luni, 27 aprilie 2015

Primul film rusesc 3d va avea un buget de 30 de milioane de dolari

De Veronica Vizireanu 21:11, 30 iulie 2012 1224 vizite Divertisment

Bătalia de la Stalingrad. Așa se numește următorul proiect cinematografic care va fi realizat în Rusia. Nu este vorba despre ceva obișnuit, ci din contră. Vorbim de primul film din această țară realizat cu ajutorul tehnologiei 3D. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, “Stalingrad” este o peliculă ce va spune povestea soldaților sovietici, care au supraviețuit celei mai importante bătălii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Filmările la primul film 3D realizat vreodată în Rusia au început într-un orășel mic din afara St.Petersburg-ului. Ambițiosul proiect va prezenta, în cele mai mici detalii, bătălia de la Stalingrad iar scenariul a fost realizat prin ochii celor care au supraviețuit. Bugetul alocat peliculei este de 30 de milioane de dolari, dintre care 20 sunt oferiți de banca rusească VTB. Acțiunea dramei este situată în 1942, în timpul celei mai importante bătălii din cel de-al Doilea Război Mondial, care a oprit înaintarea forțelor naziste și a schimbat cursul lucrurilor în favoarea aliaților. Povestea urmărește cursul evenimentului de la Stalingrad din punctul de vedere al supraviețuitorilor. Producătorul peliculei a fost la început sceptic în ceea ce privește tehnologia 3D, însă a decis că aceasta va fi varianta finală în care va rula filmul său. Editarea cadrelor a fost, de asemenea, o provocare pentru echipă. Actorii, însă, au declarat că în ciuda tehnologiei 3D, s-au simțit confortabil pe platourile de filmare.  Filmul “Stalingrad” va apărea în cinematografele din Rusia abia la sfârșitul anului viitor, în octombrie. 

Comenteaza aceasta stire

Combinația perfectă: Frumusețe răpitoare și un spirit neîmblânzit
De Ciprian Paraschivu 27 aprilie 2015

Niciodată nu este prea târziu pentru o schimbare de carieră. Dovada o reprezintă o frumoasă franțuzoaică, transformată aproape peste noapte dintr-un model Playboy într-o veritabilă expertă în săritul cu parașuta.

Dronă controlată cu puterea minții!
De Oana Stupariu 27 aprilie 2015

Un experiment demn de un film SF a avut loc în capitala Portugaliei. Credeți sau nu, o dronă a decolat de pe un aerodrom fiind controlată doar cu puterea minții.

Brad Pitt, LOVIT de Angelina?
De Oana Stupariu 27 aprilie 2015

Admiratoarele actorului american Brad Pitt au suferit un adevărat șoc după ce au făcut înconjurul lumii fotografii care îl arată cu obrazul zdrelit.

Horoscopul săptămânii 27 aprilie – 3 mai 2015

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII. Vezi ce te așteaptă în cursul acestei săptămâni!

Rapper-ul Lil Wayne, ținta unui atentat
De Vera Puiu 27 aprilie 2015

Rapper-ul Lil Wayne a fost, ieri, ținta unui atentat. Potrivit Reuters, o persoană necunoscută a deschis focul asupra autobuzului artistului, care se alfă într-un turneu în statul american Georgia.

Miliardarii din Marea Britanie și-au dublat averile, dar regina a ieșit din top!
De Oana Stupariu 26 aprilie 2015

Din anul 1989 când s-a realizat primul top al celor 300 cele mai bogate persoane din Marea Britanie, regina Elisabeta a ll-a a tronat mereu pe prima poziție. Averea ei estimată la 5,2 miliarde de lire sterline nu s-a diminuat, însă multimilionarii din regat și-au dublat averile de la declanșarea crizei, în 2009.

Angelina Jolie încasează o insultă sexistă
De Oana Stupariu 26 aprilie 2015

Actrița și regizoarea americană Angelina Jolie a fost un oaspete mai bun obișnuit în Consiliul de Securitate al ONU, unde în calitate de reprezentant onorific al Înaltului Comisariat pentru Refugiați a adresat un apel emoționant pentru milioanele de sirieni afectați de foamete, boli și violențe.

Festival de RECORD MONDIAL în Peru
De Oana Stupariu 26 aprilie 2015

Muzica a pus stăpânire pe centrul capitalei peruane, Lima, în cadrul celei de-a opta ediții a unui festival dedicat instrumentului național, Cajon.

