marţi, 22 ianuarie 2019

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

Meteorologii anunță că vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului. De vineri, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor.

Duminică, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse locale însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros în sud-est și sud-vest, unde va ploua temporar, îndeosebi în cursul zilei, iar izolat se pot cumula 15...20 l/mp. În rest, înnorările vor fi mai accentuate după-amiaza la deal și munte, iar noaptea în sud, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare, în general de până la 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade în jumătatea de sud a țării și între 23 și 27 de grade în rest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a zilei și se vor semnala averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, pe arii mai restrânse în centru și sud și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină, cu precădere în nord-vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Dobrogea, iar temporar și în celelalte regiuni, asociat averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiuni și 16 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă, cu excepția regiunilor vestice și sud-vestice, unde, în cursul după-amiezii, instabilitatea va fi accentuată și se va manifesta prin înnorări accentuate, averse locale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se pot semnala izolat, în centrul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai coborâte, până spre 2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse locale însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI și MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor rămâne apropiate de mediile multianuale, ușor mai ridicate în vest. Local și temporar se vor semnala averse și descărcări electrice în majoritatea regiunilor.

Comenteaza aceasta stire

PROGNOZA METEO până pe 3 februarie. Ce ne așteaptă la final de ianuarie
De Neptun TV 21 ianuarie 2019

Deși vor fi variații de la un interval la altul, valorile termice se vor situa -în cea mai mare parte a intervalului- în jurul celor normale acestei perioade din an (maxime -6...-2 grade, minime -12...-7 grade), iar în perioada 23-25 ianuarie temperaturile se vor situa peste mediile climatologice (sunt de așteptat valori diurne ușor pozitive, iar nocturne în medie -8...-4 grade).

PROGNOZĂ METEO de weekend. Un nou val de NINSORI abundente și ger!
De Neptun TV 19 ianuarie 2019

Meteorologii anunță, pentru sâmbătă și duminică, vreme schimbătoare, cu temperaturi în scădere și precipitații mixte. În stațiunile de la munte se va așeza un nou strat de zăpadă, în timp ce în restul teritoriului sunt așteptate ploi și lapoviță.

PROGNOZĂ METEO. Când lovește marele viscol - cum va fi vremea până pe 14 februarie!
De Neptun TV 17 ianuarie 2019

Ninsori puternice și frig de crapă pietrele se anunță până pe 11 februarie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă în perioada 14 ianuarie-11 februarie.

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunță ninsori - cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în toate regiunile țării!
De Neptun TV 15 ianuarie 2019

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză valabilă până pe data de 27 ianuarie, pentru fiecare regiune geografică în parte. Astfel, potrivit prognozei, precipitațiile, implicit ninsorile, vor fi slabe cantitativ în majoritatea regiunilor, mai puțin la munte, unde vor fi moderate.

ALERTĂ METEO de ninsori și viscol, până vineri la prânz
De Neptun TV 9 ianuarie 2019

Meteorologii avertizează că vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.

PROGNOZA METEO până pe 13 ianuarie. Schimbare drastică a vremii. La ce temperaturi se va ajunge
De Neptun TV 2 ianuarie 2019

La munte, media temperaturilor maxime va avea variații între minus 5 grade în primele zile de prognoză și minus 12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între minus 8 grade la început și minus 7 - minus 16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie). Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie.

Cum va fi vremea de Revelion. PROGNOZA METEO
De Neptun TV 28 decembrie 2018

Cei care aleg stațiunile montane de Revelion se vor bucura de strat nou de zăpadă, însă la altitudini înalte există pericolul de avalanșe.

PROGNOZĂ METEO. Unde lovesc ninsorile și gerul de Crăciun - în ce regiuni se anunță ploi abundente
De Neptun TV 25 decembrie 2018

În timp ce la munte sărbătorile vin cu ninsoare, în celelalte regiuni se anunță precipitații predominant sub formă de ploaie.

Atenționare ANM valabilă în ajunul Crăciunului: Ninsori la munte, ploi și vânt în sud-vestul, centrul și estul țării
De Neptun TV 23 decembrie 2018

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o nouă avertizare, valabilă până în dimineața Crăciunului, fenomenele vizate fiind ploi în vest, nord și centru, iar la munte vor fi ninsori și intensificări ale vântului.