miercuri, 12 decembrie 2018

Primul test pentru tricolore

Primul test pentru tricolore

 

Echipa națională de volei feminin a României a revenit la Constanța, din deplasarea de la Sheffield, unde, la sfârșitul săptămânii trecute, a susținut primele partide din Liga Europeană, cu Marea Britanie. Tricolorele s-au impus în ambele întâlniri, cu 3:0, însă primul examen dificil pentru elevele lui Darko ZAKOC din cadrul acestei ediții se anunță la sfârșitul acestei săptămâni, când, la Constanța, urmează să sosească una dintre favoritele acestei grupe, Bulgaria.

Echipa Bulgariei se anunță a fi un adversar dificil, dar meciurile cu Marea Britaniei au ajutat la omogenizarea echipei. Conștiente că vor întâlni un adversar mult mai puternic decât selecționata Albionului, elevele lui Darko Zakoc, se pregătesc intens de dubla cu Bulgaria, programată vineri și sâmbătă în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 20 si 30 de minute.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.