Sfaturi și informații de la Marcel Gentoiu', geamantanul vorbitor
De Alina Gâju 25 aprilie 2015

Un geamantan a băgat spaima în călătorii din Gara de Nord. Vorbește, se mișcă și le transmite sfaturi utile oamenilor. Valiza are și un nume, Marcel Gentoiu și face parte din cea mai recentă campanie a Poliției Române, menită să-i determine pe călători să aibă grijă de bagajele lor.

Apartamentele subacvatice din Dubai, luxul din adâncuri
De Oana Stupariu 24 aprilie 2015

Domeniul hotelier a venit în ultimii ani cu inovații tot mai surprinzătoare. Deși nu mai sunt o premieră, hotelurile subacvatice rămân cele mai extravagante destinații de...

Premieră medicală! Chinezii au modificat embrioni umani
De Oana Stupariu 23 aprilie 2015

Geneticienii din China au reușit, în premieră, să modifice embrioni umani. Oamenii de știință din cadrul Universității Sun Yat-sen au blocat gena care declanșează incapacitatea organismului de a produce hemoglobină, ce ajută celulele roșii să distribuie oxigenul în toate celulele din corp.

Peste 40 de ouă de dinozaur, descoperite pe un șantier din China

Un cuib de 43 de ouă de dinozaur fosilizate a fost descoperit de muncitorii care lucrează la construirea unui drum din orașul Heyuan din sudul Chinei.

Google sărbătorește Ziua Pământului cu un logo special!
De Mediafax 22 aprilie 2015

Google și-a modificat, astăzi, logoul pentru a sărbători Ziua Pământului, astfel încât toți cei care accesează motorul de căutare online își pot face un test pentru a afla ce animal îi reprezintă.

Un misterios crater gigantic a apărut într-un sat din Siberia

Un crater uriaș, cu un diamentru de 20 de metri și o adâncime de până la 30 de metri, a apărut în Siberia, în regiunea Novokuznețk, provocând tulburare în rândul populației locale care se teme că un posibil nou crater le-ar putea înghiți casele.

Cel mai sexy profesor de matematică din lume
De Lavinia Stanciu 21 aprilie 2015

Are 26 de ani și pare a fi combinația perfectă între frumusețe și inteligență. Un tânăr din Italia etse considerat cel mai sexy profesor de matematică din lume.

Cât poate duce o motocicletă!
De Oana Stupariu 21 aprilie 2015

O familie din Argentina a reușit să producă deopotrivă indignare și amuzament din cauza modalității alese de a călătorii. Toți cei șase membri ai acestei familii au fost prinși în trafic pe aceeași motocicletă.

Un pui de urs, pasager special la Business Class!
De Oana Stupariu 21 aprilie 2015

Primăvara, în Rusia se numără puii de urs salvați de autorități după ce circurile îi abandonează ori braconierii le ucid pe ursoaice. Unul dintre puii salvați este pe cale să devină o celebritate.

Trenul cu levitație electromagnetică a atins viteza record de 603 km/h!
De Alin Tarnovschi 21 aprilie 2015

Un prototip al viitorului tren japonez cu levitație electromagnetică (maglev) a atins marți viteza de 603 de kilometri pe oră - un record pe plan mondial, a informat compania feroviară niponă Central Japan Railways.

Cursă inedită: bărbați… pe tocuri
De Vera Puiu 20 aprilie 2015

S-au machiat, și-au pus rochii elegante, peruci și s-au cocoțat pe tocuri pentru a fi, la proporiu, la înălțime. Nu este vorba despre vedete care au participat șa un eveniment monden de la la Hollywood, ci despre travestiți care au luat parte la cursa anuală pe tocuri.

Cirque du Soleil, scos la vânzare pentru 1,5 miliarde de dolari
De Mediafax 20 aprilie 2015

Guy Laliberté, fondatorul Cirque du Soleil, cea mai mare companie de producție teatrală din lume, a acceptat să vândă pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deține în această firmă, contra sumei de 1,5 miliarde de dolari, afirmă cotidianul The Globe and Mail, citat de Reuters.

Pagina de Facebook dăunează sănătății mentale a fetelor
De Oana Stupariu 20 aprilie 2015

FACEBOOK. Cercetătorii britanici au adresat un avertisment cât se poate de categoric părinților de fete. Consultarea rețelelor de socializare nu este deloc o modalitate de relaxare nevinovată, dimpotrivă! Așa că au recomandat ca fetele sub 15 ani să fie ținute departe de tentația de a avea propria pagină pe Facebook.