sîmbătă, 26 mai 2018

PROGNOZA METEO pentru sfârșitul săptămânii - când încep ploile și ninsorile!

PROGNOZA METEO pentru sfârșitul săptămânii - când încep ploile și ninsorile!

Valorile termice vor continua să crească astăzi și se vor situa cu mult peste mediile climatologice ale perioadei, cu maxime între 5 și 14 grade și minime între -1 și 9 grade, mai scăzute doar în estul Transilvaniei.

ASTĂZI: Valorile termice vor continua să crească și se vor situa cu mult peste mediile climatologice ale perioadei, cu maxime între 5 și 14 grade și minime între -1 și 9 grade, mai scăzute doar în estul Transilvaniei. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice și sud-vestice, unde local va ploua slab. Noaptea, cerul va deveni mai mult noros, ploile se vor extinde devenind moderate cantitativ și cuprinzând jumătatea de vest a țării, în timp ce la munte vor fi și lapovițe sau ninsori, îndeosebi la altitudini mai mari. Vântul va avea intensificări în special în sud-vestul, vestul teritoriului și pe litoral, iar pe crestele montane va fi tare. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață.

MÂINE: Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste cele normale în luna februarie. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații, iar la munte, în prima parte a intervalului va fi ploaie și lapoviță, apoi vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări susținute, iar pe creste rafalele vor depăși 80 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.

DUIMINCĂ: Valorile termice vor marca o scădere semnificativă față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări și, mai ales în cursul zilei, local va ninge. Vântul va avea intensificări, iar în zona înaltă de munte va sufla tare, viscolind ninsoarea.

 

 

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Cod galben de ploi în mai multe județe din țară - HARTA ZONELOR VIZATE!
De Neptun TV 14 mai 2018

Meteorologii au emis cod galben de ploi, pentru zilele de marți și miercuri, în mare parte a țării, cantitățile de apă depășind, în unele zone, 60 de litri pe metrul pătrat, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Ploi torențiale și grindină, la sfârșit de săptămână! PROGNOZA METEO la mare, la munte și în țară
De Neptun TV 11 mai 2018

Vor fi înnorări temporare în primele ore ale intervalului în sud-est unde izolat va ploua slab, apoi treptat începând cu orele după-amiezii gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere și se va concretiza prin accentuarea temporară a nebulozității, averse și descărcări electrice.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!
De Neptun TV 10 mai 2018

Meteorologii anunță că vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO 7-20 MAI! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni - când vin ploile de vară!
De Neptun TV 7 mai 2018

Temperaturile se mențin ridicate în următoarea perioadă în majoritatea regiunilor țării deși sunt anunțate mai multe zile cu averse.

Se schimbă vremea! România, lovită de furtuni - meteorologii anunță și o scădere a temperaturilor!
De Neptun TV 6 mai 2018

După zile autentice de vară, cu temperaturi de 32 de grade, meteorologii anunță furtuni violente. Vremea de schimbă de duminică seara, când apar fenomene de instabilitate atmosferică, iar mercurul din termometre începe să scadă.

METEO. Temperaturi de vară în acest weekend. Când se întorc furtunile și ploile!
De Neptun TV 5 mai 2018

Putem spune că avem un weekend de vară, mai ales că se vor semnala și fenomene de instabilitate.

Se schimbă vremea. Când vin ploile torențiale și grindina
De Mediafax 3 mai 2018

La sfârșit de săptămână însă, vom avea parte de ploi.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni! Care sunt zonele în care va ploua
De Neptun TV 1 mai 2018

Meteorologii ne aduc vești nu tocmai bune pentru perioada imediat următoare.

VREMEA în minivacanța de 1 MAI. Temperaturile vor ajunge la 30 de grade Celsius. La ce să se aștepte turiștii care ajung pe litoral
De Neptun TV 28 aprilie 2018

Sunt temperaturi cu aproape 10 grade mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. În țară, va fi un cer variabil, mai mult senin, în prima parte a zilelor și pe parcursul nopților.