luni, 20 august 2018

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

Meteorologii anunță că vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului. De vineri, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor.

Duminică, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse locale însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros în sud-est și sud-vest, unde va ploua temporar, îndeosebi în cursul zilei, iar izolat se pot cumula 15...20 l/mp. În rest, înnorările vor fi mai accentuate după-amiaza la deal și munte, iar noaptea în sud, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare, în general de până la 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade în jumătatea de sud a țării și între 23 și 27 de grade în rest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a zilei și se vor semnala averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, pe arii mai restrânse în centru și sud și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină, cu precădere în nord-vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Dobrogea, iar temporar și în celelalte regiuni, asociat averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiuni și 16 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă, cu excepția regiunilor vestice și sud-vestice, unde, în cursul după-amiezii, instabilitatea va fi accentuată și se va manifesta prin înnorări accentuate, averse locale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se pot semnala izolat, în centrul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai coborâte, până spre 2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse locale însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI și MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor rămâne apropiate de mediile multianuale, ușor mai ridicate în vest. Local și temporar se vor semnala averse și descărcări electrice în majoritatea regiunilor.

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Ploi, furtuni, vijelii și grindină - cum va fi vremea în Dobrogea!
De Neptun TV 17 august 2018

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, azi, o avertizare de ploi torențiale, valabilă până duminică seara, la ora 22, fenomenele periculoase urmând să aibă loc în aproape toată țara.

ALERTĂ METEO! Ploi, furtuni și vijelii, până vineri! Cum va fi vremea în Dobrogea
De Neptun TV 14 august 2018

Administrația Națională de Meterologie (ANM) a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică, ce intră în vigoare astăzi, de la ora 18 și expiră pe 17 august, la ora 22:00.

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în cea de-a doua jumătate a lunii august!
De Neptun TV 14 august 2018

Meteorologii ANM au dat publicității prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

PROGNOZA METEO. Cum se anunță vremea la începutul săptămânii!
De Neptun TV 12 august 2018

Vremea va fi în general frumoasă, dar călduroasă la amiază în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade.

ALERTĂ METEO. Săptămâna începe cu ploi - de când se îndreaptă vremea!
De Neptun TV 5 august 2018

În lunile iunie și iulie, aproape că nu a fost o zi în care să nu plouă în România, iar meteorologii spun că vara aceasta este una atipică pentru toată emisfera nordică fără zile caniculare.

PROGNOZĂ METEO. Vremea va fi caldă în weekend - maxime de până la 35 de grade Celsius!
De Neptun TV 3 august 2018

Meteorologii anunță că în acest sfârșit de săptămână, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de până la 30-32 de grade Celsius, iar izolat vor fi înregistrate chiar 35 de grade. În Capitală și pe litoral, vremea va fi călduroasă, iar la munte, izolat, va ploua.

O nouă ALERTĂ METEO de PLOI și VIJELII până miercuri dimineață! Vezi zonele afectate de codul galben
De Neptun TV 30 iulie 2018

Meteorologii au emis un nou cod galben de ploi puternice care vizează 21 județe, valabil până miercuri la ora 9.00. Cantitatea de precipitații va depăși 50 de litri pe metru pătrat.

Un nou COD GALBEN de PLOI în 14 județe, până luni seara. Cea mai ploioasă VARĂ din ultimii opt ani.HARTA
De Neptun TV 29 iulie 2018

Avertizarea este valabilă în intervalul 29 iulie, ora 14:00 – 30 iulie, ora 21:00, iar meteorologii anunță instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apă pentru cele 14 județe vizate.

ALERTĂ METEO. Un nou ciclon lovește România - zona Dobrogei, cea mai afectată de fenomenele de instabilitate!
De Neptun TV 28 iulie 2018

În zona Dobrogei sunt așteptate cantități importante de apă în intervale scurte.

O nouă ALERTĂ METEO de vreme severă! Cod galben de ploi, descărcări electrice și vijelii în 31 de județe
De Neptun TV 26 iulie 2018

31 de județe intră începând de joi seară sub avertizare cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și vijelii, până sâmbătă, la ora 21.00, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

AVERTIZARE METEO. Codul galben de ploi abundente, prelungit până SÂMBĂTĂ
De Neptun TV 25 iulie 2018

Potrivit meteorologilor, de joi, ora 23:00, până sâmbătă, ora 21:00, în Moldova, sudul și estul Transilvaniei, local în Dobrogea și Muntenia, precum și în zonele de munte, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! CONSTANȚA, sub COD PORTOCALIU de ploi abundente! Alte 36 de județe, sub cod galben - HARTA ZONELOR VIZATE!
De Neptun TV 24 iulie 2018

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat marți avertizările meteo emise anterior, județele Constanța și Tulcea intrând sub cod portocaliu de ploi abundente, până miercuri seara.

PROGNOZĂ METEO 23 IULIE - 5 AUGUST! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni - când se opresc ploile
De Neptun TV 24 iulie 2018

Vremea se va menține răcoroasă în următoarele zile, iar de duminică temperaturile vor fi în ușoară creștere ajungând la maxime normale pentru această perioadă, între 27 și 31 de grade Celsius, arată prognoza meteo pentru intervalul 23 iulie-5 august.

ALERTĂ METEO. Constanța și alte județe, sub COD GALBEN de ploi și furtuni! HARTA ZONELOR AFECTATE
De Neptun TV 22 iulie 2018

Cantitățile de apă acumulate vor fi de peste 25...30 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp.