miercuri, 15 august 2018

Probleme mari în Brazilia!

Fotbalul i-a scos din casă pe locuitorii din „Țara Cafelei”, la propriu! Pregătirile pentru Cupa Mondiale din 2014 le-a dat peste cap viața a mii de brazilieni, care s-au trezit cu buldozerele în casă sau direct pe stradă. În încercarea de a îmbunătăți sistemul de transport, oficialii din „Țara Cafelei” au demarat proiecte de construire a noi drumuri, fără să țină cont de casele care le stăteau în cale. Celor care au fost nevoiți să își părăsească căminele li s-au oferit locuințe noi, dar de cele mai multe ori, acestea au fost alocate în afara orașului sau foarte departe de locul lor de muncă.

Organizația Națiunilor Unite și Amnesty International  și-au exprimat și ele îngrijorarea față de pregătirile din Brazilia, spunând că au primit acuzațiile de încălcare a drepturilor omului în mai multe orașe.

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.