marţi, 26 martie 2019

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în acest weekend!

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în acest weekend!

Sfârșitul de săptămână aduce vreme răcoroasă în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii. Condițiile de ploaie sunt minime, sunt așteptate ninsori slabe pe culmile înalte ale munților, însă în Capitală vremea va fi predominant frumoasă cu temperaturi care vor depăși 20 de grade Celsius.

Sâmbătă, în cea mai mare parte a țării sunt anunțate temperaturi scăzute și intensificări ale vântului, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). În zona de nord a teritoriului, sunt condiții de ploaie, iar în partea de sud sunt așteptate intensificări ale vântului.

"O vreme schimbătoare am spus noi la final de săptămână, vor fi înorări în jumătatea de nord, ploi în Maramureș,Transilvania și Moldova, la munte, aici vom ave parte de o scădere de temperatură cam cu 5-7 grade față de vineri în medie, practic o vreme răcoroasă acolo. În partea de Sud încă rămân temperaturi bune, apropiate de normal, în vestul Olteniei se vor înregistra și 25 de grade Celsius. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor. Viteze mai mari se vor înregistra în Moldova iar în cursul nopții de sâmbătă spre duminică în Bărăgan și Dobrogea", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Timu, meteorolog de serviciu în cadru ANM.

Pe parcursul zilei de duminică, temperaturile vor scădea și în partea de sud a României, iar luni ploile și intensificările vântului își vor face simțită prezența în partea de sud-est a țării și pe litoral. Față de zilele trecute, meteorologii anunță că minimele nu vor mai coborî sub pragul înghețului, iar ninsorile pot apărea doar în zonele montane înalte.

"Duminică, de data aceasta, vo fi nori în jumătatea de sud, se va răcori și aici, maximele nu vor mai depăși 20 de grade, în rest în jumătatea de nord va ieși soarele, iar temperaturile vor mai crește puțin față de sâmbătă, maximele între 14 și 18 grade Celsius. Vântul va sufla în continuare în partea de sud și sud-est a teritoriului. Luni înnorările se vor muta în sud-est, își vor face apariția și ploile, în special în Bărăgan, Dobrogea și sudul Moldovei și un vânt mai intens pe litoral și în Delta Dunării unde ar putea să depășească 55 km/h. Nopțile în general în aceste zile vor fi mai calde, undeva între 2 și 12 grade, nu mai vorbim de temperaturi negative, de brumă, temperaturi normale perioadei. La munte cu totul izolat și trecător sâmbătă noapte va fulgui pe crestele munților", a precizat meteorologul de serviciu din cadrul ANM.

În București, pe parcursul weekendului, vremea va fi predominant frumoasă, cu temperaturi ce vor depăși 20 de grade Celsius, iar în prima zi a săptămânii viitoare vor fi condiții de ploaie slabă.

"Sâmbătă în Capitală vremea în general însorită, maxima de 22-23 de grade Celsius, duminică își vor face apariția norii, dar șansele de ploaie sunt minime, va sufla vântul și o maximă de 18-19 grade. Luni vor fi condiții de ploaie și o maximă de 18-19 grade. O vreme schimbătoare" , a anunțat pentru MEDIAFAX, Mihai Timu, meteorolog ANM.

Comenteaza aceasta stire

PROGNOZA METEO la început de săptămână! Se răcește vremea - temperaturile scad cu mai mult de 10 grade Celsius
De Mediafax 25 martie 2019

Vremea se va răci brusc de marți, temperaturile urmând să scadă cu peste 10 grade Celsius comparativ cu ziua luni când sunt anunțate chiar și 25 de grade, informează ANM.

Vremea se menține caldă în weekend. Ploi săptămâna viitoare și temperaturi mai scăzute
De Mediafax 23 martie 2019

Meteorologii anunță o vreme în general frumoasă sâmbătă și duminică în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni și marți, temperaturile vor scădea, revenind la normalul pentru ultima decadă a lunii martie.

Veste proastă de la meteorologi! Vremea se răcește în toată țara - prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni!
De Neptun TV 18 martie 2019

Vremea se va răci semnificativ în toată țara, începând de marți, până la sfârșitul lunii martie, când sunt așteptate temperaturi maxime ce vor varia între 8 și 12 grade, informează Administrația Națională de Meteorologie. În unele regiuni sunt așteptate și precipitații slabe cantitativ.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește în următoarele zile: Sunt așteptate temperaturi mai ridicate decât în mod normal
De Neptun TV 15 martie 2019

Meteorologii anunță, pentru următoarele zile, o vreme deosebit de caldă, cu temperaturi de până la 18 grade celsius, mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă a lunii martie. Temperaturi mai ridicate sunt așteptate și la munte.

PROGNOZA METEO 11 - 24 MARTIE. Ploi, ninsori și vreme rece, apoi temperaturile cresc
De Neptun TV 13 martie 2019

Administrația Naționalăd e Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru intervalul 11 – 24 martie 2019.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Vreme rea în jumătate de țară: ninsori și ploi începând din această seară! Este vizată și Dobrogea
De Neptun TV 11 martie 2019

Meteorologii au emis, luni, o informare meteo de ploi, vânt, lapoviță și ninsori în aproape toată țara, în vigoare de luni seara până marți la ora 12.00. Pe litoral, viteza vântului va ajunge la rafale de 70 de kilometri pe oră.

ALERTĂ METEO! Mai multe județe, sub COD GALBEN de vânt puternic! La munte, va ninge viscolit! HARTA JUDEȚELOR AFECTATE
De Neptun TV 10 martie 2019

Avertizarea este valabilă până luni, la ora 16.00. Meteorologii anunță că și în București va sufla vântul, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu veme deosebit de caldă - săptămâna viitoare sunt așteptate ploi
De Mediafax 9 martie 2019

Temperaturile se vor păstra ridicate pe parcursul weekendului în cea mai mare parte a țării și sunt posibile recorduri atât în ceea ce privește valorile maxime cât și cele minime, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Începând de săptămâna viitoare, sunt așteptate precipitații.

PROGNOZA METEO pe două săptămâni! Meteorologii ne anunță dacă scăpăm de iarnă!
De Neptun TV 4 martie 2019

Meteorologii anunță vreme caldă și foarte caldă în următoarele două săptămâni, apogeul fiind atins pe 7, 8 și 9 martie, când temperaturile vor urca și până la 21 de grade. Temporar, în anumite zone, vor fi precipitații slabe în perioada 4-6 martie, dar mai ales în a doua parte de prognoză.

PROGNOZĂ METEO. Unde sunt așteptate ninsori și în ce regiuni va ploua
De Neptun TV 3 martie 2019

Vremea rea continuă și duminică. Meteorologii anunță ploi în majoritatea regiunilor, lapoviță și ninsori în zonele montane. Temperaturile scad, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei.

PROGNOZA METEO. Unde lovesc ploi puternice, în ce zone se anunță ninsori și cât cresc temperaturile
De Neptun TV 28 februarie 2019

Luna martie aduce precipitații puternice în toată țara, iar la munte se va așterne un nou strat de zăpadă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a publicat prognoza pentru intervalul 25 februarie-10 martie.

PROGNOZA METEO 25 FEBRUARIE - 10 MARTIE. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni!
De Neptun TV 25 februarie 2019

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 25 februarie - 10 martie 2019. Meteorologii spun că vremea va fi una schimbătoare, în următoarele două săptămâni.