miercuri, 17 octombrie 2018

Probleme mari în Brazilia!

Fotbalul i-a scos din casă pe locuitorii din „Țara Cafelei”, la propriu! Pregătirile pentru Cupa Mondiale din 2014 le-a dat peste cap viața a mii de brazilieni, care s-au trezit cu buldozerele în casă sau direct pe stradă. În încercarea de a îmbunătăți sistemul de transport, oficialii din „Țara Cafelei” au demarat proiecte de construire a noi drumuri, fără să țină cont de casele care le stăteau în cale. Celor care au fost nevoiți să își părăsească căminele li s-au oferit locuințe noi, dar de cele mai multe ori, acestea au fost alocate în afara orașului sau foarte departe de locul lor de muncă.

Organizația Națiunilor Unite și Amnesty International  și-au exprimat și ele îngrijorarea față de pregătirile din Brazilia, spunând că au primit acuzațiile de încălcare a drepturilor omului în mai multe orașe.

Comenteaza aceasta stire

Performanță uriașă! Echipa națională U21 a României s-a calificat la EURO 2019! Ianis Hagi: Am realizat ceva istoric
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Echipa națională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în fața naționalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.