marţi, 16 octombrie 2018

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

Meteorologii anunță că vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului. De vineri, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor.

Duminică, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse locale însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros în sud-est și sud-vest, unde va ploua temporar, îndeosebi în cursul zilei, iar izolat se pot cumula 15...20 l/mp. În rest, înnorările vor fi mai accentuate după-amiaza la deal și munte, iar noaptea în sud, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare, în general de până la 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade în jumătatea de sud a țării și între 23 și 27 de grade în rest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a zilei și se vor semnala averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, pe arii mai restrânse în centru și sud și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină, cu precădere în nord-vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Dobrogea, iar temporar și în celelalte regiuni, asociat averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiuni și 16 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă, cu excepția regiunilor vestice și sud-vestice, unde, în cursul după-amiezii, instabilitatea va fi accentuată și se va manifesta prin înnorări accentuate, averse locale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se pot semnala izolat, în centrul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai coborâte, până spre 2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse locale însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI și MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor rămâne apropiate de mediile multianuale, ușor mai ridicate în vest. Local și temporar se vor semnala averse și descărcări electrice în majoritatea regiunilor.

Comenteaza aceasta stire

Toamna adevărată își intră în drepturi - cum se schimbă vremea, ce ne așteaptă în noiembrie!
De Neptun TV 15 octombrie 2018

Toamna adevărată își intră în drepturi. De la jumătatea lunii octombrie, temperaturile ating normalul perioadei, iar ploile vor cuprinde majoritatea regiunilor.

PROGNOZĂ METEO de weekend. Vreme predominant frumoasă în toată țara - temperaturi de până la 25 de grade!
De Neptun TV 13 octombrie 2018

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă în următoarele zile, când temperaturile maxime vor ajunge până la 25 de grade.

PROGNOZĂ METEO 8-21 OCTOMBRIE. Vremea frumoasă se prelungește - de când se întorc ploile!
De Neptun TV 8 octombrie 2018

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă pentru intervalul 8 octombrie - 21 octombrie.

PROGNOZĂ METEO WEEKEND. Vreme caldă sâmbătă și duminică! ANM: Valorile termice sunt peste cele obișnuite
De Neptun TV 6 octombrie 2018

Sfârșitul de săptămână aduce vreme frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii, precizând că valorile termice vor fi situate peste cele obișnuite pentru această perioadă.

PROGNOZĂ METEO. Unde lovesc ploile, care va fi cea mai rece noapte și când se încălzește
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Deși temperaturile cresc ușor, vremea continuă să rămână deosebit de rece dimineața și seara, iar ploile își vor face din nou apariția. Noaptea de 5 octombrie se anunță cea mai rece.

PROGNOZĂ METEO până pe 14 octombrie! Vreme extrem de schimbătoare în următoarele două săptămâni
De Neptun TV 2 octombrie 2018

Temperaturile vor oscila in perioada urmatoare si vremea se va schimba rapid, in perioada 1-14 octombrie, conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie.

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în acest weekend!
De Neptun TV 29 septembrie 2018

Sfârșitul de săptămână aduce vreme răcoroasă în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii. Condițiile de ploaie sunt minime, sunt așteptate ninsori slabe pe culmile înalte ale munților, însă în Capitală vremea va fi predominant frumoasă cu temperaturi care vor depăși 20 de grade Celsius.

O nouă ALERTĂ METEO! Frig, vânt puternic și brumă timpurie în toată țara - cât timp este valabilă avertizarea meteorologilor!
De Neptun TV 25 septembrie 2018

În intervalul menționat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4 - 8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

PROGNOZĂ METEO. Un val de ger arctic ajunge în România - cât de mult scad temperaturile în zilele următoare!
De Neptun TV 22 septembrie 2018

Temperaturile vor scădea dramatic, cu 9-10 grade, iar la munte vor coborî până la minus șapte grade și va cădea prima zăpadă.

PROGNOZĂ METEO. Uraganele din Oceanul Atlantic aduc toamna în România - vremea se răcește și vin ploile!
De Neptun TV 20 septembrie 2018

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, iar un val de precipitații dinspre Oceanul Atlantic va lovi România. Meteorologii spun că toamna își va face simțită prezența, iar temperaturile vor scădea brusc și cu 10 grade.