vineri, 18 aprilie 2014

Primul film rusesc 3d va avea un buget de 30 de milioane de dolari

De Veronica Vizireanu 21:11, 30 iulie 2012 1096 vizite Divertisment

Bătalia de la Stalingrad. Așa se numește următorul proiect cinematografic care va fi realizat în Rusia. Nu este vorba despre ceva obișnuit, ci din contră. Vorbim de primul film din această țară realizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, “Stalingrad” este o peliculă ce va spune povestea soldaților sovietici, care au supraviețuit celei mai importante bătălii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Filmările la primul film 3D realizat vreodată în Rusia au început într-un orășel mic din afara St.Petersburg-ului. Ambițiosul proiect va prezenta, în cele mai mici detalii, bătălia de la Stalingrad iar scenariul a fost realizat prin ochii celor care au supraviețuit. Bugetul alocat peliculei este de 30 de milioane de dolari, dintre care 20 sunt oferiți de banca rusească VTB. Acțiunea dramei este situată în 1942, în timpul celei mai importante bătălii din cel de-al Doilea Război Mondial, care a oprit înaintarea forțelor naziste și a schimbat cursul lucrurilor în favoarea aliaților. Povestea urmărește cursul evenimentului de la Stalingrad din punctul de vedere al supraviețuitorilor. Producătorul peliculei a fost la început sceptic în ceea ce privește tehnologia 3D, însă a decis că aceasta va fi varianta finală în care va rula filmul său. Editarea cadrelor a fost, de asemenea, o provocare pentru echipă. Actorii, însă, au declarat că în ciuda tehnologiei 3D, s-au simțit confortabil pe platourile de filmare.  Filmul “Stalingrad” va apărea în cinematografele din Rusia abia la sfârșitul anului viitor, în octombrie. 

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

Un „Don Quijote”, în luptă cu gardul
De Cristina Sîmbeteanu 16 aprilie 2014

Mare este grădina lui Dumnezeu, însă mulți au sărit gardul. Așa sună o vorbă din popor care este valabilă în cazul unui rus uitat de Cel de Sus cu sticla de alcool în mână.

Autoritățile au intervenit să salveze un urs blocat ... într-un copac
De Robert Cioanca 15 aprilie 2014

Autoritățile din statul Florida au fost chemate de un american pentru a da jos din pomul aflat în fața casei sale un...urs.

Căsuță de poveste, ridicată în mijlocul cireșilor înfloriți GALERIE FOTO
De Elena Chiper 14 aprilie 2014

Arhitectul japonez Terunobu Fujimoru a construit o căsuță de basm, susținută doar de trunchiul unui chiparos, lacâțiva metri deasupra solului.

Șoferi vitezomani, invitați la propria înmormântare
De Vera Puiu 14 aprilie 2014

Pentru că foarte mulți tineri mor în accidente provocate de viteza excesivă, belgienii au creat o campanie de impact. Câțiva vitezomani care fuseseră amendați au ajuns, fără să știe, la propria înmormântare, regizată până la cel mai mic detaliu. Rudele au citit discursuri de adio care i-au făcut pe protagoniștii campaniei să se cutremure.

O bătrână de 80 de ani a impresionat juriul „Britain’s got Talent”
De Vera Puiu 13 aprilie 2014

Atunci când a urcat pe scena de la „Britain’s got Talent”, o bătrână de 80 de ani îmbrăcată în costum de dans i-a făcut pe membri juriului să ridice din sprâncene. În mai puțin de un minut însă, nu doar aceștia ci și spectatorii erau în picioare. Totul, datorită unei coregrafii absolut incredibile.

VIDEO O jurnalistă a căzut în apă în timpul unui interviu
De Cristina Sîmbeteanu 10 aprilie 2014

Jurnalismul poate fi considerat o meserie periculoasă. O demonstrează o prezentatoare TV din Olanda, care a căzut în apă în timpul unui interviu.

Flora și fauna junglei ecuatoriale, într-o variantă... dulce
De Vera Puiu 8 aprilie 2014

Cel mai mare exponat dulce prezentat la o expoziție dedicată deserturilor, care a avut loc în Marea Britanie, cântărește nu mai puțin de 750 de kilograme.

Un kilometru de cale ferată... de jucărie
De Robert Cioanca 7 aprilie 2014

Un britanic pasionat de trenulețe de jucărie a realizat cea mai mare cale ferată în miniatură, construită în spațiu închis.

Sute de mii de oameni s-au bătut de le-au mers fulgii
De Ciprian Paraschivu 6 aprilie 2014

Sute de mii de oameni au luat parte astăzi la Ziua Internațională a Bătăilor cu Perne. Pe toate meridianele, în piețele centrale ale marilor orașe s-au strâns oameni dornici de o călătorie în anii copilăriei. Fie că a fost vorba de Toronto, Hong Kong sau București, rețeta distracției a avut aceleași ingrediente: perne, fulgi și multe zâmbete.

Frumoase de ... pică! Imagini cu fotomodele părăsite de grație
De Ciprian Paraschivu 2 aprilie 2014

Pe cât de grațioase par atunci când merg pe podium, pe atât de haioase devin în momentele în care tocurile imense se dovedesc a fi imposibil de controlat.

Un preot din Polonia îi atrage pe enoriași prin muzica hip-hop
De Robert Cioanca 22 martie 2014

Un preot catolic din Polonia a recurs la o metodă mai puțin obișnuită pentru a-i încuraja pe oameni, în special pe tineri, să meargă la Biserică. Slujitorul lui Dumnezeu a înregistrat mai multe videoclipuri în care apare interpretând muzică hip-hop.

Piloții unei aeronave indiene, penalizați pentru că au dansat în timpul cursei
De Robert Cioanca 21 martie 2014

Și-au riscat cariera pentru trei minute de dans. Doi piloți ai companiei aviatice indiene SpiceJet au fost suspendați pentru că au dansat în timp ce avionul se afla în cursă, la peste zece mii de metri altitudine.

Grecii, specialiști în origami
De Cristina Sîmbeteanu 19 martie 2014

Au împăturit mii de bucăți de hârtie pentru a arăta lumii că sunt mai talentați decât japonezii, la origami. Este vorba despre 18.000 de elevi din Grecia care speră să intre în Cartea Recordurilor după ce au realizat o bufniță de 512 metri pătrați din flori de hârtie.

Bob Burnquist: o viziune „extremă“ a visului american
De Cristina Sîmbeteanu 19 martie 2014

A devenit unul dintre extrem de puținii skateborderi capabili de trick-uri cu adevărat complicate. Acum este din nou în centrul atenției, după ce și-a construit o rampă în mijlocul unui lac din California. Bob Burnquist, unul dintre cei mai cunoscuți skateri din Statele Unite, ajută la promovarea turismului cu propria viziune pentru visul american.

Restaurant inundat după ce un acvariu s-a spart
De Lavinia Stanciu 19 martie 2014

Surpriză neplăcută pentru clienții unui restaurant aflat în complexul Walt Disney World din Florida. Un acvariu imens s-a spart, ieri, în timp ce oamenii se aflau la mese.