duminică, 27 mai 2018

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

Meteorologii anunță că vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului. De vineri, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor.

Duminică, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse locale însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros în sud-est și sud-vest, unde va ploua temporar, îndeosebi în cursul zilei, iar izolat se pot cumula 15...20 l/mp. În rest, înnorările vor fi mai accentuate după-amiaza la deal și munte, iar noaptea în sud, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare, în general de până la 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade în jumătatea de sud a țării și între 23 și 27 de grade în rest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a zilei și se vor semnala averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, pe arii mai restrânse în centru și sud și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină, cu precădere în nord-vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Dobrogea, iar temporar și în celelalte regiuni, asociat averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiuni și 16 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă, cu excepția regiunilor vestice și sud-vestice, unde, în cursul după-amiezii, instabilitatea va fi accentuată și se va manifesta prin înnorări accentuate, averse locale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se pot semnala izolat, în centrul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai coborâte, până spre 2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse locale însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI și MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor rămâne apropiate de mediile multianuale, ușor mai ridicate în vest. Local și temporar se vor semnala averse și descărcări electrice în majoritatea regiunilor.

Comenteaza aceasta stire

VREMEA în minivacanța de Rusalii 2018. Prognoza METEO pentru trei zile
De Neptun TV 26 mai 2018

Duminică și luni, vreme caldă, mai caldă față de normalul perioadei, maximele vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Cod galben de ploi în mai multe județe din țară - HARTA ZONELOR VIZATE!
De Neptun TV 14 mai 2018

Meteorologii au emis cod galben de ploi, pentru zilele de marți și miercuri, în mare parte a țării, cantitățile de apă depășind, în unele zone, 60 de litri pe metrul pătrat, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Ploi torențiale și grindină, la sfârșit de săptămână! PROGNOZA METEO la mare, la munte și în țară
De Neptun TV 11 mai 2018

Vor fi înnorări temporare în primele ore ale intervalului în sud-est unde izolat va ploua slab, apoi treptat începând cu orele după-amiezii gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere și se va concretiza prin accentuarea temporară a nebulozității, averse și descărcări electrice.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!
De Neptun TV 10 mai 2018

Meteorologii anunță că vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO 7-20 MAI! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni - când vin ploile de vară!
De Neptun TV 7 mai 2018

Temperaturile se mențin ridicate în următoarea perioadă în majoritatea regiunilor țării deși sunt anunțate mai multe zile cu averse.

Se schimbă vremea! România, lovită de furtuni - meteorologii anunță și o scădere a temperaturilor!
De Neptun TV 6 mai 2018

După zile autentice de vară, cu temperaturi de 32 de grade, meteorologii anunță furtuni violente. Vremea de schimbă de duminică seara, când apar fenomene de instabilitate atmosferică, iar mercurul din termometre începe să scadă.

METEO. Temperaturi de vară în acest weekend. Când se întorc furtunile și ploile!
De Neptun TV 5 mai 2018

Putem spune că avem un weekend de vară, mai ales că se vor semnala și fenomene de instabilitate.

Se schimbă vremea. Când vin ploile torențiale și grindina
De Mediafax 3 mai 2018

La sfârșit de săptămână însă, vom avea parte de ploi.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni! Care sunt zonele în care va ploua
De Neptun TV 1 mai 2018

Meteorologii ne aduc vești nu tocmai bune pentru perioada imediat următoare.

VREMEA în minivacanța de 1 MAI. Temperaturile vor ajunge la 30 de grade Celsius. La ce să se aștepte turiștii care ajung pe litoral
De Neptun TV 28 aprilie 2018

Sunt temperaturi cu aproape 10 grade mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. În țară, va fi un cer variabil, mai mult senin, în prima parte a zilelor și pe parcursul nopților.