiilor sosesc și cele virtuale. Un experiment inedit a avut loc la New York, într-un parteneriat între revista “The New Yorker” și Samsung, mai precis “ochelarii” de realitare virtuală Gear VR.

Convenție de tatuaje la Londra: vizitatorii pot participa la concursuri și ateliere de creație
De Vera Puiu 27 septembrie 2015

Sute de artiști din întreaga lume s-au reunit, în acest weekend, în Londra, unde se desfășoară Convenția Internațională de Tatuaje. Aceștia au făcut demonstrații live și și-au prezentat desenele pe piele.

Videoclip... relevant! Decolteul unei prezentatoare de știri din Albania face audiență record - VIDEO!
De Oana Stupariu 24 septembrie 2015

Decizia curajoasă a unei studente de 21 de ani, care s-a prezentat la un interviu de angajare cu un sacou descheiat prin care se putea vedea că nu poartă sutien face istorie în Albania.

Videoclip viral! Fenomen meteorologic rar în Costa Rica
De Oana Stupariu 22 septembrie 2015

O parte din locuitorii insulei Costa Rica au avut parte de o experiență inedită. Au fost matorii unei apariții inedite pe cer: un nor în culorile curcubeului. Nu puțini au fost cei care au interpretat apariția drept un semn al Apocalipsei care se se apropie!

VIDEO VIRAL. Sfaturi de la un copil pentru părinții săi divorțați!
De Vera Puiu 21 septembrie 2015

Înregistrarea video cu o fetiță de 6 ani, din Canada care îi spune mamei divorțate că ar trebui să încerce să fie prietenă cu fostul soț, a devenit virală. Micuța i-a uimit și i-a înduioșat pe internauți cu un discurs plin de înțelepciune.