miercuri, 19 septembrie 2018

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în acest weekend!

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în acest weekend!

Potrivit meteorologilor, în acest sfârșit de săptămână, vremea va fi în general frumoasă în țara noastră, mai ales că presiunea de la nivelul solului va fi în creștere ușoară și treptată.

Masa de aer tropical, din aceste zile, va fi prezentă în continuare, mai ales în jumătatea de sud-est a continentului, astfel încât vom avea valori peste normele climatologice din această perioadă.

Vineri, 13 aprilie, vor fi înregistrate temperaturi maxime cuprinse între 19-27 grade Celsius, cele mai mari valori fiind în centru și sudul extrem, dar pe parcursul zilei se vor strânge norii în jumătatea de nord-vest și vor fi averse, în general slabe, însoțite de descărcări electrice, în Banat, Crișana, local în Transilvania și în Oltenia, urmând ca seara și în noaptea de vineri/sâmbătă astfel de manifestări să apară și în Maramureș, dar și în nordul Moldovei.

Punctiform, cantitățile de apă pot depăși 10-15 l/m2 și nu este exclus ca, trecător, să cadă și grindină.

Sâmbătă, 14 aprilie, mai pot apărea ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice, dar spre după-amiază. Local, precipitațiile se vor semnala în zona de munte, mai ales a Carpaților Orientali, dar – pe arii restrânse și în Maramureș și Transilvania.

Temperaturile maxime vor fi mai scăzute pe litoral, între 15-17 grade Celsius, și mai ridicate în dealurile de Vest, unde vor fi 26 de grade Celsius.

Duminică, 15 aprilie, va mai ploua doar la munte. Temperaturile maxime vor fi scăzute tot pe litoral, 12-15 grade Celsius, pentru că circulația aerului se menține tot din sector vestic. Din această cauză, și temperatura apei mării este destul de scăzută.

Comenteaza aceasta stire

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

În acest sfârșit de săptămână, vremea se menține caldă, cu temperaturi de până la 32 de grade, spun meteorologii, precizând că valorile termice vor fi “ușor peste cele normale” pentru această perioadă. Pe litoral vor fi maxime de până la 24 de grade, iar la munte sunt așteptate ploi.

PROGNOZĂ METEO! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână de prognoză vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul climatologic în cea mai mare parte a țării, posibil cu abateri mai mari în jumătatea de vest.

PROGNOZĂ METEO. Început de toamnă cu temperaturi ridicate - cum va fi vremea în intervalul 27 august - 9 septembrie!
De Neptun TV 28 august 2018

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni (27 august - 9 septembrie) o vreme caldă, cu temperaturi medii diurne în creștere chiar și în primele zile ale lunii septembrie.

AVERTIZARE METEO! Ploile și furtunile continuă până în această seară, dar numărul județelor sub cod galben a fost restrâns
De Neptun TV 27 august 2018

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo și anunță că ploile și furtunile continuă până luni seara, dar numărul județelor aflate sub cod galben a fost redus.

Se întorc furtunile! COD GALBEN de ploi torențiale și grindină în 25 de județe
De Neptun TV 26 august 2018

Va ploua puternic, vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu vreme frumoasă în majoritatea țării - unde vor fi ploi și vijelii!
De Neptun TV 25 august 2018

Meteorologii anunță vreme călduroasă în weekend pentru majoritatea regiunilor țării, cu temperaturi maxime de 35 de grade, în schimb în județele ...

ATENȚIONARE METEO. Ploi, furtuni și vijelii în aproape toată țara - cum va fi vremea în Dobrogea!
De Neptun TV 24 august 2018

Meteorologii anunță că, de vineri, că în aproape toată țara vor fi perioade de instabilitate atmosferică, ploi și vijelii.

PROGNOZĂ METEO 20 august - 2 septembrie 2018! Vreme călduroasă, ploi și vijelii - cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!
De Neptun TV 20 august 2018

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni, intervalul 20 august – 2 septembrie 2018.