vineri, 14 decembrie 2018

Probleme mari în Brazilia!

Fotbalul i-a scos din casă pe locuitorii din „Țara Cafelei”, la propriu! Pregătirile pentru Cupa Mondiale din 2014 le-a dat peste cap viața a mii de brazilieni, care s-au trezit cu buldozerele în casă sau direct pe stradă. În încercarea de a îmbunătăți sistemul de transport, oficialii din „Țara Cafelei” au demarat proiecte de construire a noi drumuri, fără să țină cont de casele care le stăteau în cale. Celor care au fost nevoiți să își părăsească căminele li s-au oferit locuințe noi, dar de cele mai multe ori, acestea au fost alocate în afara orașului sau foarte departe de locul lor de muncă.

Organizația Națiunilor Unite și Amnesty International  și-au exprimat și ele îngrijorarea față de pregătirile din Brazilia, spunând că au primit acuzațiile de încălcare a drepturilor omului în mai multe orașe.

Comenteaza aceasta stire

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.