luni, 24 septembrie 2018

PROGNOZA METEO. Temperaturi de primăvară - cât ne bucurăm de căldură!

PROGNOZA METEO.  Temperaturi de primăvară - cât ne bucurăm de căldură!

Deși mai sunt doar câteva săptămâni până la venirea iernii, cel puțin din punct de vedere calendaristic, vremea este extrem de frumoasă pentru această perioadă a anului!

 

În următoarea perioadă, meteorologii anunță o vreme mult mai caldă decât în mod normal, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 12-21 grade. 

În regiunile vestice, nord-vestice și centrale cerul va fi noros, temporar va ploua, iar cantitãțile de apã vor putea depãși, cu totul izolat, 10-15 l/mp.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în restul teritoriului cerul va fi variabil, ploi sau burniță se vor semnla pe spații mici, iar dimineața, izolat va fi ceață. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în vestul, nord-vestul și nord-estul țării, unde la rafală se vor atinge, pe arii restrânse, 55-60 km/h.

În capitală, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și posibil ceață, în orele dimineții. Vântul va sufla slab și moderat.

La Constanța, astăzi se preconizează o temperatură maximă de 20 grade, în timp ce mâine se va mai răcori puțin, maxima urmând să se situeze în jurul valorii de 18 grade. 

Comenteaza aceasta stire

PROGNOZĂ METEO. Un val de ger arctic ajunge în România - cât de mult scad temperaturile în zilele următoare!
De Neptun TV 22 septembrie 2018

Temperaturile vor scădea dramatic, cu 9-10 grade, iar la munte vor coborî până la minus șapte grade și va cădea prima zăpadă.

PROGNOZĂ METEO. Uraganele din Oceanul Atlantic aduc toamna în România - vremea se răcește și vin ploile!
De Neptun TV 20 septembrie 2018

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, iar un val de precipitații dinspre Oceanul Atlantic va lovi România. Meteorologii spun că toamna își va face simțită prezența, iar temperaturile vor scădea brusc și cu 10 grade.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

În acest sfârșit de săptămână, vremea se menține caldă, cu temperaturi de până la 32 de grade, spun meteorologii, precizând că valorile termice vor fi “ușor peste cele normale” pentru această perioadă. Pe litoral vor fi maxime de până la 24 de grade, iar la munte sunt așteptate ploi.

PROGNOZĂ METEO! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână de prognoză vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul climatologic în cea mai mare parte a țării, posibil cu abateri mai mari în jumătatea de vest.

PROGNOZĂ METEO. Început de toamnă cu temperaturi ridicate - cum va fi vremea în intervalul 27 august - 9 septembrie!
De Neptun TV 28 august 2018

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni (27 august - 9 septembrie) o vreme caldă, cu temperaturi medii diurne în creștere chiar și în primele zile ale lunii septembrie.

AVERTIZARE METEO! Ploile și furtunile continuă până în această seară, dar numărul județelor sub cod galben a fost restrâns
De Neptun TV 27 august 2018

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo și anunță că ploile și furtunile continuă până luni seara, dar numărul județelor aflate sub cod galben a fost redus.

Se întorc furtunile! COD GALBEN de ploi torențiale și grindină în 25 de județe
De Neptun TV 26 august 2018

Va ploua puternic, vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.