joi, 18 aprilie 2019

PROGNOZA METEO de weekend. Cum va fi vremea în fiecare regiune

PROGNOZA METEO de weekend. Cum va fi vremea în fiecare regiune

Vremea se va încălzi în weekend în toată țara, cu maxime de 21 de grade Celsius anunțate pentru ziua de duminică, a precizat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul ANM. Sunt așteptate, însă, temperaturi de zero grade în estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul și sud-estul țării, unde va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, și pe arii restrânse în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral ;i in depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade in vestul Olteniei, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice și sud-vestice, iar cele minime se vor situa între -5 și 8 grade. Izolat va fi ceață, iar în estul Transilvaniei se vor menține condițiile de brumă. 

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil în sudul și sud-estul țării și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade pe litoral și 21 de grade i Banat si in vestul Olteniei, iar minimele se vor încadra între -3 și 6 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul intervalului, în estul Transilvaniei se va produce brumă. 

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Vor fi înnorări temporare și va ploua slab, pe arii restrânse în jumătatea nordică a țării, iar în rest cerul va fi variabil. La munte, în special la altitudini mari în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 11 grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei și 21 de grade in Banat si in Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -4 și 10 grade. Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei date. Cerul va fi parțial noros în vestul, nordul, centrul și sudul țării, unde ploile se vor semnala izolat, iar în restul teritoriului va fi senin. La munte vor fi pe arii restrânse precipitații slabe, mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări pe creste, dar și în est și sud. Valorile termice, în scădere față de ziua precedentă îndeosebi în regiunile sudice și centrale vor avea maxime cuprinse între 8 și 19 grade, iar minimele între -8 și 6 grade. Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. 

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI. Vremea se va încălzi ușor și treptat. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată la începutul și la sfârșitul intervalului îndeosebi în vestul și nordul teritoriului

Comenteaza aceasta stire

Prognoza METEO până pe 28 aprilie. Cum va fi vremea de Paște
De Neptun TV 15 aprilie 2019

Iată prognoza meteo în intervalul 15 - 28 aprilie!

Vremea schimbă foaia. Prognoza METEO pentru următoarele zile
De Neptun TV 11 aprilie 2019

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

PROGNOZĂ METEO. Vreme caldă în weekend. De luni, ploi în majoritatea regiunilor țării
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Meteorologii anunță că weekendul acesta va fi unul cald în regiunile intracarpatice și cu temperaturi normale în restul țării. De luni însă, în majoritatea regiunilor, și în Capitală, își vor face apariția precipitațiile.

Meteorologii anunță vreme schimbătoare. PROGNOZA METEO pentru prima săptămână din aprilie
De Neptun TV 31 martie 2019

În prima săptămână a lunii aprilie vor fi înregistrate temperaturi care vor depăși pe alocuri 20 de grade Celsius, însă vor fi și zile în care maximele nu vor trece de 15 grade. ANM anunță o vreme schimbătoare, cu precipitații restrânse și intensificări ale vântului.

PROGNOZA METEO de weekend. Cum va fi vremea în fiecare regiune
De Neptun TV 30 martie 2019

Vremea se va încălzi în weekend în toată țara, cu maxime de 21 de grade Celsius anunțate pentru ziua de duminică.

METEO. Se răcește vremea - temperaturile vor scădea în toată țara cu până la 10 - 12 grade Celsius!
De Neptun TV 26 martie 2019

Vremea se răcește accentuat de marți, ajungând-se la minime termice cuprinse între -2 și chiar -5 grade Celsius în majoritatea regiunilor țării. De vineri, tendința va fi de încălzire treptată.

PROGNOZA METEO la început de săptămână! Se răcește vremea - temperaturile scad cu mai mult de 10 grade Celsius
De Mediafax 25 martie 2019

Vremea se va răci brusc de marți, temperaturile urmând să scadă cu peste 10 grade Celsius comparativ cu ziua luni când sunt anunțate chiar și 25 de grade, informează ANM.

Vremea se menține caldă în weekend. Ploi săptămâna viitoare și temperaturi mai scăzute
De Mediafax 23 martie 2019

Meteorologii anunță o vreme în general frumoasă sâmbătă și duminică în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni și marți, temperaturile vor scădea, revenind la normalul pentru ultima decadă a lunii martie.