joi, 17 ianuarie 2019

PROBLEME LA FARUL ȘI SĂGEATA înainte de meciurile de mâine din Liga a 2-a. FC Farul – CS Balotești se joacă la Constanța. Săgeata o înfruntă în deplasare pe FCM Dorohoi

Antrenorul Farului, Marian Pană, îşi face probleme pentru situaţia echipei sale din clasamentul Seriei 1 a Ligii a 2-a. Farul o înfruntă mâine pe CS Baloteşti. Cealaltă echipă dobrogeană din eşalonul secund, Săgeata, îşi face probleme legate de antrenor. Cătălin Anghel nu a făcut deplasarea pentru partida de mâine de la Dorohoi. Tehnicianul este la un pas să se despartă de gruparea din Năvodari.

De patru etape jucătorii Farului nu au mai cunoscut gustul victoriei în Liga a 2-a. Un succes în meciul de sâmbătă cu ultima clasată din Seria 1, CS Balotești, va descătușa Farul, crede antrenorul Marian Pană. Săgeata Năvodari are probleme mari înainte de meciul din deplasare cu FCM Dorohoi.

Antrenorul principal Cătălin Anghel și secunzii săi, Norbert Niță și Alex Iliuciuc, nu au făcut deplasarea la Dorohoi. Gică Butoiu va fi pe bancă la meciul din Moldova. Deși a pierdut și în cupă și în campionat cu Săgeata, Marian Pană regretă situația năvodărenilor.

Nu este singura echipă din Liga a 2-a care se confruntă cu probleme financiare. FC Farul – CS Balotești se joacă de la ora 11.00, la Constanța. De la aceeași oră, Săgeata o înfruntă în deplasare pe FCM Dorohoi.

Comenteaza aceasta stire