luni, 26 august 2019

PROGNOZĂ METEO. Vremea se va încălzi în zilele următoare. Temperaturi maxime de 11 grade Celsius

PROGNOZĂ METEO.  Vremea se va încălzi în zilele următoare. Temperaturi maxime de 11 grade Celsius

Vremea se va încălzi în toată țara în zilele următoare, anunță reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), precizând că temperatura maximă va fi de 11 grade, în timp ce minima va fi de minus un grad. De asemenea, vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

“Vremea se va încălzi. Vor fi precipitații în nordul și centrul țării și izolat în celelalte regiuni. În noaptea de sâmbătă spre duminică, vor fi precipitații în sudul și estul țării. Precipitațiile vor fi amestecate. Adică, ploaie, lapoviță și ninsoare în Maramureș și în Transilvania. În estul țării vor fi în special ploi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Sâmbătă, la munte, va ninge.

“Sâmbătă vom avea temperaturi între -2 și 6 grade, la munte. Temperatura maximă va fi înregistrată în Predeal, 6 grade Celsius. (...) Sâmbătă, temperatura minimă va fi înregistrată în nordul Moldovei, un grad, iar cea mai ridicată în Subcarpații Munteniei, unde vor fi până la 11 grade. În noaptea de sâmbătă spre duminică, vom avea temperaturi între -1 și 5 grade”, a mai spus meteorologul.

Duminică vor fi înregistrate între un grad și 10 grade, cele mai mici temperaturi fiind în Miercurea Ciuc, iar cele mai ridicate în Oltenia și sudul Banatului.

În Capitală, vremea se anunță caldă. “În noaptea de sâmbătă spre duminică, va ploua slab. Sâmbătă temperatura maximă va fi de 7 grade, iar minima va fi de 0 grade și se va înregistra în cursul nopții. Duminică în Capitală vor fi 7-8 grade”, a mai spus meteorologul.

Comenteaza aceasta stire