vineri, 27 martie 2015

Primul film rusesc 3d va avea un buget de 30 de milioane de dolari

De Veronica Vizireanu 21:11, 30 iulie 2012 1223 vizite Divertisment

Bătalia de la Stalingrad. Așa se numește următorul proiect cinematografic care va fi realizat în Rusia. Nu este vorba despre ceva obișnuit, ci din contră. Vorbim de primul film din această țară realizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, “Stalingrad” este o peliculă ce va spune povestea soldaților sovietici, care au supraviețuit celei mai importante bătălii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Filmările la primul film 3D realizat vreodată în Rusia au început într-un orășel mic din afara St.Petersburg-ului. Ambițiosul proiect va prezenta, în cele mai mici detalii, bătălia de la Stalingrad iar scenariul a fost realizat prin ochii celor care au supraviețuit. Bugetul alocat peliculei este de 30 de milioane de dolari, dintre care 20 sunt oferiți de banca rusească VTB. Acțiunea dramei este situată în 1942, în timpul celei mai importante bătălii din cel de-al Doilea Război Mondial, care a oprit înaintarea forțelor naziste și a schimbat cursul lucrurilor în favoarea aliaților. Povestea urmărește cursul evenimentului de la Stalingrad din punctul de vedere al supraviețuitorilor. Producătorul peliculei a fost la început sceptic în ceea ce privește tehnologia 3D, însă a decis că aceasta va fi varianta finală în care va rula filmul său. Editarea cadrelor a fost, de asemenea, o provocare pentru echipă. Actorii, însă, au declarat că în ciuda tehnologiei 3D, s-au simțit confortabil pe platourile de filmare.  Filmul “Stalingrad” va apărea în cinematografele din Rusia abia la sfârșitul anului viitor, în octombrie. 

Comenteaza aceasta stire

Avion alimentat cu ulei de gătit
De Oana Stupariu 23 martie 2015

Ce au în comun cartofii prăjiți și aeronavele de linie? O companie aeriană chineză vrea să ne convingă că avioanele pot zbura cu un biocombustibil extras din uleiul de gătit.

Cele mai CIUDATE nume din România!
De Alin Tarnovschi 23 martie 2015

Nume precum Popescu sau Ionescu au devenit prea banale pentru români. În căutarea senzaționalului, românii și-au schimbat numele în unele precum Struț, Rândunel, Potrivitu sau... Rămurel Pastramă.

VIDEO FUNNY. Balada Elenei Udrea! Despre drumul parcurs de "blonda lui Băse", de la Pleșcoi la zdup!

Românii dau dovadă de un umor ieșit din comun, chiar și în cele mai grele momente. Dovada, un videoclip care face furori pe internet, postat de un colaborator al postului Neptun TV, Hari Gromoșteanu.

COPIATUL, UN SPORT EXTREM! Părinții se urcă pe clădiri ca să le dea fițuici copiilor
De Vera Puiu 20 martie 2015

Copiatul, un sport extrem în India, dar nu pentru studenți, ci pentru apropiații lor. Rudele și prietenii acestora se agață, pur și simplu, de geamurile claselor pentru a le da fițuicile. Totul, sub ochii dascălilor care se declară depășiți de situație.

MELODIA ZILEI. Imnul oamenilor fericiți
De Livia Petrescu 20 martie 2015

Deoarece astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Fericirii ne-am gândit să vă propunem o melodie a zilei

Relațiile pe rețelele de socializare, pericol pentru cupluri?

Persoanele care folosesc în mod exagerat rețelele de socializare au mai mari șanse să-și părăsească partenerul de viață, sunt de părere psihologii. Cauzele identificate de specialiști sunt evitarea partenerului din viața reală și acordarea unui timp mai mare noului partener din lumea virtuală.

Cele trei tipuri de bărbați
De Livia Petrescu 19 martie 2015

1. CURAJOSUL Vine acasă beat la 03.00 dimineața. Soția îl așteaptă la ușă, cu mătura în mână. Curajosul o întreabă: - Vrei să mături sau să zbori undeva?...

IMAGINI SPECTACULOASE. Cerul, invadat de o EXPLOZIE de culoare
De Livia Petrescu 18 martie 2015

O furtună solară puternică este „pictorul“ unor peisaje de poveste absolut superbe.

