joi, 18 aprilie 2019

PROGNOZĂ METEO. Vreme caldă în weekend. De luni, ploi în majoritatea regiunilor țării

PROGNOZĂ METEO. Vreme caldă în weekend. De luni, ploi în majoritatea regiunilor țării

Meteorologii anunță că weekendul acesta va fi unul cald în regiunile intracarpatice și cu temperaturi normale în restul țării. De luni însă, în majoritatea regiunilor, și în Capitală, își vor face apariția precipitațiile.

„Sâmbătă va fi vreme caldă în regiuinile intracarpatice și normală în restul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil cu înnorări în sud-vestul țării și vor fi unele intensificări ale vântului, local, în majoritatea regiunilor țării. Duminică, la fel, vreme caldă în regiunile intracarpatice și în general normală în restul țării, iar maximele vor ajunge la 24 de grade Celsius. Vântul va prezenta intensificări în Banat, Dobrogea, Moldova și în zona înaltă de munte”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie.

Începutul săptămânii viitoare vine însă cu ploi în aproape toată țara.

„De luni, din punct de vedere al precipitațiilor, ne așteptăm ca aceastea să-și facă apariția în cea mai mare parte a țării”, precizează Mirela Polifronie.

Meteorologul mai spune că ploile își vor face aparția și în Capitală, de luni.

„În Capitală, sâmbătă și duminică, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Sâmbătă vor fi 17 grade, iar duminică temperaturile maxime vor fi de 15-16 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în noaptea de duminică spre luni sunt șanse de ploaie. Iar de luni, crește probabilitatea de apariție a ploilor”, a mai precizat meteorologul de serviciu.

Comenteaza aceasta stire

Prognoza METEO până pe 28 aprilie. Cum va fi vremea de Paște
De Neptun TV 15 aprilie 2019

Iată prognoza meteo în intervalul 15 - 28 aprilie!

Vremea schimbă foaia. Prognoza METEO pentru următoarele zile
De Neptun TV 11 aprilie 2019

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

PROGNOZĂ METEO. Vreme caldă în weekend. De luni, ploi în majoritatea regiunilor țării
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Meteorologii anunță că weekendul acesta va fi unul cald în regiunile intracarpatice și cu temperaturi normale în restul țării. De luni însă, în majoritatea regiunilor, și în Capitală, își vor face apariția precipitațiile.

Meteorologii anunță vreme schimbătoare. PROGNOZA METEO pentru prima săptămână din aprilie
De Neptun TV 31 martie 2019

În prima săptămână a lunii aprilie vor fi înregistrate temperaturi care vor depăși pe alocuri 20 de grade Celsius, însă vor fi și zile în care maximele nu vor trece de 15 grade. ANM anunță o vreme schimbătoare, cu precipitații restrânse și intensificări ale vântului.

PROGNOZA METEO de weekend. Cum va fi vremea în fiecare regiune
De Neptun TV 30 martie 2019

Vremea se va încălzi în weekend în toată țara, cu maxime de 21 de grade Celsius anunțate pentru ziua de duminică.

METEO. Se răcește vremea - temperaturile vor scădea în toată țara cu până la 10 - 12 grade Celsius!
De Neptun TV 26 martie 2019

Vremea se răcește accentuat de marți, ajungând-se la minime termice cuprinse între -2 și chiar -5 grade Celsius în majoritatea regiunilor țării. De vineri, tendința va fi de încălzire treptată.

PROGNOZA METEO la început de săptămână! Se răcește vremea - temperaturile scad cu mai mult de 10 grade Celsius
De Mediafax 25 martie 2019

Vremea se va răci brusc de marți, temperaturile urmând să scadă cu peste 10 grade Celsius comparativ cu ziua luni când sunt anunțate chiar și 25 de grade, informează ANM.

Vremea se menține caldă în weekend. Ploi săptămâna viitoare și temperaturi mai scăzute
De Mediafax 23 martie 2019

Meteorologii anunță o vreme în general frumoasă sâmbătă și duminică în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni și marți, temperaturile vor scădea, revenind la normalul pentru ultima decadă a lunii martie.