joi, 21 februarie 2019

Prințul William și Kate Middleton au participat la ultima repetiție pentru marele eveniment

Credeați că ați auzit totul despre suvenirurile pentru nunta regală? Ei bine, gurmanzii își pot cumpăra acum pizza pe care apar chipurile celor doi miri. Aseară, prințul William și Kate Middleton au participat   la ultima repetiție pentru marele eveniment.  

 

Un lanț de restaurante fast food din Londra sărbătorește într-o manieră inedită nunta prințului William cu Kate Middleton. O specialistă în arta culinară a creat o pizza pe care apar chipurile celor doi logodnici. Preparatul va fi vândut doar în ziua nunții, la prețul de 500 de lire sterline. Banii obținuți de pe urma vânzărilor vor fi donați unor fundații caritabile. Aseară, cei doi iubiți au participat la ultima repetiție pentru marele eveniment. William și Kate s-au întâlnit cu preotul paroh de la Westminster Abbey pentru a pune la punct detaliile nunții. După repetiție, Prințul William s-a relaxat la un meci de fotbal cu prietenii. Nepotul cel mare al reginei Elisabeta a doua își va petrece ultima noapte de burlac în compania familiei.   La fel va face și mireasa. Ea a închiriat pentru familia Middleton un apartament cu 5 camere într-un hotel de 5 stele. Prințul William și Kate Middleton s-au declarat mișcați de afecțiunea ce le-a fost arătată. Se așteaptă ca, în urma donațiilor făcute de invitați să fie strânse peste 500 de mii de lire sterline pentru fundațiile de caritate alese de miri. Între timp, presa britanică a scris că viitoarea Prințesă de Wales a semnat un contract prenupțial potrivit căruia, în caz de divorț, copiii cuplului vor rămâne în grija lui William. Cu doar o zi înainte de marele eveniment, Marea Britanie a retras invitația adresată ambasadorului Siriei la căsătoria princiară. Ministrul britanic de Externe a calificat prezența oficialului sirian drept "inacceptabilă", după reprimarea violentă a manifestațiilor din țara sa. Mâine, Neptun TV va  transmite în direct nunta regală.

 

Comenteaza aceasta stire

Berlinale 2019 începe astăzi. România prezentă cu un singur lungmetraj, după succesul răsunător de anul trecut cu Touch me not
De Mediafax 7 februarie 2019

Cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Berlin debutează joi, iar România este prezentă la eveniment cu un singur lungmetraj, semnat de regizorul Marius Olteanu și inclus în secțiunea necompetițională Forum.