joi, 22 august 2019

Probleme de sănătate pentru Nicușor Constantinescu

Probleme de sănătate pentru Nicușor Constantinescu

A fost alertă astăzi la secția exterioară a Penitenciarului Poarta Albă de la Valu lui Traian. Un echipaj SMURD a fost chemat să intervină de urgență după ce unul dintre condamnați a acuzat o stare de rău, cu suspiciune de infarct.

Potrivit informațiilor oferite de către echipajul medical sosit la fața locului, pacientul, căruia nu i-a precizat identitatea, prezenta febră din cauza unei infecții și a refuzat tratamentul sau transportul la spital. Acestuia i s-a recomandat efectuarea unor analizele de specialitate care să stabilească cu exactitate care este cauza producerii febrei. Ulterior, unele surse au declarat că pacientul în cauză este fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

El execută, din 29 iunie 2016, o pedeapsă de cinci ani de închisoare, primită după ce Curtea de Apel Constanța l-a găsit vinovat de abuz în serviciu. Anterior condamnării, Nicușor Constantinescu a fost operat în Statele Unite ale Americii de cancer.

De când a ajuns în țară și a fost încarcerat, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a acuzat în permanență autoritățile române că nu au ținut cont de starea sa de sănătate. Mai mult, atât el cât și avocații au invocat mereu că nu a beneficiat de asistență medicală de specialitate, așa cum a cerut. 

Comenteaza aceasta stire