Te crezi tare la matematică?
De Livia Petrescu 17 martie 2015

                      Există pe internet nenumărate jocuri și provocări pentru minte. Vă propunem un exercițiu simplu de...

BANCURILE ZILEI. Cum sunt denumiți moldovenii ...
De Livia Petrescu 17 martie 2015

La secția de poliție, vine un bărbat alergând și strigând: - Domnule polițist, te rog, arestează-mă imediat ...

Noul album al lui Kelly Clarkson, pe primul loc în topul Billboard
De Oana Stupariu 13 martie 2015

Cântăreața pop Kelly Clarkson se poate lăuda cu al treilea album care ajunge pe primul loc în topul Billboard 200 imediat după lansare.

Voltaj riscă descalificarea de la Eurovision pentru un motiv ABSURD!
De Cristina Pancrat 13 martie 2015

Trupa Voltaj ar putea fi DESCALIFICATĂ de la Eurovision. Se pare că piesa ar fi avut 3:23 minute, adică cu 23 de secunde peste limita admisă.

Gătit LA FOC AUTOMAT: un american și-a preparat micul dejun folosind o... mitralieră!
De Ciprian Paraschivu 12 martie 2015

Un bărbat din Statele Unite, pasionat de vânătoare și un împătimit al armelor de foc, a gătit felii de bacon într-un mod cu totul original.

MARATONUL NISIPULUI din Mamaia - un eveniment unic în Europa!

Maratonul Nisipului, singurul maraton din Europa care se desfășoară pe nisip, va avea loc în mai puțin de trei săptămâni (duminică 29 martie 2015), în stațiunea Mamaia.

RECORD GUINESS BOOK. "CSI: Crime Scene Investigation" - serialul cu cea mai amplă difuzare simultană din lume

Serialul "CSI - Crime și Investigații/ CSI: Crime Scene Investigation", produs de postul CBS, a stabilit un nou record mondial Guinness, după ce a devenit, la începutul lunii martie, producția dramatică de televiziune cu cea mai amplă difuzare simultană din lume.

Aniversare high-tech! La 56 de ani, Barbie a devenit o păpușă revoluționară
De Ciprian Paraschivu 9 martie 2015

Cea mai cunoscută, dar și cea mai controversată păpușă din lume a împlinit, astăzi, 56 de ani. Barbie a revoluționat de-a lungul deceniilor piața jucăriilor. Ea a devenit trend setter-ul industriei mondiale de păpuși. Pentru a marca aniversarea produsului său, compania producătoare a prezentat o păpușă demnă de secolul 21.

Rochia lui Audrey Hepburn, cel mai scump obiect din lumea filmului vândut vreodată la licitație
De Ciprian Paraschivu 7 martie 2015

Faimoasa rochie albă purtată de actrița Audrey Hepburn în filmul „My Fair Lady” a fost desemnată oficial cel mai scump obiect din lumea filmului vândut vreodată la licitație.

Venirea primăverii este întâmpinată cu o sărbătoare a culorilor în India
De Vera Puiu 6 martie 2015

În India, venirea primăverii este întâmpinată cu o sărbătoare a culorilor. Indienii, dar și turiștii veniți din toată lumea, s-au bătut, astăzi, cu vopsea și au adus ofrande zeilor pentru ca primăvara aceasta să fie una roditoare și plină de noroc.

Cum arată o VACANȚĂ de 7 stele
De Vera Puiu 6 martie 2015

Ipad-uri aurite în fiecare cameră, 17 feluri de perne și o armată de majordomi care fac tot posibilul pentru ca oaspeții să aibă o experiență de neuitat.

Pădurea fermecată este de vânzare GALERIE FOTO
De Vera Puiu 5 martie 2015

Pădurea fermecată este de vânzare. Nu este o glumă și nici o nouă poveste, ci un parc tematic din provincia canadiană British Columbia.

Cea mai bătrână persoană din lume și-a sărbătorit ziua de naștere
De Vera Puiu 4 martie 2015

Cea mai bătrână persoană din lume, o femeie, a împlinit, astăzi, 117 ani. Misao Okawa din Japonia s-a născut pe 5 martie 1898.